Gazete Vatan Logo

Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı

ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kimliği açıklanmayan bir erkek, tanıştığı Sarah Richards isimli kadını otel odasına davet etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde yataktan tek başına uyanan erkek, hayatının şokunu yaşadı. Richards isimli kadın polis tarafından aranınca gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Cinsel organına saat sakladı! Alarm çalınca gerçek ortaya çıktı

ABD'nin Las Vegas eyaletinde pazar meydana gelen olayın ardından mağdur, polisle temasa geçti. Kimliği açıklanmayan adam yetkililere yaptığı açıklamada Richards'la tanıştıktan sonra onu otelde kaldığı odaya davet ettiğini söyledi.

Richards'ın canının yanmasından korktuğu için lüks marka saatini çıkarmasını istediğini belirten mağdur, birlikte şarap içtiklerini ancak daha sonra saatin kaybolduğunu fark ettiğini belirtti. Adam, şarap içtikçe yorgunluğunun arttığını da vurguladı.

Adam, Richards'ın bunun ardından paniğe kapılıp gittiğini, güvenliği arayıp kadının yakalanmasını sağladığını ifade etti. Güvenlik Richards'ın üzerini aramasına rağmen 12 bin dolar değerindeki saati bulamadı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Otele intikal eden polis ekipleri, mağdurun şarap kadehinin altında beyaz renkli toz madde buldu.

Yetkililer, Richards'ın üstünü metal dedektörüyle arayınca vajinal bölgesinde alarm çaldı. Hırsız daha sonra saati teslim etmeyi kabul etti. Polis ekipleri "Saati hapishanede zaten bulacağımızı ve uğraşmak istemediğini söyledi" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

33 yaşındaki kadının ayrıca pazartesi günü başka bir hırsızlık suçundan duruşması olduğu ortaya çıktı. Richards'ın, haziranda bir kişinin 100 bin dolar değerindeki saatini çaldığı ve duruşmaya katılmak için Las Vegas'a geldiği öğrenildi.

Pazartesi günkü duruşması iptal edilen kadın, kefalet karşılığı serbest bırakıldı. Richards ocakta yargış karşısına çıkacak.