Cinsel İstek

Cinsel İstek

Son dakika cinsel istek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel istek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel istek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel İstek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel istek gelişmeleri de dahil olmak üzere 329 cinsel istek haberi bulunmuştur. Tüm cinsel istek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi Muğla genelinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 24 saat içinde toplam 83 litre sahte alkol ele geçirildi.
26.12.2023 Gündem
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı Türkiye’de her 8 kadından 1’inde görülen meme kanseri anne ve baba hayali kuran binlerce kişide soru işaretlerine neden oluyor. Kullanılan ilaçların ve uygulanan tedavi yöntemlerinin gebelik sürecini nasıl etkileyeceği birçok ebeveyn tarafından merak ediliyor. Kemoterapi alan meme kanserli olgularda, adet döngüsünde değişiklikler ve doğurganlık problemleri görüldüğünü hatırlatan Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ateş Karateke, kanser hastalarının çocuk sahibi olma sürecinde dikkat etmesi gerekenleri açıklarken çocuk sahibi olmak isteyen kanserli kadınları uyararak 2 yıla dikkat çekti.
5.11.2023 Sağlık
Cinsel isteği resmen baltalıyor! Yatak odasındaki bu eşyalar cinsel ateşi söndürmeye yeter!
Cinsel isteği resmen baltalıyor! Yatak odasındaki bu eşyalar cinsel ateşi söndürmeye yeter! Cinsel hayatınızı daha ateşli hale getirmek istiyorsanız yatak odanızdaki eşyalara dikkat etmeniz gerekiyor. Farklı kumaşlar, desenler ve kırmızıyla bordonun hakim olduğu bir yatak odası daha ateşli olmanızı sağlayacak. Ancak öyle eşyalar var ki cinsel isteğinizi resmen baltalıyor.
10.08.2023 Sağlık
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu?
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu? Kadın ve erkek cinselliği genelde birbirinden farklı deneyimlenir. Peki erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu ve kadınlardan daha fazla seks düşündükleri doğru mu? Araştırmalar bu soruya yanıt veriyor.
18.04.2023 Sağlık
Libidosu düşük erkekler dikkat! Ömrünüz kısalıyor
Libidosu düşük erkekler dikkat! Ömrünüz kısalıyor Libidosu düşük erkeklerin ömrü kısalıyor. Japonya'da yapılan bir araştırmada cinsel arcu ile uzun ömür arasındaki ilişki incelendi.
17.03.2023 Sağlık
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor Araştırmalar, D vitamininin hem erkeklerde hem de kadınlarda cinsel sorunlarla bağlantılı olduğunu ortaya koydu. Buna göre, eğer D vitamini seviyeniz yetersizse, takviye almak cinsel isteğinizi ve doyumunuzu artırabilir.
17.03.2023 Sağlık
Cinsel isteği tavan yaptıran yiyecekler belli oldu! Etkisi günlerce sürüyor
Cinsel isteği tavan yaptıran yiyecekler belli oldu! Etkisi günlerce sürüyor Erkeklerde cinsel gücü artıran kadınlarda cinsel isteği körükleyen yiyecekler arasında incir ve muz ilk sırada geliyor. Bayanlarda cinsel isteği artıran yiyeceklerin başında ise çikolata bulunuyor. İşte afrodizyak etkisi olan yiyeceklerin listesi.
17.03.2023 Sağlık
Vajinismus probleminde doğru bilinen yanlışlar
Vajinismus probleminde doğru bilinen yanlışlar Jinekoloji, Doğum ve Cinsel Sağlık Uzmanı Op. Dr. Dilek Uslu, vajinismus problemi ile ilgili doğru bilinen yanlışları sizler için anlatıyor.
27.06.2022 Sağlık
Cinsel sorunlar ilişkilere zarar veriyor!
Cinsel sorunlar ilişkilere zarar veriyor! Cinsel sorunlar pek çok çift için içinden çıkılmaz bir duruma dönüşebiliyor. Özellikle de son yıllarda sık görülen cinsel fonksiyon bozuklukları hem çiftler arasındaki duygusallığa hem de iletişimde kopukluğa neden olabiliyor. Cinsel fonksiyon bozukluklularının boşanmaya varan büyük sorunlara neden olabileceğini vurgulayan Üroloji ve Androloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Karataş, problemlerin çözümü ile ilgili tavsiyelerde bulundu.
4.01.2022 Sağlık
Cinsel gücü artırmanın 9 doğal yolu!
Cinsel gücü artırmanın 9 doğal yolu! Libido, cinsel arzuyu veya cinsellikle ilgili duygu ve zihinsel enerjiyi ifade eder. Bunun için başka bir terim “seks dürtüsü” dür. Libido yani cinsel dürtü, testosteron ve östrojen seviyeleri gibi biyolojik faktörler başta olmak üzere stres seviyeleri ile psikolojik ve yakın ilişkiler gibi sosyal faktörlerden de etkilenir. Peki, Cinsel gücü artıran yiyecekler neler? Libido nasıl yükseltilir? İşte libidoyu arttıracak 9 doğal yol!
31.10.2021 Sağlık
Cinsel hayatı bitiriyor! Uyarı geldi
Cinsel hayatı bitiriyor! Uyarı geldi Cinsel hayatı bitiriyor! Cinsel hayatı etkileyen önemli sağlık sorunuyla ilgili flaş açıklama geldi. Orta yaş ve üzerindeki erkekleri en sık tehdit eden hastalıkların başında prostatın geldiğini söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Prostat hastalıklarında uygulanan tedavi seçenekleri erken boşalma, sertleşme güçlüğü gibi cinsel sorunlara yol açabiliyor. O neden tedavi yöntemini seçerken dikkat etmek gerekiyor” dedi.
22.10.2021 Sağlık
Andropoz depresyonu tetikliyor
Andropoz depresyonu tetikliyor Antidepresan kullanımının son yıllarda artığını söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Ancak andropoz orta yaşlarda depresyonla karışabiliyor. Erkeklerde yaşla birlikte düşen testosteronun yarattığı andropoz sadece cinsel fonksiyonları etkilemiyor. Moral bozukluğu, duygu durum değişimleri, agresyon, öfke, sinirlilik, konsantrasyon güçlüğü, genel motivasyon kaybı gibi etkileri de var” dedi.
6.10.2021 Sağlık
Cinsel performans düşüyor! Büyük tehlike
Cinsel performans düşüyor! Büyük tehlike Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, orta yaştaki erkeklerde performans kaybı, cinsel istekte azalma, prostat büyümesi, motivasyon düşüklüğü gibi problemlerin olabileceğini söyleyerek, “Kişiler bu sorunları sadece kendilerinin yaşadığını düşünüp, uzmana başvurmuyor. Ama hepsinin tedavisi var, mutlaka bir doktora gidin” dedi.
16.09.2021 Sağlık
'Cinsellik önce kendini tanımakla başlar'
'Cinsellik önce kendini tanımakla başlar' Doyumlu bir cinsel ilişki için kişinin kendi bedenini tanımasının önemine dikkat çeken Psikiyatri Uzmanı Dr. Ebru Soylu, “Cinsellikte ancak kendisini seven, sayan ve güvenen bir kişi, karşısındakine de olumlu duygularla yönelebilir. Bireyin cinsel haz noktalarını fark etmesi ve bunu eşiyle paylaşmaktan kaçınmaması, daha doyumlu bir cinsel ilişki yaşanmasını sağlayacaktır” dedi.
2.09.2021 Sağlık
Her 4 erkekten biri erken boşalma problemi yaşıyor!
Her 4 erkekten biri erken boşalma problemi yaşıyor! Her 4 erkekten birinde görülen erken boşalma sorunu, en sık karşılaşılan cinsel işlev bozukluğu olarak da biliniyor. Uzmanlar, tanı koyulurken kişinin kontrolü ve istemi dışında boşalma yaşamasının en önemli kriter olarak kabul edilebileceğini belirtiyor. Uzmanlara göre, 2-4 ay kadar süren cinsel terapi süreci eşler arasındaki iyi ilişkinin varlığı ile olumlu sonuçlanıyor. Uzmanlar, hem erkekte hem de kadında his kaybına yol açtığı için jel, sprey gibi yanlış tedavi uygulamalarından uzak durulması uyarısında bulunuyor.
29.07.2021 Sağlık
Adet öncesi gerginliğe karşı 5 öneri
Adet öncesi gerginliğe karşı 5 öneri 25 ile 35 yaşları arasında kadınların çoğunda adet öncesi gerginlik sendromu yaşanıyor. Hormonlardaki ani düşüş ve yükselişler, adet öncesinde aşırı ağrılara, kramplara ve şişkinliklere neden olabilir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gamze Baykan, adet öncesi gerginlik ve semptomların etkisini azaltmanın yollarını anlattı.
2.04.2021 Sağlık
Cinsel problemlere yol açıyor! Erkeklerde...
Cinsel problemlere yol açıyor! Erkeklerde... Prostat hastalıklarının orta yaş ve üzeri erkeklerin karşılaştığı sağlık sorunları arasında olduğunu kaydeden Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Pek çok erkek gerek prostat hastalıkları gerekse uygulanan tedaviler nedeniyle cinsel problemler yaşıyor. Prostat hastalıklarında en sık görülen yakınma idrar problemleri” dedi. Hattat, prostat hastalıklarının ve tedavilerinin cinsel sorunlar üzerindeki etkisini de anlattı.
30.03.2021 Sağlık
'Yatağı ayırdık' Pandemi vurdu!
'Yatağı ayırdık' Pandemi vurdu! Pandemi cinsel yaşamı da olumsuz etkiledi. Bu süreçte bazı çiftler yatağı ayırdıklarını belirtirken, hastalığa yakalananlar da cinsel isteklerinde azalma yaşadıklarını söyledi.
23.02.2021 Sağlık
Pandemi süreci cinsel isteği azalttı!
Pandemi süreci cinsel isteği azalttı! Pandemi sürecinde sürekli aynı evde bulunmak, yaşamın rutine binmesi, özel alan ihtiyacının artması ve kişisel bakımın azalması gibi nedenler partnerler arasındaki cinsel ilgiyi düşürdü. Sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam için cinsel iletişimin büyük önem taşıdığını belirten uzmanlar, iişki memnuniyetinin ve cinsel tatminin birbirini karşılıklı olarak etkilediğini dile getirdi. Uzmanlar, daha sık kaygı yaşayan ve isteksizlik duyan çiftlerin uzman desteği almasını öneriyor.
19.02.2021 Sağlık
Erkekte cinsel gücü artırmanın yolları!
Erkekte cinsel gücü artırmanın yolları! Birçok erkek cinsel performanslarını artırmanın yollarını arıyor. Cinsel gücü arttıran kimyasallar almak yerine basit ve doğal yollarla performansı arttırmak mümkün. Peki, erkeklerde cinsel gücü artıran yiyecekler nelerdir? Cinsel gücü arttırma yöntemleri neler? İşte erkeklerde cinsel arzuyu arttırmanın yolları!
17.03.2021 Sağlık
Koronavirüse yakalananlarda, cinsel hastalıklar görülüyor
Koronavirüse yakalananlarda, cinsel hastalıklar görülüyor Antalya'da özel bir hastanede görevli Op. Dr. İbrahim Duman, koronavirüse yakalanan kişilerde cinsel hastalıklar görülebildiğini söyledi. Virüsün testis dokusunda hasara neden olduğunu belirten Op. Dr. İbrahim Duman, "Ayrıca enfekte olan hastalarda psikolojik etkiyle sertleşme bozuklukları, cinsel problemler daha fazla saptanmıştır" dedi.
5.01.2021 Sağlık
Birçok nedeni olabilir; ilaçlara bağlı kalmayın
Birçok nedeni olabilir; ilaçlara bağlı kalmayın Günlük hayattaki stres, tansiyon, kan şekeri yüksekliği gibi birçok nedenden dolayı cinsel performansın olumsuz etkilendiğini söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Performans düşüklüğünde çoğu zaman uzmana danışılmadan ilaçlarla çözüm aranıyor. Bu durumda ilaçlara bağımlı olmamak gerekir. Sorunu görmezden gelip tedaviye başvurmakta geciktiğinizde ise endişe, mutsuzluk, özgüven kaybı, öfke, ilişki sorunları gibi pek çok problem oluşabilir” dedi.
24.11.2020 Sağlık
Hamilelikte cinsel ilişki nasıl olmalı? Hamilelikte cinsellik faydalı mı?
Hamilelikte cinsel ilişki nasıl olmalı? Hamilelikte cinsellik faydalı mı? Bebek bekleyen çiftler genellikle hamilelik sırasında ilişkinin güvenli olup olmadığını merak ederler. Pek çok çift hamilelikte ilişki düşükle sonuçlanır mı? Doğmamış bebeğe zarar verir mi? Kaçınılması gereken ilişki pozisyonları var mı? gibi soruları sıklıkla araştırılar. Hamilelik döneminde cinsel ilişki bazı gebeler için sakıncalı bazı gebeler için de hiçbir risk oluşturmaz. Peki, Hamilelikte cinsellik olur mu? Hamilelik döneminde cinsellik faydalı mı? Hamilelik döneminde cinselliğin faydaları ve gebelik döneminde cinsellik ile ilgili bilmeniz gerekenler...
17.03.2021 Sağlık
Her üç kişiden biri cinsel işlev bozukluğu yaşıyor
Her üç kişiden biri cinsel işlev bozukluğu yaşıyor Cinsel bilgisizlik, eğitimsizlik, cinsellikle ilgili yanlış bilgi ve inanışların cinsel sorunlara yol açtığını belirten uzmanlar, doğru bilgilendirmenin önemine işaret ediyor.Her üç kadından birinde cinsel istek ve uyarılma bozukluğu görüldüğünü belirten uzmanlar, erkeklerin ise yaklas¸ık yüzde 40'ının yas¸amları boyunca en az bir cinsel is¸lev bozuklugˆu yas¸adıgˆına dikkat çekiyor. Uzmanlar, dünyada her üç kişiden birinin cinsel işlev bozukluğu yaşadığını belirtiyor.
3.09.2020 Sağlık
'Cinsel içerikli yazışma sağlık sorunlarına neden oluyor'
'Cinsel içerikli yazışma sağlık sorunlarına neden oluyor' Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, sürekli internetten cinsel içerikli yazışma yapanlarda uyku sorunları, sosyal hayattan uzaklaşma, ruh hali değişimleri, cinsel isteksizlik, yalnızlık gibi sorunlar ortaya çıktığını söyledi.
27.08.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel İstek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel istek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.