Cinderes

Cinderes

Son dakika Cinderes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cinderes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cinderes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinderes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinderes gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 cinderes haberi bulunmuştur. Tüm cinderes haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'in DEAŞ operasyonunun detayları ortaya çıktı
MİT'in DEAŞ operasyonunun detayları ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Suriye'de düzenlediği operasyonla DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el- Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurmuştu. MİT'in nefes kesen operasyonun detaylar ortaya çıktı.
1.05.2023 Gündem
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında!
MİT'in nefes kesen operasyonu dünya basınında! Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT'in önceki gün Suriye'de düzenlediği operasyonla, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el-Kureyşi'yi etkisiz hale getirdiğini duyurdu. Erdoğan'ın açıklaması dünya basınında geniş yer bulurken AFP, nefes kesen operasyonun detaylarını yazdı...
1.05.2023 Gündem
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum...
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum... Türkiye’nin terörden temizlediği güvenli bölgelere dönmek isteyen Suriyelilere taşınmaları için nakliye, barınma ve insani yardım desteği verilecek. Bölgede kurulan sanayi bölgelerinde 50 bin kişiye iş hazır. Çiftçilere gübre ve tohum dağıtıldı.
25.04.2022 Gündem
Afrin'de terör saldırısı: 5 yaralı var
Afrin'de terör saldırısı: 5 yaralı var Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı Harekatı ile terörden arındırılan Afrin'e bağlı Cinderes beldesinde araca yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 5 sivil yaralandı.
1.06.2020 Dünya
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak
Milli Savunma Bakanı Akar açıkladı: Önümüzdeki yıl kullanılmaya başlanacak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili açıklama yaptı. Bakan Akar açıklamasında, "Kürt kardeşlerimizle sorunumuz olmadığını ifade etmemize rağmen, Barış Pınarı Harekatı'nı yalnız yapmak zorunda kaldık" dedi. Bakan Akar, açıklamasının devamında "Hava savunma sistemleri: TSK, Alçak/Orta İrtifa Hava Savunma Füze Sistemi HİSAR’ı inşallah önümüzdeki yıldan itibaren kullanmaya başlayacaktır. Bu başarı, yüksek irtifa hava savunma füze sistemimiz SİPER bakımından da büyük bir müjdedir" ifadesini kullandı.
21.11.2019 Siyaset
Korkunç itiraflar: Kendimi ve 2 çocuğumu patlatacaktım
Korkunç itiraflar: Kendimi ve 2 çocuğumu patlatacaktım Tel Rıfat bölgesinden Afrin'e geçmeye çalışırken yakalanan Zeyneb Diman ve Rejaa Diab isimli iki DEAŞ'lı kadın terörist, gözaltına alınarak Afrin Adliyesine getirildi. DEAŞ'lı kadın teröristlerden Zeyneb Diman, kocasının 9 ay önce Halep'in Buhus bölgesindeki çatışmada öldürüldüğünü, kendisinin de o bölgede bir mülteci kampında gizlendiğini anlattı. Terör örgütünün baskısıyla üzerinde intihar yeleğiyle uzun süre gizlendiğini, bombayı patlatarak kendisini ve 2 çocuğunu da öldürmeyi planladığını itiraf etti.
1.11.2019 Gündem
Afrin'de mayın patladı: 1 ölü
Afrin'de mayın patladı: 1 ölü Suriye'nin Afrin ilçesinde YPG/PKK'nın döşediği mayının patlaması sonucu bir sivil hayatını kaybetti.
28.01.2019 Dünya
2 askeri şehit eden terörist yakalandı
2 askeri şehit eden terörist yakalandı Zeytin Dalı Harekatı’nda Cinderes bölgesinde 2 askeri şehit eden terörist, Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonla yakalandı.
26.09.2018 Gündem
PKK’nın suç defteri ortaya çıktı!
PKK’nın suç defteri ortaya çıktı! Terör örgütü PKK’nın Afrin’de oluşturduğu sözde maliye kayıtlarına ulaşıldı. PKK’nın 5 yıl süren Afrin işgaline dair önemli bilgilerin yer aldığı kayıt defterinde örgütün yıllık 600 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği ortaya çıktı. Yine defter kayıtlarına göre örgüt, TSK’ya karşı inşa ettirdiği tünellere 4 milyon dolar ödemiş.
19.07.2018 Dünya
Süleyman Şah hazırlığı! Emir bekliyorlar
Süleyman Şah hazırlığı! Emir bekliyorlar Süleyman Şah Türbesi’ni korumakla görevli Şanlıurfa Tugay Komutanlığı sınır birliklerini takviye etti. Askerler, PKK’lı teröristler Münbiç’ten çıkar çıkmaz, sınırı geçip Karakozak’ta nöbete başlayacak. Tugayın bir diğer görevi Süleyman Şah’ın naaşını Eşme’den alıp yeniden Karakozak’a taşımak.
5.07.2018 Gündem
Afrin’e yardımlar tam gaz sürüyor!
Afrin’e yardımlar tam gaz sürüyor! Mehmetçik Afrin’i terörden temizledi, şimdi sivil halkın yaralarını sarıyor. Aşı olmayana aş, hasta olana ilaç götürüyor. Karşılığını içten öpücükle alıyor...
19.06.2018 Gündem
Bayrağı yere değdirmeyen Tatvanlı efeler!
Bayrağı yere değdirmeyen Tatvanlı efeler! 23 Nisan dün tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Bitlis Tatvan’daki bir köy okulunda öğretmen olan Erhan Dindar ve öğrencilerinin kutlaması ise içimizi ısıttı, göğsümüzü kabarttı
23.04.2018 Gündem
TSK, Cinderes'te seyyar askeri hastane açtı
TSK, Cinderes'te seyyar askeri hastane açtı TÜRK Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriyenin Afrin ilçesine bağlı Cinderes beldesinde, halkın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Seyyar Askeri Hastane açıldı.
21.04.2018 Gündem
"Terör örgütleri köpek için bile haraç kesti"
"Terör örgütleri köpek için bile haraç kesti" Afrinliler, Zeytin Dalı Harekatı'yla ilçelerinin YPG/PKK-DEAŞ’tan temizlemesinin ardından teröristlerin okullarda Arapçayı, camilerde Kur'an-ı Kerim eğitimini yasakladığını, kadınların zorla silah altına aldığını ve hayvanlar için bile keyfi vergi uygulaması yaptıklarını söyledi.
31.03.2018 Gündem
Cinderes’de bulundu, böyle imha edildi
Cinderes’de bulundu, böyle imha edildi Afrin/Cinderes bölgesinde tespit edilen EYP ve anti tank mayını bölgedeki SAS Timi tarafından böyle imha edildi. Görüntüleri TSK twitter adresinden paylaştı.
29.03.2018 Gündem
Son dakika! YPG'li teröristlerden itiraf: Cinderes'i kaybedince...
Son dakika! YPG'li teröristlerden itiraf: Cinderes'i kaybedince... Afrin’de sağ yakalanan YPG'li teröristler ifadelerinde, "Cinderes ve Raco'yu kaybedince kaçışlar başladı. Domino etkisiyle tüm mevziler düştü." dedi.
29.03.2018 Gündem
TSK Twitter'dan paylaştı! Cinderes'te tespit edilip imha edildi
TSK Twitter'dan paylaştı! Cinderes'te tespit edilip imha edildi TSK'dan yapılan açıklamada, "Cenderis’te, zeytinlikler içinde, bir el yapımı patlayıcı daha, masum hayatları almadan önce tespit ve imha edilmiştir." denildi.
26.03.2018 Gündem
Dev konvoy! 10 bin kişilik aşiret böyle geldi
Dev konvoy! 10 bin kişilik aşiret böyle geldi Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki 10 bin kişilik Tayy Aşireti'nin yüzlerce üyesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatı'ndaki başarısını, Davutpaşa Mahallesindeki Bayrak Tepeye çıkarak davul zurna eşliğinde kutladı.
25.03.2018 Gündem
Arkada bırakmadılar
Arkada bırakmadılar Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan iki askerin naaşına dün Afrin’de kontrolün tamamen ele geçirilmesiyle ulaşıldı. Kayseri Komando Tugayı askerleri kendi silah arkadaşlarını geride bırakmamış oldu
24.03.2018 Gündem
YPG/PKK'nın hainliği 17 yaşındaki teröristin ifadelerinde
YPG/PKK'nın hainliği 17 yaşındaki teröristin ifadelerinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında Afrin'de yaralı olarak yakalanan 17 yaşındaki terörist A.S.T, ifadesinde örgütün çocukları da kullanarak yürüttüğü hain planlar hakkında bilgiler verdi.
24.03.2018 Gündem
Afrin'de flaş gelişme!
Afrin'de flaş gelişme! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'de 3 köyü daha teröristlerden kurtardı.
23.03.2018 Gündem
TSK ve ÖSO o bölgeyi de ele geçirdi
TSK ve ÖSO o bölgeyi de ele geçirdi TSK ve ÖSO, Afrin'in Baay, Kafer Nabu, Başufah ve Burj Haydar köylerini teröristlerden temizledi.
22.03.2018 Gündem
YPG/PKK'dan kaçanlar örgütün zulmünü anlattı
YPG/PKK'dan kaçanlar örgütün zulmünü anlattı Afrin'de YPG/PKK'dan kaçan örgüt mensupları, terör örgütünün bölgeden kaçmak isteyen sivilleri infaz ettiğini, zorla silah altına aldığını ve askeri merkezlerinin hedef alınmaması için bunları sivil yerleşimlerin içinde yaptıklarını itiraf etti.
22.03.2018 Gündem
40 yıllık senaryo Afrin'de son buldu
40 yıllık senaryo Afrin'de son buldu Çatışma alanı, propaganda, insani yardım ve ekonomik cephelerde eş zamanlı yürütülen yeni terörle mücadele anlayışı karşısında PKK/PYD'nin, iflas etmiş bir projede ABD desteği ile ayakta kalması ihtimal dahilinde değil. Türkiye'nin insani yardım operasyonları, boşa çıkardığı tüm yalanlar ve kara propagandalar, 40 yıllık terör koridoru girişiminin fiziksel olarak bozguna uğratılması kadar önem taşıyor. Türkiye'nin kendi otomobilini yapamayacağını iddia edenlerle 2018'de Türkiye'nin Afrin'e giremeyeceğini iddia edenler aynı paydada buluşuyor. Irak'ta 12 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler ise bugünkü manzarada PKK/PYD için bir başka kabusa işaret ediyor. PKK/PYD'yi yaşatmak için DEAŞ bahanesinin arkasına sığınan ABD'yi Irak cephesinde de kaçınılmaz başarısızlıklar beklemekte
22.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinderes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinderes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.