AB: Korkunç bir suç! İkiyüzlülük...
AB: Korkunç bir suç! İkiyüzlülük... AB Konseyi Başkanı Tusk, "En ufak bir ikiyüzlülük izi bile bize utanç getirir. Avrupa'nın tek çıkarı, arkasında kim olduğuna bakmaksızın tüm detayları ortaya çıkarmaktır" dedi.
24.10.2018 Dünya
'Bizler İsrail devletinin çıkarı için çalışıyoruz'
'Bizler İsrail devletinin çıkarı için çalışıyoruz' İsrail Başbakanı Netanyahu: "Bizler İsrail devletinin çıkarı için çalışıyoruz ve sizi temin ederim ki koalisyon istikrarlı" diyerek erken seçime 'hayır' mesajı verdi.
14.02.2018 Dünya
'İsrail'in çıkarları için de ABD ile her şeyi yaptık!'
'İsrail'in çıkarları için de ABD ile her şeyi yaptık!' Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya ile ABD’nin, Suriye’nin güneybatısında oluşturulması üzerinde anlaştığı ateşkes ve çatışmasız bölgesinde İsrail’in çıkarlarının göz önünde bulundurulması için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.
18.07.2017 Dünya
Çınarlı korucular istifa mı etti?
Çınarlı korucular istifa mı etti? Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde geçici köy korucuları istifa ettiklerine ilişkin iddiaların doğru olmadığını bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Turabi'den olay açıklama: 'Kan çıkar kan'
Turabi'den olay açıklama: 'Kan çıkar kan' Turabi, ‘ateş ve barut yan yana durmaz’ örneğini verdi ve Ünlülerle Gönüllülerin aynı adada kalmasının ardından büyük tartışmalar yaşanacağını iddia etti. İşte Turabi’nin açıklamaları…
28.04.2015 Sinema-Dizi