Donald Tusk

Donald Tusk

Son dakika Donald Tusk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Donald Tusk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Donald Tusk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Donald Tusk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan donald tusk gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 donald tusk haberi bulunmuştur. Tüm donald tusk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vize skandalı! 350 bin kişiye Schengen satmışlar
Vize skandalı! 350 bin kişiye Schengen satmışlar Ekim ayında sandığa gitmeye hazırlanan Polonya’da, bütün Avrupa’yı sarsan vize skandalı patlak verdi.
19.09.2023 Dünya
Trump'a 'silah doğrultma' fotoğrafı olay oldu!
Trump'a 'silah doğrultma' fotoğrafı olay oldu! Avrupa Birliği Konseyi Eski Başkanı Donald Tusk'ın 2018 yılında düzenlenen G7 Zirvesi'nde ABD Başkanı Donald Trump ile aynı karede yer aldığı fotoğraf, Twitter'da @donaldtuskEPP adlı onaylanmamış bir hesaptan paylaşıldı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, "Dönemsel türbülanslara rağmen transatlantik dostluğu devam etmeli" notu ile paylaşılan fotoğrafın Donald Tusk'ın gerçek hesabından yayınlandığını sandı. Donald Tusk daha sonra kendi Twitter hesabında paylaşımı RT'ledi.
6.12.2019 Dünya
Krizde yeni perde: Risk sürüyor
Krizde yeni perde: Risk sürüyor Avrupa Birliği (AB) Brexit Müzakerecisi Michel Barnier, İngiltere ile AB arasında anlaşmasız ayrılık riskinin sürdüğünü söyledi.
30.10.2019 Dünya
İngiltere erken seçime gidiyor
İngiltere erken seçime gidiyor İngiliz parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarası 12 Aralık’ta erken genel seçime gitme kararı aldı.
29.10.2019 Dünya
AB'den İngiltere'ye Brexit uyarısı: Bu son olabilir
AB'den İngiltere'ye Brexit uyarısı: Bu son olabilir Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, Brexit'i erteleme kararının resmi olarak onaylandığını belirterek, "Bu son erteleme olabilir. Lütfen bu zamanı iyi değerlendirin." uyarısında bulundu.
29.10.2019 Dünya
İngiltere'de aralıkta seçime gidilmesi kesinleşti
İngiltere'de aralıkta seçime gidilmesi kesinleşti Ana muhalefetteki İşçi Partisinin lideri Jeremy Corbyn, hükümetin, Avam Kamarasında bugün oylanacak erken seçime gidilmesi teklifine destek vereceklerini açıkladı. Hükümet, seçim için 12 Aralık'a işaret ederken, muhalefet bu tarihin öne çekilmesini istiyor.
29.10.2019 Dünya
İngiliz parlamentosu, erken seçime "hayır" dedi
İngiliz parlamentosu, erken seçime "hayır" dedi İngiltere'de hükümetin, aralıkta erken seçime gidilmesi için verdiği önerge, parlamentoda yeterli desteği bulamadı.
28.10.2019 Dünya
AB'den Brexit'i erteleme kararı!
AB'den Brexit'i erteleme kararı! Avrupa Birliği (AB), İngiltere'nin Brexit'i esnek bir şekilde 31 Ocak 2020'ye kadar erteleme talebini kabul etti.
28.10.2019 Dünya
AB liderleri yeni Brexit anlaşmasına onay verdi
AB liderleri yeni Brexit anlaşmasına onay verdi Avrupa Birliği (AB) üyesi 27 ülkenin lideri, İngiltere ile AB arasında varılan yeni anlaşmayı onayladı.
17.10.2019 Dünya
Son dakika! Avrupa Birliği ve İngiltere anlaştı
Son dakika! Avrupa Birliği ve İngiltere anlaştı Avrupa Birliği (AB) ve İngiltere, yeniden düzenlenmiş Brexit anlaşması üzerinde uzlaştı.
17.10.2019 Dünya
AB'den "Amazon ormanları" uyarısı
AB'den "Amazon ormanları" uyarısı Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, Amazon ormanlarındaki yangınlara ilişkin, "Ağaçların yetişmek için yıllara ihtiyacı var ancak yanması bir dakika." ifadesini kullandı.
23.09.2019 Dünya
G7 Fransa’da başlıyor!
G7 Fransa’da başlıyor! Dünyanın en büyük 7 ekonomisinin liderleri bir araya geldiği G7 Zirvesi'nde ticaret savaşları, Amazon Ormanları'ndaki yangınlar, küresel ısınma, İran’ın nükleer enerji programı ve uluslararası güvenlik gibi konular masaya yatırılacak.
24.08.2019 Dünya
AB, Rusya'nın G7'ye tekrar davet edilmesine karşı
AB, Rusya'nın G7'ye tekrar davet edilmesine karşı Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, "Rusya'nın 2014'te üyelikten çıkarılmasına neden olan sebepler hala geçerliliğini koruyor. Hatta Rusya'nın Azak Denizi'ndeki kışkırtmaları gibi yeni nedenler de eklendi." dedi.
24.08.2019 Dünya
AB'den İngiltere'ye Brexit tepkisi
AB'den İngiltere'ye Brexit tepkisi Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın, Brexit anlaşmasındaki "tedbir maddesinin" kaldırılmasına yönelik teklifine ilişkin, "Tedbir maddesine karşı çıkanlar ve gerçekçi bir alternatif sunmayanlar, kabul etmek istemeseler de (iki İrlanda arasında) tekrar sınır inşa etme taraftarı olanlardır." açıklamasında bulundu.
20.08.2019 Dünya
Polonya'da meclis başkanı istifa edeceğini açıkladı
Polonya'da meclis başkanı istifa edeceğini açıkladı Polonya'da devlete ait uçağı ailesinin şahsi seyahatleri için kullandığı ortaya çıkan Meclis Başkanı Marek Kuchcinski, görevinden ayrılacağını duyurdu.
8.08.2019 Dünya
AB liderleri Ursula von der Leyen isminde uzlaştı
AB liderleri Ursula von der Leyen isminde uzlaştı Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerin liderleri, AB Komisyon Başkanlığına Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, AB Konseyi Başkanlığına Charles Michel, AB Yüksek Temsilciğine Josep Borrell, Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanlığına ise Christine Lagarde'ın atanması konusunda mutabık kaldı.
2.07.2019 Dünya
Avrupa Merkez Bankası için sürpriz isim...
Avrupa Merkez Bankası için sürpriz isim... Avrupa Birliği üyesi ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarının Avrupa Birliği'ndeki üst düzey görevlere getirilecek isimleri belirlemek için Brüksel'de sürdürdükleri müzakereler devam ediyor.
2.07.2019 Ekonomi
AB liderleri başkanlık pozisyonlarında anlaşamadı
AB liderleri başkanlık pozisyonlarında anlaşamadı AB üyesi 28 ülkenin lideri, uzun süren müzakerelerin ardından anlaşma sağlayamayınca yarın tekrar bir araya gelme kararı aldı.
1.07.2019 Dünya
Avrupa Mursi'nin vefatına sessiz kaldı
Avrupa Mursi'nin vefatına sessiz kaldı Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin vefatına ilişkin AB kurumları ve üye ülke hükümetleri hiçbir açıklama ya da tepki göstermedi.
18.06.2019 Dünya
Theresa May'in istifa tarihini bugün açıklaması bekleniyor
Theresa May'in istifa tarihini bugün açıklaması bekleniyor İngiltere Başbakanı Theresa May'in bu sabah yapacağı açıklamayla görevi bırakacağı tarihi duyuracağı belirtildi.
24.05.2019 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüksek Seçim Kurulunun  (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanması kararıyla  ilgili, "Bazı basın organlarında özellikle dışarıda öyle bir yorum yapılıyor ki  sanki seçimin tekrarlanması demek bir ülkede demokrasinin yokluğu anlamına  geliyormuş gibi... Tam tersine demokrasinin olmadığı ülkelerde seçimler tekrarlanmaz." dedi.
10.05.2019 Siyaset
'AB'nin geleceği Brexit değildir'
'AB'nin geleceği Brexit değildir' Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, "AB'nin geleceği Brexit değildir. Brexit gelişimimizi engelleyemez ve engelleyemeyecektir." dedi.
16.04.2019 Dünya
Brexit'te flaş gelişme! İngiltere Kraliçesi onayladı...
Brexit'te flaş gelişme! İngiltere Kraliçesi onayladı... İngiltere'de bir grup milletvekilinin hazırladığı, ülkenin 12 Nisan'da Avrupa Birliği'nden (AB) anlaşmasız ayrılmasını (Brexit) önlemeye dönük tasarı yasalaştı.
9.04.2019 Dünya
Brexit ile ilgili flaş gelişme!
Brexit ile ilgili flaş gelişme! İngiltere Başbakanı Theresa May Brexit için Avrupa Birliği'ne ertleme talebinde bulundu.
5.04.2019 Dünya
May'den flaş Brexit açıklaması
May'den flaş Brexit açıklaması İngiltere Başbakanı Theresa May, AB'den Brexit'in 30 Haziran'a ertelenmesini istedi.
20.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Donald Tusk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki donald tusk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.