Çiftçiye Destek

Çiftçiye Destek

Son dakika çiftçiye destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiftçiye destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiftçiye destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiftçiye Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiftçiye destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 338 çiftçiye destek haberi bulunmuştur. Tüm çiftçiye destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım ve Orman Bakanlığı müjdeyi duyurdu! Çiftçiye 50 milyon 900 bin TL destek ödemesi
Tarım ve Orman Bakanlığı müjdeyi duyurdu! Çiftçiye 50 milyon 900 bin TL destek ödemesi Tarım ve Orman Bakanlığı'nca, toplamda 50 milyon 900 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin; bugün çiftçilerin hesabına aktarılacağı açıklandı.
23.02.2024 Gündem
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak?
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak? Şubat 2024 Mazot ve gübre desteği ödemelerinin yatıp yatmadığına dair detayları sorgulanmaya başlandı. Çiftçilere ödenen destekler arasında yer alan mazot ve gübre ödemeleri takvimi destekten yararlanan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, mazot ve gübre desteği yattı mı, E devlet mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? İşte Ziraat Bankası mazot gübre desteği Şubat 2024…
8.02.2024 Ekonomi
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak
Turgut Altınok: Tarımın başkenti Ankara olacak AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Başkent, layık olduğu yerde değil. 2 yılda bütün köylerimizin altyapısını, üstyapısını yapacağız. Tarımın başkenti Ankara olacak. Sera şehri bir Ankara olacak. Çiftçilerimize 50 litre mazot desteği vereceğiz. Tohum desteğini 2 ile 5 ton arasına çıkaracağız" dedi.
3.02.2024 Gündem
Çiftçiye destek ödemesi! Hesaba yatırılıyor
Çiftçiye destek ödemesi! Hesaba yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 237 milyon 819 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesabına aktarılacağını duyurdu.
28.07.2023 Ekonomi
Çavuşoğlu: Karşımızda yerli ve milli bir muhalefet yok
Çavuşoğlu: Karşımızda yerli ve milli bir muhalefet yok Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz daha güçlü Türkiye hedefi için çalışırken karşımızda yerli ve milli şuurla hareket eden bir muhalefeti görememenin de üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizler milletin refah seviyesini arttıracak atılımları konuşurken, onlar milletine düşman odaklara özgürlük vaatleri veriyor" dedi.
1.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuştu. Erdoğan çiftçilere yeni destek paketini açıklayarak "Çiftçi destek kredisini uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz. Çiftçilerimiz hasat döneminde kadar her türlü harcama için kullanabilecekltir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı 9,75'tir ve 36 ay vadeli olacaktır." dedi.
6.01.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
Çiftçi milyonlara büyük müjde! Mazot, yem...
Çiftçi milyonlara büyük müjde! Mazot, yem... Çiftçi milyonlara güzel haber. Çiftçiye büyük destek müjdesi. Çiftçiye mazot, yem ve para desteği verilecek. Tarım ve Orman Bakanlığı tarımla ilgili yeni önlemleri devreye sokuyor. Vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için kent tarımı desteklenecek. 1 yıl boyunca boş bırakılan tarla devlet aracılığıyla başkasına kiralanacak. Çiftçiye gübre-mazot, besiciye yem desteği ayni olarak verilecek. İşte milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren flaş detaylar...
20.06.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den flaş GES, kredi ve destek açıklaması
Bakan Nebati'den flaş GES, kredi ve destek açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kredi Garanti Fonu (KGF) aracılığıyla 2022 yılının başından bu yana 60 milyar lira kefalet limitiyle 3 farklı KGF paketini yürürlüğe koyduklarını söyleyerek, “Yakın zamanda selektif kredi politikamıza yeni bir enstrüman daha ekleyerek ihracatçılara ve turizm sektöründe faaliyet gösteren girişimcilere uygun faizli ve uzun vadeli TL cinsinden kredi imkânı sunuyoruz. Bu kapsamda toplam büyüklüğü 150 milyar liraya ulaşan, 2 yıla kadar geri ödemesiz olmak üzere 3 ila 10 yıl arası vadelerde krediler veriyoruz. Bu kredi için başvurular Kalkınma ve Yatırım Bankası tarafından alınıyor." dedi.
17.06.2022 Ekonomi
Çiftçiye 300 milyon TL'lik hibe müjdesi duyuruldu!
Çiftçiye 300 milyon TL'lik hibe müjdesi duyuruldu! Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Bakanlığımızca yürütülmekte olan 'Kırsal Kalkınma Destekleri' kapsamında, 'Modern Basınçlı Sulama Sistemi Projelerine' 300 milyon TL hibe, çiftçilerimize hayırlı olsun." ifadeleri yer aldı.
2.06.2022 Ekonomi
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memlekette fakirliği bitirecem. Hiçbir anne, benim mutfağımda, tencere kaynamıyor demeyecek. O tencere kaynayacak. O tencere kaynamıyorsa o anne diyecek ki Kemal Kılıçdaroğlu'nun evindeki tencere de kaynamıyor” dedi.
2.06.2022 Siyaset
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum...
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum... Türkiye’nin terörden temizlediği güvenli bölgelere dönmek isteyen Suriyelilere taşınmaları için nakliye, barınma ve insani yardım desteği verilecek. Bölgede kurulan sanayi bölgelerinde 50 bin kişiye iş hazır. Çiftçilere gübre ve tohum dağıtıldı.
25.04.2022 Gündem
Çiftçiye müjde! Çiftçinin sulama ve enerji maliyetleri düşüyor, kredi desteği devreye alınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Çiftçiye müjde! Çiftçinin sulama ve enerji maliyetleri düşüyor, kredi desteği devreye alınıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Kabine toplantısından ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik açıklamalarda bulundu. Çiftçilere 3 müjdeyi duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, sulama ve enerji maliyetlerini düşürecek çalışmaları ve kredi destekleri devreye aldıklarını belirtti. Peki, Elektrik maliyetleri nasıl düşürülecek? Çiftçiye kredi desteği nasıl alınacak? İşte Çiftçiye verilecek destekler…
15.03.2022 Gündem
Kilosu 500 TL'den satılıyor! Katar, Dubai ve Avrupa ülkeleri sırada...
Kilosu 500 TL'den satılıyor! Katar, Dubai ve Avrupa ülkeleri sırada... Türkiye’nin yaz kış tarımda üretim merkezlerinin başında gelen illerden Mersin’de örtü altında turfanda kayısı çağlasının hasadı yapıldı. Sezonun birinci hasadı olması nedeniyle çiftçiye destek amaçlı ilk 1 kilogramı 500 TL’den alıcı buldu.
2.03.2022 Ekonomi
Destek müjdesi! Paralar hesaba yatıyor, bakan duyurdu...
Destek müjdesi! Paralar hesaba yatıyor, bakan duyurdu... Milyonlarca çiftçiye güzel haber geldi. Bakan duyurdu, destek ödemeleri başladı. Kalemler tek tek açıklandı, hesaplara yatıyor. Pakdemirli, 629 milyon liralık tarım destek ödemelerini çiftçilerin hesaplarına aktarmaya başladıklarını açıkladı.
4.02.2022 Ekonomi
Benzin ve motorin fiyatları için ÖTV önerisi! 'Akaryakıttan alınmasın'
Benzin ve motorin fiyatları için ÖTV önerisi! 'Akaryakıttan alınmasın' Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Akaryakıttan alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili kritik bir öneri geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “ÖTV alınmaz ise enflasyon süratle aşağı gelir fiyatlar düşer. Piyasalara güven gelir" dedi.
19.01.2022 Ekonomi
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira...
Hibe veriliyor! Bakan iki müjdeyi birden duyurdu, 572 milyon lira... Hibe veriliyor, bakan iki müjdeyi birden paylaştı. Tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri alanından üretim yapan herkesi ilgilendiriyor. Kendi işini kurmak isteyenlere güzel haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli kırsal kalkınmaya destek sağlayacak iki yeni müjdeyi daha paylaştı. Bakan Pakdemirli, 4 ilde pilot olarak uygulanan ‘Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi’nin 2022-2024 yılları arasında ülke geneline yayılacağını ve IPARD 11’inci Proje Çağrısına çıkıldığını ve çağrı kapsamında toplam 572 milyon TL hibe vereceklerini duyurdu.
14.01.2022 Ekonomi
2 bin 500 lira iade ediliyor! Paraları almak için son gün...
2 bin 500 lira iade ediliyor! Paraları almak için son gün... Yüz binleri çok yakından ilgilendiren karar. 2 bin 500 lira iade edilecek. Paraya almak için son başvuru tarihi 31 Aralık 2021. Çiftçilere ödenen desteklerden kesilen yüzde 4 stopaj vergisinin 2016’ya kadar yani 5 yıl geriye dönük iadesi kararı kapsamında 2 milyon kişiye, faiziyle birlikte yaklaşık 5 milyar liralık ödeme yapılacak. Öte yandan üreticilere ödenecek desteklere ilişkin tebliğ yayınlandı.
23.12.2021 Ekonomi
Dönüm başı 100 bin lira kazandıran projede ilk hasat
Dönüm başı 100 bin lira kazandıran projede ilk hasat Bursa'da Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında 2 ay önce ekimi gerçekleştirilen ve dünyanın en pahalı bitkileri arasında yer alan safranın hasadı yapılıyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygüli "Yılda dekar başına 100 bin liranın üzerinde gelir elde etmeyi hedefliyoruz" dedi.
5.11.2021 Ekonomi
Devlet destekledi, üretimi rekor kırdı! 5 yılda 5 kat arttı
Devlet destekledi, üretimi rekor kırdı! 5 yılda 5 kat arttı Ağrı'da devlet çiftçiyi destekledi, şimdi 5 kat daha fazla üretiliyor. Üreticiye büyük kazanç kapısı oldu. Tarlaları adeta sarıya boyuyor. Görüntüsüyle kente ayrı bir hava katıyor. ‘Sarı gelin’ olarak adlandırılan ayçiçeği, fotoğraf çektirmek isteyenlerin de ilgi odağı halinde...
4.08.2021 Ekonomi
Gönüllü kadınlar atıkları gübreye dönüştürüyor! Çiftçilere ücretsiz dağıtılacak!
Gönüllü kadınlar atıkları gübreye dönüştürüyor! Çiftçilere ücretsiz dağıtılacak! Tarımsal kuraklığın etkilerini azaltıp, yıpranan toprağın iyileştirilmesi, verimin artırılması ve sağlıklı gıdaların üretilmesi amacıyla Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Kayapınar Belediyesi iş birliğiyle semt pazarlarında çöpe giden sebze meyve atıkları gönüllüler tarafından toplanıp, çeşitli işlemlerin ardından kompost gübreye dönüştürülerek yeniden tarıma kazandırılıyor.
30.05.2021 Gündem
Çiftçi destek ödemeleri 2021 ne zaman verilecek saat kaçta? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama
Çiftçi destek ödemeleri 2021 ne zaman verilecek saat kaçta? Tarımsal destek ödemeleri sorgulama Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli destekler ile ilgili açıklama yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada hububat baklagil, dane mısır desteği, yaş çay fark ödemesi desteği, yem bitkileri desteği, sertifikalı fidan kullanım desteği ve sertifikalı tohum kullanım desteği kapsamında çiftçinin hesaplarına 394.5 milyon lira yatırılacağını açıklandı. Peki, Tarımsal destek ödemeleri 2021 ne zaman ödenecek? Çiftçi destek ödemeleri 2021…
Çiftçiye destek!  123 milyon lira...
Çiftçiye destek! 123 milyon lira... Muş Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın, 2020'de kentteki çiftçilere 123 milyon lira hibe desteği verildiğini belirtti.
11.01.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli 'müjde' diyerek duyurdu!
Bakan Pakdemirli 'müjde' diyerek duyurdu! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Pamuk üreticilerimize müjde. Kütlü pamuk primini %37,5 artırarak kilogram başına 1,1 liraya çıkardık. Ayrıca pamuk üreticilerimize, mazot ve gübre desteğiyle birlikte kilogram başına 1,23 lira destek ödeyeceğiz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.
16.10.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan çiftçiye destek mesajı
Bakan Albayrak'tan çiftçiye destek mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Türkşeker’in bu yıl çiftçiye yaptığı ödemeler geçen yıla göre yaklaşık iki kat artışla 1 milyar 200 milyon TL’ye ulaştı." ifadelerini kullandı.
1.09.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çiftçiye Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiftçiye destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.