Chpde İstifa

Chpde İstifa

Son dakika CHPde istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHPde istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHPde istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chpde İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chpde istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 chpde istifa haberi bulunmuştur. Tüm chpde istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'li başkan istifa etti
CHP'li başkan istifa etti CHP Batman İl Başkanı Adnan Yaşar görevinden istifa etti
29.09.2021 Gündem
Eski milletvekili CHP'den istifa etti
Eski milletvekili CHP'den istifa etti CHP eski milletvekili Faik Tunay, partisinden istifa ettiğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
CHP'de toplu istifa şoku!
CHP'de toplu istifa şoku! CHP'nin 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde Osmaniye milletvekili adayı olan Murat Koluçolak, 160 kişiyle beraber partilerinden istifa ettiklerini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Nur Serter'den 'istifa' açıklaması!
Nur Serter'den 'istifa' açıklaması! CHP Ankara milletvekili Emine Ülke Tarhan'ın istifası siyaset arenasına bomba gibi düştü. CHP'de yeni istifaların geleceği ileri sürülmüştü. CHP'de Nur Serter'in de istifa ettiği iddiası sosyal medyaya düşünce Serter'den jet yalanlama geldi.
29.09.2021 Gündem
CHP'de 'hesaplaşma' günü!
CHP'de 'hesaplaşma' günü! Kılıçdaroğlu, yerel seçimin değerlendirildiği PM’de ‘Cemaat eleştirileri’ne net yanıt verdi: “Yapsak yaptık derim...
29.09.2021 Gündem
CHP'li başkan istifa etti!
CHP'li başkan istifa etti! Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Mızraklı beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Mahmut Yüksek ile 5 meclis üyesi CHP’den istifa ederek İşçi Partisi’ne geçti...
14.02.2014 Siyaset
CHP'li başkan istifa etti!
CHP'li başkan istifa etti! 2 dönemdir başkanlık yapıyordu
28.05.2013 Siyaset
Kılıçdaroğlu ikna edemedi!
Kılıçdaroğlu ikna edemedi! CHP’de kriz bitmedi... Fırat istifa etti
26.01.2013 Siyaset
'Partisinden istifa etmek yetmez'
'Partisinden istifa etmek yetmez' CHP Kemer İlçe Başkanı Umut Güneş, partisinden istifa eden Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Batur Işık’ın CHP’lilerin oyuyla meclise girdiğini belirterek, "Şimdi partisinden istifa etmek yetmez. Koltuktan da istifa edeceksin" dedi.
29.09.2021 Gündem
CHP'de şok gelişme! Bir istifa daha...
CHP'de şok gelişme! Bir istifa daha... Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen CHP'den istifa etti...
14.02.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Chpde İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chpde istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.