CHP Ankara İl Başkanı kim oldu? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara İl Başkan adayları arasında Ümit Erkol mu Sercan Çığgın başkan oldu?
CHP Ankara İl Başkanı kim oldu? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara İl Başkan adayları arasında Ümit Erkol mu Sercan Çığgın başkan oldu? Kongre sürecinin devam ettiği CHP'de bugün Ankara İl Başkanlığı'nın kongresi var. Ali Hikmet Akıllı'nın yeniden aday olmadığı il başkanlığı için iki isim yarışacak. Peki, CHP İl Başkanı kim oldu, CHP Ankara İl Başkanı kim seçildi? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara il Başkanı Ümit Erkol mu Sercan Çığgın mı oldu?
23.09.2023 Gündem
CHP'de olaylı kongre! Kadınlara hakaret etti
CHP'de olaylı kongre! Kadınlara hakaret etti Ankara Olağan İl Kongresi’nde delegelerden Tevfik Koçak’ın konuşması sırasında söylediği sözler kadınların tepkisini çekti. Ayhan Yalçınkaya’nın, Kılıçdaroğlu’nun da desteklediği Ali Hikmet Akıllı karşısına aday olarak çıkmak istemesi ise gerginliğe neden oldu. Partililer arasında zaman zaman yumruklaşmalar yaşandı.
17.02.2020 Gündem
CHP’de ‘Eşref’siz ‘Önder’siz kongre
CHP’de ‘Eşref’siz ‘Önder’siz kongre CHP Ankara İl Kongresi, dün CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi...
13.01.2008 Siyaset
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı?
İYİ Parti'de 'hesaplaşma' planı! Kongrede Akşener'in karşısına aday çıkacak mı? İYİ Parti seçimler sonrası kurultaya giderken parti içerisindeki hava nasıl? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova son bilgileri aktardı.
19.06.2023 Gündem
CHP'li Özgür Özel Kurultay için tarih verdi! Kılıçdaroğlu aday olacak mı?
CHP'li Özgür Özel Kurultay için tarih verdi! Kılıçdaroğlu aday olacak mı? CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Partisinin kurultay takvimi hakkında konuşan Özel, 15 Ekim'de ya da bir sonraki hafta sonu CHP kurultayının gerçekleşeceğini söyledi. Özel, 'Kılıçdaroğlu istifa edecek mi?' sorusunu ise "Henüz bir karar verilmiş değil. Kendi kararını kendi verecek. 1 ay içinde bir değerlendirme yapacaktır. Kurultaya kadar partisinin başında durmaya devam edecektir." sözleri ile cevapladı.
7.06.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı MHP lideri Bahçeli, TBMM açılır açılmaz sosyal medya düzenlemesinin kanunlaşması gerektiğini belirtti. Bahçeli, Yunanistan'ın bardağı taşırmak üzere olduğunun altını çizerek 'S-300'le yapılan taciz karışılıksız bırakılmamalı' ifadelerini kullandı. Seçim için de hazır olduklarını kaydeden MHP lideri "Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Elektrik borcu olana müjde! Sıfır faizli kredi imkanı geliyor
Elektrik borcu olana müjde! Sıfır faizli kredi imkanı geliyor Elektrik borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Elektrik borcu olana kredi imkanı sağlanacak. Üreticiler elektrik borçlarını sıfır faizli kredi çekerek kapatabilecekler. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin temel atma törenine katıldı. Törende Bakan Kirişci, üreticilere, elektrik borçlarını ödemeleri konusunda 10 milyon TL'ye kadar sıfır faizli krediden yararlanma imkanı getirildiğini söyledi. Binali Yıldırım ise tarımın katma değerini artıracak teknolojilerin kullanıldığı, akıllı tarımın yapıldığı işletmelere dikkat çekti, bunun bir örneğinin Dikili OSB olduğunu söyledi.
19.08.2022 Ekonomi
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık toplantısını yapmak üzere 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi.
2.08.2022 Siyaset
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var
Bakan Varank: Vizyonsuz muhalefetimiz var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sivas'a yüksek hızlı tren gelirse göçü hızlandırır, diyebilen maalesef vizyonsuz muhalefetimiz var ama bunlara rağmen Sivas, yüksek hızlı trenine kavuşacak" dedi.
10.07.2021 Siyaset
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu...
Ümit Özat siyasete giriyor! Muharrem İnce'nin partisinin logosu belli oldu... Muharrem İnce'nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi", Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih olan 19 Mayıs'ta "Memleket Partisi" adı altında siyasi faaliyetlerine başlayacak. Sloganını "Memleket, Adalet, Vicdan ve İş" kelimelerinin baş harfleri "Mavi" olarak belirleyen partinin logosu ise Türkiye haritası şeklinde olacak. Logoda, Ankara'nın üzerinde nazar boncuğu şeklinde "@" işareti bulunacak. 50-60 kişilik kurucular kurulunun yer alacağı partide, 4 genel başkan yardımcılığı ve bir güçlü genel sekreterlik, ayrıca yönetim kademesinde ise MYK ve PM üyelikleri yer alacak.
1.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki salı günü açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki salı günü açıklayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'ne konuştu. Yeni sivil anayasa hazırlıklarının devam ettiğini belirten Erdoğan, 'Önümüzdeki salı günü tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı paylaşacağız. Bir sonraki hafta da inşallah ekonomik reform paketini açıklayacağız' dedi.
24.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan yüksek fiyatla mücadele ilgili olarak, "İnşallah 1 Mart'tan itibaren beklentileri karşılayacak adımları atacağız. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin saysını 180'den 500 çıkarma kararı aldık. Gerekirse daha sonra bu sayıları 1000'e kadar arttıracağız. Devletin görevi bu. " dedi.
24.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Başardığı için kuduruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Başardığı için kuduruyorlar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'ne katılırken, buradan Hakkari ve Nevşehir il kongrelerine de canlı bağlantıyla seslendi. Erdoğan, "CHP eski bakanımız Albayrak'ı ve şahsımı hedef alıyor bu iş özellikle ailemize saldırı boyutuna varınca ağızlarının payını vermek bize vacip oldu. Türkiye'nin son dönemde enerji alanında attığı adımların temelinde Berat Bey'in bakanlığı döneminde yaptığı stratejiler yer alıyor. Bunu başardığı için kuduruyorlar." dedi.
22.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi. Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nedim Urhan'a sürpriz ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nedim Urhan'a sürpriz ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hem siyasi partilerle hem de milli görüş kanadında etkili isimlerle görüşmeleri devam ediyor. Peki başkent Ankara'da neler konuşuluyor, perde arkasında neler var?
21.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulunarak, "Sözlerime Dağlık Karabağ'ı kurtarmak için mücadele eden Azerbaycanlı kardeşlerimin Şuşa zaferini tebrik ederek başlamak istiyorum. Şuşa'nın kurtuluşu, işgal altındaki toprakların kalan kısmının özgürlüğüne kavuşmasının yakın olduğunun da işaretidir." dedi.
8.11.2020 Gündem
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi
CHP Genel Başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, yeniden genel başkan seçildi.
25.07.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun ilk rakibi belli oldu
Kılıçdaroğlu'nun ilk rakibi belli oldu Eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, 28-29 Mart tarihinde yapılacak CHP Olağan Kongresi'nde Genel Başkanlığa aday olacağını açıkladı. Atıcı, konuyla ilgili Mersin İl Başkanlığı'nda saat 12.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.
26.02.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Akılcı politikalarla Orta Doğu'da barışı inşa edeceğiz
Kılıçdaroğlu: Akılcı politikalarla Orta Doğu'da barışı inşa edeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümetin dış politikasını eleştirerek, "İdlib'de sıkıştılar. Sağa dönüyorlar olmuyor, sola dönüyorlar olmuyor. CHP iktidar olduğunda, Orta Doğu Barış ve İş Birliği Teşkilatı'nı (OBİT) kuracağız. Türkiye, Irak, İran ve Suriye bir araya gelecek. Akılcı politikalarla Orta Doğu'da barışı yeniden inşa edeceğiz" dedi.
16.02.2020 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir
AK Parti Sözcüsü Çelik: YSK'nın kararı milli iradenin hakem tayin edilmesidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüksek Seçim Kurulunun  (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tekrarlanması kararıyla  ilgili, "Bazı basın organlarında özellikle dışarıda öyle bir yorum yapılıyor ki  sanki seçimin tekrarlanması demek bir ülkede demokrasinin yokluğu anlamına  geliyormuş gibi... Tam tersine demokrasinin olmadığı ülkelerde seçimler tekrarlanmaz." dedi.
10.05.2019 Siyaset
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
13.02.2019 Televizyon