Chole Loughnan

Chole Loughnan

Son dakika Chole Loughnan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Chole Loughnan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Chole Loughnan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chole Loughnan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chole loughnan gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 chole loughnan haberi bulunmuştur. Tüm chole loughnan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti
Serdar Ortaç evini satışa çıkardı! Fiyatı dikkat çekti Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yaşadığı sağlık sorunları hakkında bilgi vererek sol bacağını kullanmakta zorluk çektiğini belirmişti. Şimdi ise Serdar Ortaç’ın Sarıyer’de bulunan evini satışa çıkardığı iddia edildi.
29.01.2023 Magazin
İstanbul'a gelen Chloe Loughnan son fotoğrafıyla olay yarattı!
İstanbul'a gelen Chloe Loughnan son fotoğrafıyla olay yarattı! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eski eşi İrlandalı model Chloe Loughnan, uzun süre sonra geldiği İstanbul'da paylaştığı fotoğrafla olay yarattı.
28.11.2021 Magazin
"Artık Osmanlı erkeği olacağım" diyen Serdar'a kötü haber
"Artık Osmanlı erkeği olacağım" diyen Serdar'a kötü haber Şarkıcı Serdar Ortaç’ın model eşi Chole Loughnan, önceki gün Bebek’te basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
30.01.2019 Magazin
Serdar Ortaç: Eşime bakmalarına alıştım
Serdar Ortaç: Eşime bakmalarına alıştım Daha önce "biri sevgilimin kalçasına baksa gurur duyarım" şeklindeki çıkışıyla tepki çeken Serdar Ortaç, şimdi de "Eşime bakmalarına alıştım" şeklinde bir itirafta bulundu.
23.08.2017 Magazin
Karım hamile değil
Karım hamile değil Serdar Ortaç (47) eşi Chole Loughnan’ın (24) hamile olduğu iddialarını yalanladı
25.03.2017 Magazin
'Bavulumu alır giderim'
'Bavulumu alır giderim' Serdar Ortaç'ın eşi Chole Loughnan'dan şaşırtan çıkış...
18.09.2014 Magazin
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti"
"Chloe ile yaptığı evlilik yanlış bir evlilikti" Pop müziğin en başarılı isimlerinden Serdar Ortaç, yıllardır MS hastalığı ile mücadele ediyor. Ünlü şarkıcının, sağlık durumu ve maddi çöküş yaşadığına dair açıklamalarıyla yürek burktu. Serdar Ortaç hakkında "En büyük pişmanlığı Chloe Loughnan mı?" sorusu da akıllara gelirken, 'Söylemezsem Olmaz'da dikkat çeken yorumlar yapıldı.
13.01.2023 Magazin
Serdar’la problem yok
Serdar’la problem yok Chloe Loughnan katıldığı davette eşi Serdar Ortaç’la boşanmak üzere oldukları haberlerini yalanladı...
2.12.2016 Magazin
O sorun çözüldü!
O sorun çözüldü! Bakın yerine kim geçti...
19.04.2013 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Chole Loughnan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chole loughnan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.