Ceza İnfaz Kurumu

Ceza İnfaz Kurumu

Son dakika ceza infaz kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceza infaz kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceza infaz kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceza İnfaz Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceza infaz kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.215 ceza infaz kurumu haberi bulunmuştur. Tüm ceza infaz kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi Ordu’nun Ünye ilçesindeki Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü S.E.’nin, yatağını ateşe vermesiyle çıkan yangında 27 mahkum dumandan etkilenerek, hastaneye kaldırıldı.
20.02.2024 Gündem
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.12.2023 Gündem
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat için yeni karar!  Güvenlik gerekçesiyle değiştirildi
Dilan Polat ve Engin Polat için yeni karar! Güvenlik gerekçesiyle değiştirildi Haklarında “Kara para aklama” soruşturması başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında yeni karar ortaya çıktı. Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu şüphelilerden 14'ünün tutuklandığı soruşturma kapsamında erkek tutuklular güvenlik gerekçesiyle Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan başka cezaevlerine nakledildiler.
16.11.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! 27 şirkete kayyum atanacak
Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! 27 şirkete kayyum atanacak Dilan Polat ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Tutuklananlar güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi. Katıldığı canlı yayında günlük 750 bin TL harcadığını açıklayan Dilan Polat cezaevinde kaldığı süre boyunca günlük olarak 133 lira harcayabilecek. Öte yandan Dilan Polat'ın cezaevindeki ilk gününde tansiyon sorunu nedeniyle revire kaldırıldığı ortaya çıktı. Dilan Polat'ın bir istediği ise evrak eksikliği nedeniyle onaylanmadı. Şatafatlı hayatıyla şov yapan Polat'ın, cezaevi dolabındaki eşya ve aksesuarları ise duyanları şaşırttı. Hakimlik, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Dilan ve Engin Polat'ın 27 şirketine kayyum atanmasına karar verdi.
6.11.2023 Gündem
Dilan Polat cezaevindeki ilk gününde revire kaldırıldı! 27 şirkete kayyum atanacak
Dilan Polat cezaevindeki ilk gününde revire kaldırıldı! 27 şirkete kayyum atanacak Dilan Polat ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Tutuklananlar güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi. Katıldığı canlı yayında günlük 750 bin TL harcadığını açıklayan Dilan Polat cezaevinde kaldığı süre boyunca günlük olarak 133 lira harcayabilecek. Öte yandan Dilan Polat'ın cezaevindeki ilk gününde tansiyon sorunu nedeniyle revire kaldırıldığı ortaya çıktı. Dilan Polat'ın bir istediği ise evrak eksikliği nedeniyle onaylanmadı. Şatafatlı hayatıyla şov yapan Polat'ın, cezaevi dolabındaki eşya ve aksesuarları ise duyanları şaşırttı. Hakimlik, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Dilan ve Engin Polat'ın 27 şirketine kayyum atanmasına karar verdi.
6.11.2023 Gündem
Dilan Polat ağlayarak cezaevine girdi
Dilan Polat ağlayarak cezaevine girdi Dilan Polat ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Tutuklananlar güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi.Dilan Polat'ın cezaevine girdiği sırada ağladığı görüldü.
5.11.2023 Vatan TV
Dilan Polat - Engin Polat tutuklandı! Dilan Polat ağlayarak cezaevine girdi
Dilan Polat - Engin Polat tutuklandı! Dilan Polat ağlayarak cezaevine girdi Polat ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Tutuklananlar güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi. Dilan Polat'ın cezaevine girdiği sırada ağladığı görüldü.
5.11.2023 Gündem
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu Dışarda arkadaşlarıyla gezen kızını bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babaya ceza yağdı. Erzurum'da 14 yaşındaki kızı D.Ş.'yi 24 yerinden bıçaklayarak yaralayıp, cinsel istismarda bulunmakla suçlanan E.S.Ş. (38), toplam 61 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.10.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman?
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu (CTE) sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçları açıklandı Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 626 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Adaylar sınav sonuçlarını sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir. Peki, CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? İşte Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı…
27.09.2023 Personel Alımı
29 Ekim 2023 af çıkacak mı? 29 Ekim’de af var mı, 29 Ekim af yasası (genel af) 2023 kimleri kapsıyor?
29 Ekim 2023 af çıkacak mı? 29 Ekim’de af var mı, 29 Ekim af yasası (genel af) 2023 kimleri kapsıyor? 29 Ekim af çıkacak mı, 29 Ekim’de genel af var mı? Cumhuriyet'in 100. yılında cezaevindeki hükümlüler için genel af çağrısı sosyal medyada birçok mahkum yakını tarafından yapılıyor. Resmi rakamlara göre Temmuz 2023 itibariyle Türkiye'de 278 kapalı, 93 açık, 11 kadın kapalı, 8 kadın açık, 9 çocuk kapalı ve 4 çocuk eğitim evi olmak üzere toplam 413 adet ceza infaz kurumu var. Peki, 29 Ekim’de af var mı, 29 Ekim 2023 genel af çıkacak mı?
23.08.2023 Gündem
Kadir Şeker, yeniden cezaevine dönmeyecek
Kadir Şeker, yeniden cezaevine dönmeyecek   Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası alan ve Covid-19 kapsamında açık cezaevinden izinli çıkan Kadir Şeker (22), 15 Temmuz’da çıkan kanun kapsamında yeniden cezaevine dönmeyecek.
20.07.2023 Gündem
Kadir Şeker, cezaevinden izinli olarak tahliye oldu
Kadir Şeker, cezaevinden izinli olarak tahliye oldu Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası onandıktan sonra tekrar tutuklan Kadir Şeker (22), açık cezaevine alındığı için koronavirüs nedeniyle 31 Temmuz'a kadar yeniden izinli olarak tahliye edildi.
8.06.2023 Gündem
Kadir Şeker, yeniden cezaevinde
Kadir Şeker, yeniden cezaevinde Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezası alan Kadir Şeker'in (22) cezası, Yargıtay tarafından onandı. Geçen yıl açık cezaevinden koronavirüs nedeniyle 31 Temmuz'a kadar izinli olarak tahliye edilen Şeker'in, cezasının onanmasının ardından bugün jandarma ekiplerince gözaltına alındı, cezaevine teslim edildi.
1.06.2023 Gündem
Kadir Şeker davasında karar çıktı! 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı
Kadir Şeker davasında karar çıktı! 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı Konya’da Özgür Duran’ı bıçaklayarak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve ardından tahliye edilen Kadir Şeker’e (22) verilen ceza ile ilgili Yargıtay’dan yeni bir karar geldi.
18.05.2023 Gündem
AYM'den, mahkumun dilekçesinde bilgilerinin paylaşılmasına ihlal kararı
AYM'den, mahkumun dilekçesinde bilgilerinin paylaşılmasına ihlal kararı Anayasa Mahkemesi (AYM), cezaevinde hükümlü H.N.M'nin, farklı kurumlara yazdığı kişisel dilekçeleri gönderilirken kurum tarafından üst yazıda suç türü ve kimlik bilgilerinin paylaşılmasını, kişisel verilerin korunmasını isteme hakkının ihlali olduğuna hükmetti.
6.05.2023 Gündem
Erkek arkadaşını öldürdü! 'Başka birisiyle sözlendiğini duydum'
Erkek arkadaşını öldürdü! 'Başka birisiyle sözlendiğini duydum' Ordu’nun Ünye ilçesinde tartıştığı erkek arkadaşını önce bıçaklayıp daha sonra tabanca ile vurarak öldüren kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1.05.2023 Yaşam
Sokakta kavga eden çift polise direndi; koca tutuklandı
Sokakta kavga eden çift polise direndi; koca tutuklandı Antalya'nın Alanya ilçesinde sokakta kavga görüntüleri sosyal medyada cep telefonuna yansıyan çiftin O.K. ile eşi B.K. olduğu belirlendi. Polis merkezine götürülen çiftin işlemleri sırasında polise direndiği ve bir kadın polis memurunu yaraladığı ortaya çıktı. Çıkarıldıkları mahkemece haklarında verilen adli kontrol kararına yapılan itirazın ardından, koca O.K. tutuklanarak cezaevine götürüldü.
13.04.2023 Gündem
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesiyle ilgili iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ufuk Akçekaya (49), kaldığı İzmir 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tek kişilik odada kendini asarak yaşamına son verdi.
10.04.2023 Gündem
Bakanlık çalışmaları tamamladı! Kira uyuşmazlığına arabuluculuk
Bakanlık çalışmaları tamamladı! Kira uyuşmazlığına arabuluculuk Adalet Bakanlığı, deprem bölgesine yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi taslağını TBMM'ye gönderdi. Düzenlemeyle çocuğu hasta annelere infaz ertelemesi, kirada ara buluculuk zorunluluğu ve uyuşturucuyla mücadelede ağır cezalar öngörülüyor.
8.03.2023 Gündem
Hatay cezaevindeki firar girişimi engellendi: 3 ölü, 12 yaralı
Hatay cezaevindeki firar girişimi engellendi: 3 ölü, 12 yaralı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Hatay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bir kısım adli hükümlü ve tutuklunun firar girişimini engellemek nedeniyle gerçekleştirilen müdahale sonucu 3 kişinin öldüğü ve 12 kişinin yaralandığı açıklandı.
9.02.2023 Gündem
Tutuklu ve hükümlülerin elektrik tarifesi değişti
Tutuklu ve hükümlülerin elektrik tarifesi değişti Adalet Bakanlığı'nca yapılan yönetmelik değişikliği ile cezaevlerinde tutuklu ve hükümlüler, aydınlatma dışındaki kullandıkları elektrikli eşyaların elektrik faturasını 'ticarethane' yerine 'mesken tarifesi' üzerinden ödeyecek. Bakanlığın yönetmelik değişikliği kararını, elektrik faturalarını ödeyemediklerini belirten tutuklu ve hükümlülerin başvurusu üzerine Kamu Denetçiliği Kurumu'nun (KDK) tavsiye kararıyla aldığı ortaya çıktı.
3.02.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: AYM'nin HDP kararı oybirliği ile alınmış isabetli bir karardır
Bakan Bozdağ: AYM'nin HDP kararı oybirliği ile alınmış isabetli bir karardır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM), HDP'nin kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması talebini reddetmesinin oybirliği ile alınmış isabetli bir karar olduğunu söyledi.
26.01.2023 Gündem
28 Şubat davası hükümlüsü iki generale yaşlılık nedeniyle tahliye
28 Şubat davası hükümlüsü iki generale yaşlılık nedeniyle tahliye 28 Şubat Davası kapsamında yargılanan ve müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Orgeneral İlhan Kılıç ve eski Tümgeneral Kenan Deniz tahliye edildi. Resmi Gazetede yayınlanan karara göre Adli Tıp Kurumu'nun 'kocama hali' raporu nedeniyle cezalarının kaldırılarak tahliye edildiği belirtildi.
26.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ceza İnfaz Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceza infaz kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.