Ceyhun Yılmaz

Ceyhun Yılmaz

Son dakika ceyhun yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceyhun yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceyhun yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceyhun Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceyhun yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 ceyhun yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm ceyhun yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veda Mektubu’na bir ödül daha….
Veda Mektubu’na bir ödül daha…. Türkiye’de ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödüllendirildiği 3. Uluslararası Elmas Ödülleri önceki akşam sahiplerini buldu.
28.07.2023 Televizyon
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç...
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç... Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Televizyon
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Radyo D ve Dream Türk’e ödül yağmuru!
Radyo D ve Dream Türk’e ödül yağmuru! KKTC Turizm Bakanlığı Himayelerinde, KKTC ve Türkiye’nin en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği “KKTC - Türkiye Sanat Ödülleri” Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
21.12.2021 Televizyon
Ceyhun Yılmaz kaza geçirdi
Ceyhun Yılmaz kaza geçirdi Ceyhun Yılmaz, motosiklet kazası yaptığını duyurdu.
7.08.2021 Magazin
Rasim Öztekin hayatını kaybetti!
Rasim Öztekin hayatını kaybetti! Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı. Erdoğan, "Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.
8.03.2021 Gündem
Levent Ünsal hayatını kaybetti!
Levent Ünsal hayatını kaybetti! Sinema oyuncusu, dublaj ve seslendirme sanatçısı Levent Ünsal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ünsal 55 yaşındaydı.
21.03.2020 Magazin
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları...
Yıldız Kenter hayatını kaybetti! İşte son fotoğrafları... Usta sanatçı Yıldız Kenter, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kenter'in vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü Tiyatro Sanatçısı Kenter'in son olarak çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
18.11.2019 Gündem
FIFA20 lansmanı İstanbul'da
FIFA20 lansmanı İstanbul'da Türkiye’nin en büyük dijital eğlence yatırımı Fitaş Digital Republic (FDR) Metropol AVM şubesinde FIFA20 lansmanını 26 Eylül’de gerçekleştiriyor.
10.11.2021 Espor
Şapka üstüne kask!
Şapka üstüne kask! Radyocu Ceyhun Yılmaz ile moda tasarımcısı Tuana Lisa, önceki gün Cihangir'deydi.
26.08.2019 Magazin
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
‘Ödülünü alan sevişmeye koşuyor’
‘Ödülünü alan sevişmeye koşuyor’ Müzik On Air ve Bahçeşehir Üniversitesi radyosu BAU Radyo İşbirliğiyle düzenlenen BAU Radyo 3. Müzik On Air Ödülleri önceki akşam Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleşti.
30.01.2019 Magazin
Ceyhun Yılmaz’ın o sözüne 5 ay 25 gün hapis
Ceyhun Yılmaz’ın o sözüne 5 ay 25 gün hapis Mesut Yar’ın sunduğu programa konuk olarak katılan Ceyhun Yılmaz, bir diğer konuk Müjde Uzman'a şoke eden bir kelime kullanmıştı. Uzman'ın açmış olduğu dava bugün sonuçlandı...
7.11.2018 Magazin
Hoşgörü ödülleri  sahiplerini buldu
Hoşgörü ödülleri sahiplerini buldu Son üç yıldır Konya’da düzenlenen Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri, İstanbul’a taşındı.
27.04.2018 Gündem
Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım!
Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım! Şile’deki evinde öldürülen yönetmen Kemal Uzun’un vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu. Acılarını sosyal medyada yayınladıkları mesajlarla paylaşan ünlü isimlerden Hazal Kaya duygularını “Çok üzgünüm. Üstümde çok emeği var. Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım” diye ifade etti
11.12.2017 Magazin
Renkli pozlar
Renkli pozlar Ünlü komedyen Ceyhun Yılmaz, geçtiğimiz gün İstinyePark AVM’deydi.
17.11.2017 Magazin
‘Barış için koşuyoruz’
‘Barış için koşuyoruz’ TURKCELL Gelibolu Maratonu, tarihi Gelibolu Yarımadası’nda ‘Barış için koşuyoruz’ sloganıyla bugün yapılıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Motor şov yaptı
Motor şov yaptı Ceyhun Yılmaz, önceki akşam Cihangir’deydi.
28.05.2017 Magazin
Uçan adam Ceyhun
Uçan adam Ceyhun Ceyhun Yılmaz, önceki gün Zorlu AVM’de görüntülendi.
14.05.2017 Magazin
Hira’yı ikna etmeye çalıştı
Hira’yı ikna etmeye çalıştı Yeditepe Üniversitesi’nin düzenlediği Hayalimi Paylaş Topluluğunun ödül töreni önceki gün gerçekleşti. Ödül alan Demet Akalın, kızını sahneye çıkarmak için ikna etmeye çalıştı.
7.03.2017 Magazin
Ceyhun Yılmaz özür diledi
Ceyhun Yılmaz özür diledi Ünlü komedyen Ceyhun Yılmaz, oyuncu Müjde Uzman'a ettiği hakaretten dolayı hakim karşısına çıktı
18.02.2017 Magazin
90 yıllık macera ödüllendi
90 yıllık macera ödüllendi Her yıl geleneksel hale gelen ‘Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’ önceki gün sahiplerini buldu. Geceye Demet Akalın’ın yeşil Versace elbisesi damga vurdu
10.02.2017 Magazin
5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödül Töreninde Muhteşem Final
5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödül Töreninde Muhteşem Final Radyoculuk sektörüne hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programlarını ve programcılarını ödüllendirmek amacıyla Fatih Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri” düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
10.02.2017 Televizyon
'Yeni yıldızlar çıkaracağız'
'Yeni yıldızlar çıkaracağız' 5. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’ne orkestrasıyla katılacak olan Ozan Çolakoğlu “Yeni Tarkan’lar, Gülşen’ler çıksın diye çalışıyoruz” dedi.
5.02.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ceyhun Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceyhun yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.