Cevad Zarif

Cevad Zarif

Son dakika cevad zarif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cevad zarif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cevad zarif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cevad Zarif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cevad zarif gelişmeleri de dahil olmak üzere 468 cevad zarif haberi bulunmuştur. Tüm cevad zarif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir? Taliban Afganistan'ın başkenti Kabil'e girdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Özbekistan Cumhurbaşkanı ile görüşerek durumla ilgili fikir alırken, Birleşmiş Milletler Taliban'a sivillerin güvenliğinin sağlanması için çağrıda bulundu. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Afganistan'daki durumun, ABD'nin ülke üzerinde yaptığı deneyin sonucu olduğunu belirtti. Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
16.08.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe önemli görüşmeler
Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe önemli görüşmeler Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza ve Madagaskar Dışişleri Bakanı Dr. Djacoba A. S. Oliva Tehindrazanarivelo ile bir araya geldi.
19.06.2021 Gündem
İran'da gerilim artıyor! Hamaney devreye girdi
İran'da gerilim artıyor! Hamaney devreye girdi İran'ın ruhani lideri Ali Hamaney, Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in sızdırılan ses kaydında kullandığı ifadelerini eleştirerek, "İnsan bu sözleri duyunca üzülüyor. Bu sözlerin bazıları düşmanlarımızın konuşmalarının tekrarıdır. Bunlar ABD'nin sözlerinin tekrarıdır" dedi.
2.05.2021 Dünya
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı
İran'dan flaş nükleer anlaşma açıklaması! Ses kaydı ortaya çıktı İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ile İran arasındaki nükleer anlaşmanın sonuca ulaşmaması için Rusya'nın "maksimum çaba gösterdiğini", ABD tarafından öldürülen Kasım Süleymani'nin de bu amaçla Moskova'ya davet edildiğini iddia etti.
25.04.2021 Dünya
İran ve Çin harekete geçiyor! 25 yıllık iş birliği başlıyor
İran ve Çin harekete geçiyor! 25 yıllık iş birliği başlıyor İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, ülkesinin Çin'in başlattığı "Kuşak ve Yol" projesine katılımını öngören 25 yıllık bir iş birliği anlaşmasının Pekin yönetimi ile imzalanacağını açıkladı.
26.03.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Zarif ile Dolmabahçe'de görüştü
Bakan Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Zarif ile Dolmabahçe'de görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nda bir araya geldi. Görüşmeye, MİT Başkanı Hakan Fidan da katıldı.
19.03.2021 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, İranlı mevkidaşı Zarif ile görüştü İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.
19.03.2021 Siyaset
Türkiye'ye kritik ziyaret! Bugün geliyor
Türkiye'ye kritik ziyaret! Bugün geliyor İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif bugün Türkiye'ye geliyor. Zarif, Türkiye ve İran ilişkilerinin yanı sıra bölgesel gelişmeleri değerlendirmek amacıyla bir dizi temasta bulunacak.
19.03.2021 Siyaset
İran Dışişleri Bakanı Zarif Türkiye'ye gelecek
İran Dışişleri Bakanı Zarif Türkiye'ye gelecek İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in, yarın Türkiye'ye bir ziyarette bulunacağı bildirildi.
18.03.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan lokanta, kafe ve restoranlarla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan lokanta, kafe ve restoranlarla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Okullar ve restoranlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya gayret ettik. Lokantalarımızı falan şu anda gözetleme gibi bir düşüncemiz var." dedi.
29.01.2021 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Güney Kafkasya'da 3+3 formatta işbirliği planlıyoruz
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Güney Kafkasya'da 3+3 formatta işbirliği planlıyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile, Dolmabahçe Çalışma Ofisinde ortak basın toplantısı gerçekleştirdi. Çavuşoğlu, ''Güney Kafkasya'da 3+3 formatta işbirliği planlıyoruz'' açıklamasında bulundu.
29.01.2021 Siyaset
İran'dan flaş Türkiye açıklaması. Hayati öneme sahip...
İran'dan flaş Türkiye açıklaması. Hayati öneme sahip... İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Türkiye ile İran arasında ikili ilişkiler ve bölgesel meselelerdeki iş birliğinin hayati öneme sahip olduğunu söyledi.
28.01.2021 Dünya
Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Yarın Türkiye'ye geliyor
Dışişleri Bakanlığı duyurdu! Yarın Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanlığı, İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in yarın Türkiye'ye ziyarette bulunacağını açıkladı.
28.01.2021 Siyaset
İran'dan Dağlık Karabağ açıklaması: Mutluyuz
İran'dan Dağlık Karabağ açıklaması: Mutluyuz İran Dışişleri Bakanı Muhammet Cevad Zarif, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da Ermenistan işgalindeki topraklarını geri almasından mutluluk duyduklarını söyledi.
24.01.2021 Dünya
Savaş kapıda! ABD o ismin başına ödül koydu İran'dan yanıt geldi...
Savaş kapıda! ABD o ismin başına ödül koydu İran'dan yanıt geldi... Son dakika haberine göre; ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, El Kaide liderinin başına ödül konduğunu ve örgütün yeni üssünün artık İran olduğunu söyledi. İran Dışişleri Bakanı Zarif ise suçlamalara sert tepki vererek Pompeo'yu "savaş çığırtkanlığı" yapmakla suçladı.
12.01.2021 Dünya
Füze alarmı verildi! İran'dan tehdit gibi mesaj
Füze alarmı verildi! İran'dan tehdit gibi mesaj İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'ı İran'a karşı savaşa sokmak için İsrail ajanlarının Irak'taki ABD güçlerine saldırılar planladığına dair istihbarat elde ettiklerini bildirdi. İran Dini Liderinin Yüksek Askeri Danışmanı Tümgeneral Yahya Rahim Safevi, İran’ın ABD’ye ait savaş gemilerini Basra Körfezi’nde birkaç saat içerisinde yok edebileceğini ifade etti.
2.01.2021 Dünya
İran'dan Trump'a uyarı! 'Tuzağa karşı dikkatli ol'
İran'dan Trump'a uyarı! 'Tuzağa karşı dikkatli ol' İran Dışişleri Bakanı Zarif: "İsrailli ajan-provokatörler, Trump'ı İran ile savaşa sokmak için Amerikalılara saldırılar planlıyor"
2.01.2021 Dünya
İran yer altına nükleer tesis inşa ediyor iddiası! Görüntüler ortaya çıktı
İran yer altına nükleer tesis inşa ediyor iddiası! Görüntüler ortaya çıktı ABD ile nükleer anlaşma gerilimi yaşayan İran'ın yeni bir nükleer tesis inşa ettiği iddia edildi. AP'in aktardığı bilgilere göre Fordo kentindeki tesis yerin altına inşa ediliyor.
18.12.2020 Dünya
İran, ABD'nin Türkiye'ye karşı S-400 yaptırımlarını kınadı
İran, ABD'nin Türkiye'ye karşı S-400 yaptırımlarını kınadı İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin Türkiye'ye yönelik tek taraflı yaptırımlarını şiddetle kınadıklarını belirtti.
15.12.2020 Dünya
İran'dan önemli Türkiye açıklaması!
İran'dan önemli Türkiye açıklaması! İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İranlı üst düzey yetkililer arasındaki samimi ilişkilerin önemine işaret ederek, Türkiye ve İran arasındaki ilişkilerin karşılıklı güven bağlamında daha da geliştirilmesini umduğunu bildirdi.
12.12.2020 Dünya
İran'ın Ankara Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
İran'ın Ankara Büyükelçisi, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Dışişleri Bakanlığı'na çağrılan İran'ın Ankara Büyükelçisi'ne, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik mesnetsiz iddialar konusundaki tepki dile getirildi.
11.12.2020 Gündem
İran Dışişleri Bakanı Zarif'ten haddini aşan sözler
İran Dışişleri Bakanı Zarif'ten haddini aşan sözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Ermenistan işgalindeki Azerbaycan topraklarının kurtarılması dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Burada Şair Bahtiyar Vahapzade'nin "Topraktan pay olmaz" şiirinden bir bölüm okuyan Erdoğan'ın sözleri, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'i rahatsız etti. Sosyal medya hesabından haddini aşan sözler söyleyen Zarif "Kimse sevgili Azerbaycan'ımız hakkında konuşamaz" açıklamasında bulundu. Zarif'in tweetinden sonra Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Derya Örs İran Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
11.12.2020 Dünya
İran Dışişleri Bakanı Zarif: Bölgesel politikalarımızı Batı ile müzakere etmeyeceğiz
İran Dışişleri Bakanı Zarif: Bölgesel politikalarımızı Batı ile müzakere etmeyeceğiz İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Batı ile ülkesinin bölgesel politikalarını müzakere etmeyeceklerini belirtti.
8.12.2020 Dünya
İran şokta! Nükleer program mimarına suikast
İran şokta! Nükleer program mimarına suikast İran'ın nükleer programının mimarlarından Muhsin Fahrizade suikasta uğradı! İran devlet televizyonu Fahrizade'nin ağır yaralandığını bildirirken bazı kaynaklar hayatını kaybettiğini iddia ediyor.
27.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cevad Zarif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cevad zarif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.