Cev Şampiyonlar Ligi

Cev Şampiyonlar Ligi

Son dakika CEV Şampiyonlar Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CEV Şampiyonlar Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CEV Şampiyonlar Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cev Şampiyonlar Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cev şampiyonlar ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 363 cev şampiyonlar ligi haberi bulunmuştur. Tüm cev şampiyonlar ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak
Tarihte bir ilk gerçekleşecek! CEV Şampiyonlar Ligi Finalleri, Türkiye'de yapılacak Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri'ne hem erkeklerde hem de kadınlarda bu yıl Türkiye ev sahipliği yapacak.
19.02.2024 Voleybol
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu
Tarihi finalde şampiyon Eczacıbaşı! VakıfBank ikinci oldu Çin'de düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda iki Türk takımı Eczacıbaşı ve VakıfBank tarihi finalde karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve kupaya uzandı.
17.12.2023 Şampiy10
VakıfBank, Sarah van Aalen'i kadrosuna kattı
VakıfBank, Sarah van Aalen'i kadrosuna kattı Son CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, Hollandalı pasör Sarah van Aalen ile sözleşme imzaladı.
16.06.2023 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi'ni şampiyonu VakıfBank'ta 6 ayrılık birden! Japonya yolcusu
CEV Şampiyonlar Ligi'ni şampiyonu VakıfBank'ta 6 ayrılık birden! Japonya yolcusu CEV Şampiyonlar Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan ve tarihinde bunu 6. kez başaran VakıfBank'ta ayrılık rüzgarları yaşanacak. Kupa töreninde oyuncular gözyaşlarını tutamazken ayrılacak isimler ve takımları belli oldu.
23.05.2023 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank yurda döndü
CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank yurda döndü İtalya’nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1’lik skorla mağlup ederek 6’ncı şampiyonluğuna ulaşan VakıfBank, yurda döndü.
21.05.2023 Voleybol
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayacak takımlara verilecek kupaların tanıtımını İzmir’de gerçekleştirdi.
21.05.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa şampiyonu VakıfBank'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa şampiyonu VakıfBank'a tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CEV Şampiyonlar Ligi Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek 6'ncı şampiyonluğuna ulaşan VakıfBank için tebrik mesajı yayımladı.
20.05.2023 Gündem
Süper Lig'de Galatasaray, Sivasspor karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Süper Lig'de Galatasaray, Sivasspor karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor’u 2-0 mağlup etti.
20.05.2023 Galatasaray
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Vakıfbank Eczacıbaşı 2023 CEV Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Vakıfbank Eczacıbaşı maçı can yayın bilgisi!
Vakıfbank Eczacıbaşı 2023 CEV Şampiyonlar Ligi final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Vakıfbank Eczacıbaşı maçı can yayın bilgisi! VakıfBank - Eczacıbaşı Dynavit final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank - Eczacıbaşı Dynavit final maçı için karşı karşıya geliyor. İki Türk takımı ilk defa, Avrupa'nın zirvesinde karşı karşıya gelecek. CEV Şampiyonlar Ligi finali canlı yayınla ekranlara gelecek. İtalya'nın Torino kentinde oynanacak voleybol maçında galip gelen kupayı kazanacak. VakıfBank - Eczacıbaşı CEV Şampiyonlar Ligi final maçı için detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, VakıfBank - Eczacıbaşı voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? İşte, CEV Şampiyonlar Ligi VakıfBank - Eczacıbaşı Dynavit final maçı canlı yayın izleme bilgisi…
20.05.2023 Voleybol
Zehra Güneş Brezilya'da gündem oldu! 'Cesur ve hırslı'
Zehra Güneş Brezilya'da gündem oldu! 'Cesur ve hırslı' VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş'in Skorer'e verdiği röportaj Brezilya basınında yankı buldu. Zehra'nın Gabi ile olan sözleri öne çıkarıldı.
24.04.2023 Voleybol
Türkiye'ye maça geldi, otelde hayatını kaybetti!
Türkiye'ye maça geldi, otelde hayatını kaybetti! Eczacıbaşı Dynavit ile karşılaştıkları maçın ardından Igor Gorgonzola Novara'nın 18 yaşındaki oyuncusu Ituma, İstanbul'da kaldıkları otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor.
13.04.2023 Diğer Sporlar
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu Türk voleybol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan ve gerek Fenerbahçe'de gerekse Milli Takım'da gösterdiği performansla başarılara doymayan Eda Erdem'in hayat hikayesi kendisini yakından takip eden sporseverleri oldukça gururlandırdı.
6.12.2022 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2022 ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı? CEV Şampiyonlar Ligi grupları ne?
CEV Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2022 ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı? CEV Şampiyonlar Ligi grupları ne? CEV Şampiyonlar Ligi'nde torbalar belli olunca, kura çekimi tarihi için yapılan aramalar da arttı. Peki, CEV Şampiyonlar Ligi kura çekimi 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
10.09.2022 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz'
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu milletimizin iftiharı olan, göğsümüzü kabartan başarılara imza atan, şanlı bayrağımızı en yukarı çektiren gençlerimizin, son dönemde sporun her alanında destan yazdıklarına işaret ederken, ‘’Hedefimiz her alanda olduğu gibi sporda da sürdürülebilir başarıyı yakalamak’’ dedi.
24.05.2022 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan VakıfBank'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan VakıfBank'a tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2021-2022 sezonunda elde ettiği üstün başarıları Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak taçlandıran VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nı tebrik ediyorum" mesajını paylaştı.
22.05.2022 Siyaset
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan temsilcisi Imoco Conegliano'yu yendi ve 5. kez şampiyon oldu.
22.05.2022 Voleybol
Fenerbahçe Opet'i yenen Vakıfbank Avrupa finalinde!
Fenerbahçe Opet'i yenen Vakıfbank Avrupa finalinde! CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Fenerbahçe Opet evinde Vakıfbank'ı konuk etti. Normal setlerde Fenerbahçe 3-0'lık üstünlük sağlarken altın seti kazanan Vakıfbank adını finale yazdırdı.
6.04.2022 Voleybol
VakıfBank ASPTT Mulhouse'u yenip namağlup çeyrek finale çıktı!
VakıfBank ASPTT Mulhouse'u yenip namağlup çeyrek finale çıktı! VakıfBank, lider olarak çeyrek finale yükselmeyi garantilediği CEV Şampiyonlar Ligi’nde son grup maçına çıktı. B Grubu’ndaki 6. maçında Fransız ekibi ASPTT Mulhouse’u ağırlayan sarı-siyahlılar karşılaşmayı 3-0 kazanarak namağlup şekilde çeyrek final biletini aldı.
15.02.2022 Voleybol
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
Fenerbahçe Opet maça çıkmama kararı aldı
Fenerbahçe Opet maça çıkmama kararı aldı Fenerbahçe Opet, takımda corona virüs testi pozitif çıkan sporcu sayısının 12'ye yükselmesi nedeniyle Sultanlar Ligi finalinde Vakıfbank ile oynayacağı 3. maça çıkmama kararı aldı.
15.04.2021 Fenerbahçe
Kanarya liderliğini sürdürdü
Kanarya liderliğini sürdürdü Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. haftasında Polonya'nın Chemik Police ekibini deplasmanda 3-0 yendi.
6.02.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe farklı kazandı!
Fenerbahçe farklı kazandı! Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe OPET, konuk ettiği Romanya temsilcisi CSM Bükreş'i 3-0 yendi ve namağlup liderliğini sürdürdü.
23.01.2019 Fenerbahçe
Eczacıbaşı VitrA deplasmanda kazandı
Eczacıbaşı VitrA deplasmanda kazandı Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. hafta maçında Eczacıbaşı VitrA, Rusya temsilcisi Dinamo Kazan'ı deplasmanda 3-1 mağlup etti.
10.11.2021 Voleybol
Fenerbahçe Opet, CSM Bükreş'i ağırlayacak
Fenerbahçe Opet, CSM Bükreş'i ağırlayacak Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. haftasında yarın sahasında Romanya ekibi CSM Bükreş'le karşılaşacak.
22.01.2019 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Cev Şampiyonlar Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cev şampiyonlar ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.