Ceren Moray

Ceren Moray

Son dakika Ceren Moray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ceren Moray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ceren Moray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceren Moray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceren moray gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 ceren moray haberi bulunmuştur. Tüm ceren moray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir?
Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Kirli Sepeti dizisin oyuncu kadrosunda kimler var, Kirli Sepeti’nin konusu nedir? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne, oyuncuları kim, Kirli Sepeti dizisi ne zaman başlayacak? Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu oturduğu Kirli Sepeti dizisinin fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları merak edilemeye başlandı. Peki, Peki, Kirli Sepeti dizisi ne zaman aşlayacak, Kirli Sepeti dizi konusu ne, oyuncuları kim?
31.08.2023 Televizyon
Ceren Moray ve arkadaşı kaçacak yer aradı! Alkolden ayakta duramadı: 'Akşama kadar soğan, sarımsak doğruyorum, Ceren ile...'
Ceren Moray ve arkadaşı kaçacak yer aradı! Alkolden ayakta duramadı: 'Akşama kadar soğan, sarımsak doğruyorum, Ceren ile...' Fransız Nico Brun ile 5 yılık evliliği sessiz sedasız biten Ceren Moray, Cihangir'de görüntülendi. Gizemli erkek arkadaşı ile taksi bekledikleri sırada basın mensuplarını fark edince panikleyerek kaçacak yer aradılar ve son çare mekana geri döndüler. Yaklaşık bir saat sonra dışarı çıkan Moray ve gizemli kişinin açıklamaları oldukça dikkat çekti.
28.05.2022 Magazin
Ceren Moray: Toparlanmaya çalışıyorum
Ceren Moray: Toparlanmaya çalışıyorum 2017'de nikah masasına oturan oyuncu Ceren Moray ile Nico Brun, geçtiğimiz ay evliliklerini sonlandırmıştı. Ayrılık sonrası konuyla ilgili ilk kez konuşan Moray, "Toparlanmaya çalışıyorum. En kısa sürede atlatacağım" ifadelerini kullandı
23.05.2022 Magazin
Ceren Monay Fransız eşinden boşandı! 5 yıllık evlilik tek celsede bitti...
Ceren Monay Fransız eşinden boşandı! 5 yıllık evlilik tek celsede bitti... Oyuncu Ceren Moray, 2017 yılında Fransız Nico Brun ile Bodrum’da nikâh masasına oturmuştu. Ünlü oyuncunun beş yıllık evliliği tek celsede bitti.
27.04.2022 Magazin
Ceren Moray: "Fransa'daki sinema sektörüyle görüşmelere başladım"
Ceren Moray: "Fransa'daki sinema sektörüyle görüşmelere başladım" Oyuncu Ceren Moray, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yakın zamanda Fransa'dan dönen Moray, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti. Moray, "Fransa'da küçük bağlantılara başladım" diyerek, sinema sektörüyle de görüşmeleri olduğunu dile getirdi.
10.04.2022 Magazin
Ceren Moray erken final hakkında konuştu: Tüm ekip şoke olduk!
Ceren Moray erken final hakkında konuştu: Tüm ekip şoke olduk! 'Yalancılar ve Mumları' adlı dizinin ekran yolculuğu sadece beş bölüm süren Ceren Moray, 'erken final' kararının şaşkınlığını yaşadığını söyledi.
14.11.2021 Magazin
'Yalancılar ve Mumları' dizisi için karar verildi!
'Yalancılar ve Mumları' dizisi için karar verildi! Fox Tv’de yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisine, reytinglerde geride kalması sonucu final kararı verildi. Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın yer aldığı dizide dört yakın arkadaşın hikayesi anlatılıyordu.
25.10.2021 Televizyon
Öğretmen dizisi final kararı aldı!
Öğretmen dizisi final kararı aldı! Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ile Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen dizisi için final kararı alındı.
21.10.2020 Televizyon
İlker Kaleli kimdir? Kaleli’nin hayatı ve eğitimi merak edildi! 6 dil bildiği iddia edilen İlker Kaleli kaç dil biliyor?
İlker Kaleli kimdir? Kaleli’nin hayatı ve eğitimi merak edildi! 6 dil bildiği iddia edilen İlker Kaleli kaç dil biliyor? Öğretmen ve Baraj dizilerinin başrol oyuncuları, düzenlenen bir oturuma katıldı ve NATPE V-Front programında dizide canlandırdıkları karakterler hakkında bilgi verdi. İnternet üzerinden gerçekleştirilen panelde Poyraz Karayel ile adını duyuran İlker Kaleli’nin aksanlı İngilizcesi gündem konusu oldu. Söz konusu haber sonrası İlker Kaleli’nin eğitimi ve hayatı araştırılırken, İlker Kaleli kaç dil biliyor? İlker Kaleli 6 dil mi biliyor? Sorularına cevap aranmaya başlandı.
16.07.2020 Gündem
İlker Kaleli’nin yeni dizisi Öğretmen’in konusu nedir? Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen Dizisi uyarlama mı?
İlker Kaleli’nin yeni dizisi Öğretmen’in konusu nedir? Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen Dizisi uyarlama mı? İlker Kaleli’min başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisinin ilk fragman yayınlandı. Çarpıcı fragmanıyla dikkat çeken dizi kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Öğretmen rolüni canlandıran İlker Kaleli’nin “Sizinle şu andan itibaren, artık öğretmen-öğrenci değiliz. Şu andan itibaren sizler benim rehinemsiniz” sözleri dizi ilgi çekmeyi başardı. Peki Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen dizisi oyuncuları kimler? Öğretmen dizisi hangi diziden uyarlama?
21.02.2020 Gündem
İlker Kaleli'nin dizisi Öğretmen'den ilk fragman yayınlandı! Öğretmen dizisi konusu nedir, ne zaman başlıyor?
İlker Kaleli'nin dizisi Öğretmen'den ilk fragman yayınlandı! Öğretmen dizisi konusu nedir, ne zaman başlıyor? İlker Kaleli’nin başrolünde yer aldığı Öğretmen dizisinin ilk fragman yayınlandı. İlker Kaleli'nin yeni dizisi Öğretmen, çarpıcı fragmanıyla dikkat çekti. Peki Öğretmen dizisi oyuncuları kimler?Öğretmen dizisi konusu nedir, ne zaman başlıyor?
15.02.2020 Gündem
Anlaşmak için dil kursuna gittiler
Anlaşmak için dil kursuna gittiler Ceren Moray 2017'de Fransız şarap uzmanı Nicco Burn ile nikah masasına oturmuştu...
7.05.2019 Magazin
‘Her şey yolunda’
‘Her şey yolunda’ Ceren Moray, boşanacakları iddia edilen Fransız eşi Nico Brun ile Karaköy Mana Restaurant’ta yemek yedi.
28.04.2019 Magazin
Hayranına kayıtsız kalmadı
Hayranına kayıtsız kalmadı 'Avlu' dizisinin başarılı oyuncuları Ceren Moray ve Ayça Damgacı, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
7.04.2019 Magazin
Yeni projesini açıkladı
Yeni projesini açıkladı Oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
9.03.2019 Magazin
Utangaç Ceren
Utangaç Ceren Ceren Moray, önceki akşam Asmalımescit’teki Coridor adlı mekanda görüntülendi.
16.10.2018 Magazin
Arka Sıradakiler'in Özge'si ekranlara dönüyor
Arka Sıradakiler'in Özge'si ekranlara dönüyor Star Tv'nin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nergis Öztürk gibi oyuncuların yer aldığı, Avlu dizisinin son bölümünde diziye Arka Sıradakiler dizisinde Özge karakterine hayat veren Sevda Dalgıç katıldı.
8.10.2018 Televizyon
Usta oyuncu Avlu'ya transfer oldu
Usta oyuncu Avlu'ya transfer oldu Usta Oyuncu Ayhan Eroğlu ‘Sayko Bekir’ rolüyle bu akşam itibariyle Avlu dizisinin yeni bölümünde ekranlarda olacak.
27.09.2018 Televizyon
Avlu yeni sezon tarihi belli oldu! Fragman...
Avlu yeni sezon tarihi belli oldu! Fragman... Avlu dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Konusu ve oyuncularıyla ilgi odağı olmayı başaran Avlu dizisinin fragmanı da oldukça heyecanlandırdı. Avlu yeni sezon fragmanı ve yayın tarihini haberimizden öğrenebilirsiniz.
13.09.2018 Gündem
Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak?
Avlu yeni sezon fragmanı heyecanlandırdı! Avlu ne zaman başlayacak? Avlu dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Star TV'nin konusu ve oyuncularıyla oldukça beğenilen dizisi Avlu, sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. İşte Avlu'nun fragmanı...
5.09.2018 Gündem
Avlu dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı!
Avlu dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Avlu yeni sezonuyla Eylül'de izleyicisiyle buluşacak. Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun yeni sezon tanıtımı da yayınlandı. İşte heyecanla beklenen Avlu dizisinde yaşanacak olaylar...
29.08.2018 Gündem
Tatil mi balayı mı bilmiyorum
Tatil mi balayı mı bilmiyorum ‘Avlu’ dizisiyle adından söz ettiren Ceren Moray önceki gün City’s’deydi.
16.08.2018 Magazin
Murat diye birini görmedik
Murat diye birini görmedik Aslı Enver, Kavak Yelleri dizisinden rol arkadaşları Ceren Moray ve Didem İnselel ile önceki akşam Kuruçeşme’deki Marina Balık’ta buluştu.
8.08.2018 Magazin
Yeni bölümü beraber izlediler
Yeni bölümü beraber izlediler Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrolünü paylaştığı ve geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ‘Avlu’, dizisinin ekibi ikinci bölüm için bir araya geldi.
6.04.2018 Magazin
Dizideki rolü için saçlarından vazgeçti
Dizideki rolü için saçlarından vazgeçti Dün akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan Avlu dizisiyle ekranlara dönen Hülya Şen, proje için saçlarını kazıttı
30.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ceren Moray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceren moray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.