Ceo

Ceo

Son dakika ceo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceo gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.464 ceo haberi bulunmuştur. Tüm ceo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydem Enerji’nin yeni CEO’su Serdar Marangoz oldu
Aydem Enerji’nin yeni CEO’su Serdar Marangoz olduEnerji sektöründe 20 yıla yakın tecrübesi bulunan ve son 15 yıldır Aydem Enerji grup şirketleri bünyesinde üst düzey sorumluluklar üstlenen Serdar Marangoz, Aydem Enerji CEO’su olarak atandı.
Dünya Gıda Günü’nde dikkat çeken veriler
Dünya Gıda Günü’nde dikkat çeken verilerDünya Gıda Günü’nde “Temel Hizmetlere Erişim Olmadan: Soğutma Hakkı” (Without Access to Fundamental Services: The Right to Refrigeration) adlı raporundan gıda güvenliğine ilişkin önemli veriler paylaşan Beko, gıda israfının önlenmesi konusuna dikkat çekti.
18.10.2024Sağlık
SpaceX bir ilke daha imza attı! Mekanik kollarla havada yakaladı
SpaceX bir ilke daha imza attı! Mekanik kollarla havada yakaladıABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Starship roketiyle 18 ay içindeki 5'inci deneme fırlatışını başarıyla tamamladı. Dünya'ya geri dönen Super Heavy güçlendirici roketi, ilk kez kullanılan Mechazilla adındaki mekanik kollarla havada yakalandı.
13.10.2024Dünya
Geoffrey Hinton, Nobel alır almaz Sam Altman'a yüklendi: Öğrencimle gurur duydum
11.10.2024Yaşam
400 milyon dolarlık Eurobond ihracı
400 milyon dolarlık Eurobond ihracıGdz Elektrik Dağıtım’ın, Eurobond için tamamı yabancı yatırımcılardan gelen talepler ile 5 yıl vadeli ve yüzde 9 faiz oranına sahip 400 milyon dolarlık ihraç gerçekleştirdiği duyuruldu.
10.10.2024Ekonomi
Bakan Şimşek Katar'da yatırımcılarla bir araya geldi
Bakan Şimşek Katar'da yatırımcılarla bir araya geldiHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi ziyaret gerçekleştirdiği Katar'da yatırımcılarla bir araya geldi.
10.10.2024Ekonomi
Bakan Mehmet Şimşek, Katar ve Kuveyt'e resmi ziyaret gerçekleştirecek
Bakan Mehmet Şimşek, Katar ve Kuveyt'e resmi ziyaret gerçekleştirecekHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Katar ve Kuveyt'e resmi ziyaret gerçekleştirecek.
9.10.2024Ekonomi
Milliyet Executive ile E-ticaret ve dijitalleşmenin gücü
Milliyet Executive ile E-ticaret ve dijitalleşmenin gücüİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 34. sayısı, 8 Ekim Salı günü raflarda yerini alıyor.
Roberto Righi: Türkiye’ye güveniyor ve yatırım yapıyoruz
Roberto Righi: Türkiye’ye güveniyor ve yatırım yapıyoruzPirelli’den ayrılarak bağımsız bir şirket haline gelen endüstriyel ve ticari lastik üreticisi Prometeon, ilk kez kendi ismini kullandığı, Kocaeli’nde üretilen Serie 02 lastiklerin Avrupa lansmanını geçtiğimiz hafta İstanbul’da düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirdi.
7.10.2024Ekonomi
ChatGPT'nin üreticisi OpenAI'nin değeri 157 milyar doları buldu
ChatGPT'nin üreticisi OpenAI'nin değeri 157 milyar doları bulduYapay zeka teknolojileri alanındaki öncü çalışmalarıyla bilinen ChatGPT'nin üreticisi OpenAI, son finansman turunda 6.6 milyar dolar yatırım aldı.
3.10.2024Ekonomi
Gençler için İzmir’de ‘Teknoloji ve Etki Merkezi’
Gençler için İzmir’de ‘Teknoloji ve Etki Merkezi’Sabancı Topluluğu, Sabancı Gençlik Seferberliği kapsamında ilk Sabancı Teknoloji ve Etki Merkezi’ni İzmir’de hayata geçirildiğini duyurdu.
1.10.2024Yaşam
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye'yi bir cazibe merkezi yapma konusunda kararlıyız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye'yi bir cazibe merkezi yapma konusunda kararlıyızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Türkiye ekonomisi son 21 yılda 268 milyar dolar uluslararası doğrudan yatırım çekerek, bu alandaki küresel payını yüzde 0,2'lerden yüzde 1 düzeyine çıkarmayı başarmıştır. Bu dönemde ortaya koyduğumuz güçlü ekonomik program ile önümüzdeki 5 yılda bu oranı yüzde 1,5'e çıkarmayı ve daha nitelikli hale getirmeyi planlıyoruz." dedi.
28.09.2024Gündem
Birleşmiş Milletler Sıfır Atık Danışma Kurulu üyesinden Türkiye’nin çabalarına övgü
Birleşmiş Milletler Sıfır Atık Danışma Kurulu üyesinden Türkiye’nin çabalarına övgüBirleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Danışma Kurulu Üyesi ve Hollanda merkezli "Atık Dönüştürücüleri" adlı organizasyonun kurucusu ve CEO Lara van Druten büyük miktardaki gıda atığı sorununun acil olarak çözülmesi gereken bir mesele olduğunu, Türkiye'nin sıfır atık çabalarının dünyaya örnek olabileceğini belirtti.
27.09.2024Gündem
TÜBİSAD’dan Scale-Up Gelişim Programı adımı
TÜBİSAD’dan Scale-Up Gelişim Programı adımıBilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD), bilişim sektöründe faaliyet gösteren scale-up ölçeğindeki şirketlerin büyüme ve birer unicorn olma yolculuklarında onlara rehberlik etmek amacıyla tasarlanan TÜBİSAD Scale-Up Gelişim Programı’nı 17 Eylül’de gerçekleştirdiği lansmanla tanıttı. Etkinlikte KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu açılış konuşmacıları arasında yer aldı.
23.09.2024Yaşam
Bakan Şimşek: Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor
Bakan Şimşek: Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya'nın en büyük şirketlerinin yöneticileriyle bu ülkede düzenlenen zirvede görüştü. Toplantılar ile ilgili Şimşek "Türkiye'ye ilgi artarak devam ediyor" dedi.
21.09.2024Ekonomi
THY, Şili'nin başkenti Santiago'ya uçuş başlatıyor
THY, Şili'nin başkenti Santiago'ya uçuş başlatıyorTürk Hava Yolları (THY) Amerika Kıtası’ndaki 26'ncı uçuş noktası olan Şili’nin Başkenti Santiago’ya seferlere başlıyor. Bu sefer ile birlikte havayolu şirketi kıtada 10 ülkeye uçuş yapmış olacak.
20.09.2024Ekonomi
Hizbullah'ı tuzağa Cristiana düşürmüş! Mossad planladı, çağrı cihazlarına böyle patlayıcı koymuşlar
Hizbullah'ı tuzağa Cristiana düşürmüş! Mossad planladı, çağrı cihazlarına böyle patlayıcı koymuşlarHizbullah tuzağa böyle düştü! Mossad planladı, Cristiana uyguladı. İsrail istihbaratının Hizbullah’ın çağrı cihazlarını patlattığı saldırıyla ilgili yeni detaylar çıkıyor. Operasyon Mossad’ın Macaristan’dan bir paravan şirket aracılığıyla Tayvan’dan çağrı cihazı lisansı almasıyla başlıyor. Patlayıcı konarak üretilen cihazlar Hizbullah’a sevkediliyor. Kilit rolde ise CEO Cristiana var. İşte detaylar...
20.09.2024Dünya
Adım adım yüksek teknoloji üreten Türkiye
Adım adım yüksek teknoloji üreten TürkiyeSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türkiye’de tohum öncesi aşamadaki teknoloji girişimlerinin en büyük destekçisi TÜBİTAK Girişimcilik Destek Programı (BiGG) ile bugüne dek 2 bin 379 teknoloji girişiminin kurulmasını sağladık” dedi.
20.09.2024Ekonomi
Bakan Kacır: Türkiye'nin teknoloji girişimlerini büyütmek için çalışıyoruz
Bakan Kacır: Türkiye'nin teknoloji girişimlerini büyütmek için çalışıyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, The Hood TEKMER'in açılış törenine katıldı. Törende konuşan Kacır, “Milli teknoloji hamlesi vizyonumuz doğrultusunda ülkemizin teknoloji üretme, geliştirme, inovasyon odaklı kalkınmamızı önceleyecek uygulama ve düzenlemeleri devreye alıyoruz. Türkiye'nin teknoloji girişimlerini büyütmek için çalışıyoruz" dedi.
19.09.2024Ekonomi
“Tarımın Kadın Yıldızları” Sustainable Brands Türkiye 2024’te konuşuldu
“Tarımın Kadın Yıldızları” Sustainable Brands Türkiye 2024’te konuşuldu“Tarımın Kadın Yıldızları” projesi, Sustainable Brands Türkiye 2024 etkinliğinde ele alındı.
Liderlikte Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı İstanbul’da yapıldı
Liderlikte Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı İstanbul’da yapıldıHollanda merkezli sivil toplum kuruluşu LEAD Network Türkiye, perakende ve tüketim ürünleri sektörlerinde kadın yönetici sayısını artırmak üzere sürdürdüğü çalışmalar kapsamında “Liderlikte Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı”nı, 17 Eylül 2024 Salı günü İstanbul’da gerçekleştirdi.
Ümit Önal: Fiber Mobilite çağını başlatıyoruz
Ümit Önal: Fiber Mobilite çağını başlatıyoruzTürk Telekom bu yıl ilk yarıda konsolide gelirlerini 63.2 milyar TL’ye yükseltirken son 12 ayda 1.9 milyonu aşan mobil faturalı net abone kazanımı ile rekor seviyeye ulaştı. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Fiber Mobilite çağını başlatıyoruz” dedi.
18.09.2024Ekonomi
Bakan Şimşek'ten CNN TÜRK'te açıkladı: Enflasyonda kalıcı düşüş devam edecek
Bakan Şimşek'ten CNN TÜRK'te açıkladı: Enflasyonda kalıcı düşüş devam edecekHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk canlı yayınında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "En zor dönemi geride bıraktık" diyen Bakan Şimşek, "Türkiye'nin şu an en büyük problemi geçim sıkıntısı ve gelir dağılımının bozulmasıdır. Kalıcı refah artışı için enflasyonu tekrar tek haneye indireceğiz. Enflasyonda kalıcı düşüş başladı, devam edecek." ifadelerini kullandı.
16.09.2024Ekonomi
IFA 2024'te geleceğin mobilite stratejileri anlatıldı
IFA 2024'te geleceğin mobilite stratejileri anlatıldıBu yıl 32’nci kez Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'na (IFA 2024) katılan Vestel, geçtiğimiz aylarda kurduğu yeni şirketi Vestel Mobilite'nin geliştirdiği ürünleri ziyaretçilerin deneyimine sundu.
9.09.2024Yaşam
Milliyet Executive ile ekonomi ve teknoloji dünyasında öne çıkan trendler
Milliyet Executive ile ekonomi ve teknoloji dünyasında öne çıkan trendlerİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 33. sayısı, yarın raflarda yerini alıyor.

Benzer Haber Etiketleri

Ceo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.