Cem Yılmaz Sevgili

Cem Yılmaz Sevgili

Son dakika Cem Yılmaz sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cem Yılmaz sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cem Yılmaz sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cem Yılmaz Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem yılmaz sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 cem yılmaz sevgili haberi bulunmuştur. Tüm cem yılmaz sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı mı?
Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı mı? Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 2009 yılında aşk yaşadığı oyuncu Hare Sürel’le yeniden barıştığı iddia edildi.
28.12.2020 Magazin
Cem Yılmaz o soruyu duyunca gülümsedi!
Cem Yılmaz o soruyu duyunca gülümsedi! Komedyen Cem Yılmaz, önceki akşam 'Mutluluk Zamanı' filminin Nişantaşı No Fish Today'deki kutlama partisine katıldı.
10.11.2017 Magazin
Cem Yılmaz’ın evine taşındı!
Cem Yılmaz’ın evine taşındı! Komedyen Cem Yılmaz ve sevgilisi Özge Sabuncu Tuba Ünsal’ın yeni filminin galasında beraber görüntülendi. Filmi birlikte izleyen Cem Yılmaz ve Özge Sabuncu filmden çıkarken soruları yanıtsız bıraktı.
13.10.2017 Magazin
Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi: Yatakta kopuyorduk
Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi: Yatakta kopuyorduk Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Özge Sabuncu, takipçisinin yorumuna kızıp şoke eden bir mesaj attı.
13.06.2017 Magazin
Cem Yılmaz, Fi'nin güzelini bakın neden sildi?
Cem Yılmaz, Fi'nin güzelini bakın neden sildi? Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın, Fi'nin güzeli Merve Çağıran'dan ayrıldığı ve yine Fi dizisinde oynayan Cansu Melis Karakuş ile flört ettiği ortaya çıktı. İşte Fi oyuncularıyla ilgili son gelişmeler...
19.05.2017 Magazin
İşte Cem Yılmaz'ın korkutan görüntüsü!
İşte Cem Yılmaz'ın korkutan görüntüsü! Yoğun şekilde yeni filminin hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz'ın görüntüsü hayranlarını korkuttu.
4.05.2017 Magazin
Cem Yılmaz'dan 'çapkınlık' isyanı!
Cem Yılmaz'dan 'çapkınlık' isyanı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 'çapkın' olmadığını söyledi.
4.05.2017 Magazin
Cem Yılmaz'ın yeni aşkı: Merve Çağıran
Cem Yılmaz'ın yeni aşkı: Merve Çağıran Cem Yılmaz 'Fi' dizisinde rol alan Merve Çağıran ile aşk yaşıyor. Ünlü komedyen ile güzel oyuncu samimi bir şekilde görüntülendi.
28.04.2017 Magazin
İşte Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi!
İşte Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi! Cem Yılmaz'ın evinden paylaşım yapan genç kadının ünlü komedyenin yeni sevgilisi olduğu iddia edildi. İsmi Aslin Andonyan olan genç kız merak ediliyor.
7.04.2017 Magazin
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor!
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor! Cem Yılmaz ile aşk yaşayan ünlü model Ebru Şallı'nın tektaş yüzüğü dikkat çekti! Ünlü çift evleniyor mu?
23.03.2017 Magazin
Erdal Tosun'un aracına çarpan sürücünün ifadesi ortaya çıktı!
Erdal Tosun'un aracına çarpan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! ‘Bir Demet Tiyatro’nun ‘Eyvah Necdet’i Erdal Tosun, dün Sarıyer’de yaşanan trafik kazası sonucunda hayata gözlerini yumdu. Oyuncunun vefatı, dostlarını ve ailesini yasa boğdu. Erdal Tosun'un aracına çarpan sürücü ifadesinde "Çok hızlı değildim. Yağmur da yağıyordu. Bir su birikintisi vardı. Oraya girerken frene bastım. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum' dedi.
29.09.2021 Gündem
Elveda güzel abi!
Elveda güzel abi! Birçok film ve tiyatroda rol alan Erdal Tosun, Bir Demet Tiyatro’daki Eyvah Necdet karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden, BKM oyuncuları arasında yer alan Tosun için, “Kardeşimiz, yol arkadaşımız, Erdal Abi’mizi kaybettik” mesajı yayınlandı
30.11.2016 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın'
Emina Jahovic tepki gösterdi! 'Çocukların yanında böyle şeyler sormayın' Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Jahovic, Maldivler tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. Sırp şarkıcı, oğullarının yanında yöneltilen 'sevgili' sorusuna tepkisini dile getirdi. Jahovic'in büyük oğlu Yaman Sandal da basın mensubundan bu konuda ricada bulundu.
22.04.2023 Magazin
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti Kemal Kenan Ergen 55 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini Cem Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu. Ergen'in 'Her Şey Çok Güzel Olacak', 'Kahpe Bizans', 'Hababam Sınıfı Merhaba' ve 'Ömerçip' gibi filmlerde imzası bulunuyordu.
14.05.2022 Magazin
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaşan Hülya Duyar’ın neden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Reklam çekimi sonrası çıktığı tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Hülya Duyar kimdir, kaç yaşında, evli mi?
3.08.2021 Gündem
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama
Cem Yılmaz'dan Arif Güloğlu ile ilgili açıklama Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından kanser teşhisi konulan genç oyuncuya mesaj gönderdi.
30.03.2021 Magazin
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
Hadis, tefsir ve fıkıh alimi M. Emin Saraç'a veda!
Hadis, tefsir ve fıkıh alimi M. Emin Saraç'a veda! YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın babası, Hadis alimi Muhammed Emin Saraç için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. "Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhterem hocamızı imam hatip okulu yıllarından itibaren tanıdım, tanıyorum. O günden, son dönemdeki yaşadığı sıkıntılara kadar zaman zaman fırsat buldukça ziyaretlerine de hep gittim ve bu ziyaretlerimde de kendisinden çok ama çok istifade ettim. Rabbim inşallah bizleri sevgili habibinin Liva-ül hamd ismiyle müsemma sancağı altında da beraber haşru cem eylesin" dedi
21.02.2021 Gündem
Her şeyi itiraf etmişti! Pes dedirten savunma
Her şeyi itiraf etmişti! Pes dedirten savunma Antalya'da, evinde ölü bulunan ve ön otopsi raporunda kalp krizinden yaşamını yitirdiği kaydedilen Gülsüm Taç'ı (46) öldürdüğünü polis merkezinde itiraf eden Cem Yılmaz (43), yargılandığı davanın üçüncü duruşmasına gönderdiği 15 sayfalık savunmada, Gülsüm Taç'ın cinsel ilişki sırasında yaşamını yitirdiğini ileri sürdü.
20.11.2020 Gündem
Antalya'da dehşete düşüren olay! Öğretmen sevgilisi öldürüp resmini yaptı
Antalya'da dehşete düşüren olay! Öğretmen sevgilisi öldürüp resmini yaptı Son dakika haberine göre, Antalya'da evinde ölü olarak bulunan genç kadını, öğretmen sevgilisinin bornoz kuşağıyla boğarak öldürdükten sonra cinayetin ortaya çıkmaması için boynundaki morlukları fondöten ile kapattığı, kıyafetini giydirip kahvaltı yapıyor imajı verdiği ve daha sonra vicdan azabı çekip polisi arayarak cinayeti itiraf ederek, intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
11.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cem Yılmaz Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem yılmaz sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.