Merve Çağıran

Merve Çağıran

Son dakika Merve Çağıran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Merve Çağıran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Merve Çağıran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merve Çağıran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve çağıran gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 merve çağıran haberi bulunmuştur. Tüm merve çağıran haberleri aşağıda listelenmiştir.
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması
İskelede aşka geldiler! Ünlülerin Bozburun buluşması Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Ebru Akel, Merve Çağıran ve Gonca Vuslateri önceki gün Marmaris Bozburun’daki Sabrinas Haus’un sahilinde düzenlenen bir partiye katıldı.
13.06.2023 Magazin
Merve Çağıran ekrana geri dönüyor
Merve Çağıran ekrana geri dönüyor Merve Çağıran'dan yeni dizi müjdesi geldi! Genç oyuncu, Atv’nin yeni sezon için hazırladığı Kalp Yarası dizisiyle el sıkıştı.
20.04.2021 Magazin
Merve Çağıran'dan İsmail Hacıoğlu paylaşımı
Merve Çağıran'dan İsmail Hacıoğlu paylaşımı Merve Çağıran, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı.
5.01.2021 Magazin
Merve Çağıran: Yuva yıktığım filan yok
Merve Çağıran: Yuva yıktığım filan yok Oyuncu Merve Çağıran, Karaköy’de kız arkadaşlarıyla birlikte bir mekandan çıkarken görüntülendi.
5.10.2020 Magazin
"İki genç insanı linç etmeye kalkıyorsunuz"
"İki genç insanı linç etmeye kalkıyorsunuz" Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, dün Merve Çağıran’la fotoğrafını paylaştıktan sonra yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
11.08.2020 Magazin
"Aşk falan yok!"
"Aşk falan yok!" Merve Çağıran ve Yusuf Akgün önceki gece Nişantaşı Hunhar’daydı.
4.02.2020 Magazin
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında?
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Zemheri 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyiciler dizide Ayaz’ı canlandıran Alperen Duymaz’ın hayatını merak ediyor. Arama motorlarında yoğun olarak Zemheri dizisi Ayaz’ı Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? şeklinde sorularla yoğun bir şekilde aratılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Çocuk Dizisi 16. yeni bölüm ne zaman? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Çocuk Dizisi 16. yeni bölüm ne zaman? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çocuk dizisi en son yılbaşından önce 15. bölümüyle ekranlara gelmişti. Bir süredir reklam anlaşmaları gereği yayınlanmayan Çocuk dizisi bugün 16. yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Peki Çocuk Dizisi final yapacak mı? Çocuk Dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar…
14.01.2020 Gündem
‘Herkesin aşka ihtiyacı var’
‘Herkesin aşka ihtiyacı var’ Merve Çağıran, ‘Çocuk’ dizisinde canlandırdığı Akça karakteriyle ilgili konuştu.
31.08.2019 Magazin
‘Annem rahatsızlandı’
‘Annem rahatsızlandı’ Oyuncu Merve Çağıran, önceki gece Cihangir'de görüntülendi.
11.01.2019 Magazin
Rıza Kocaoğlu'na 12 yaş küçük sevgili
Rıza Kocaoğlu'na 12 yaş küçük sevgili Oyuncu Rıza Kocaoğlu ile komedyen Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Merve Çağıran'ın, yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.
10.01.2019 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Aşkı ortaya çıkaran şapka detayı!
Aşkı ortaya çıkaran şapka detayı! Oyuncu Rıza Kocaoğlu ile meslektaşı Merve Çağıran'ın yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; ikilinin birlikteliği, güzel oyuncunun Kocaoğlu’nun şapkasıyla poz vermesiyle ortaya çıktı.
3.12.2018 Magazin
Rıza Kocaoğlu ile Merve Çağıran aşk mı yaşıyor?
Rıza Kocaoğlu ile Merve Çağıran aşk mı yaşıyor? 'Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile 'Çarpışma' dizisiyle ekrana dönen Merve Çağıran'ın aşk yaşadığı iddia edildi.
1.12.2018 Magazin
'Kaybedenler Kulübü Yolda' ilk 3 günde ne kadar izlendi?
'Kaybedenler Kulübü Yolda' ilk 3 günde ne kadar izlendi? Kadıköy'de gerçekleşen galasına başrol oyuncularının alkollü olarak katılması ile gündeme gelen 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmi, gişede hayal kırıklığı yaşadı.
21.03.2018 Magazin
'Kaybedenler Kulübü' heyecanı!
'Kaybedenler Kulübü' heyecanı! Nejat İşler, Yiğit Özşener, Hande Doğandemir ve Merve Çağıran'ın rol aldığı 'Kaybedenler Kulübü Yolda' filmi 16 Mart'ta seyircisi ile buluşacak.
28.02.2018 Magazin
Keyfimizi bozamazsınız
Keyfimizi bozamazsınız Merve Çağıran’la sevgilisi Ali Burak Ceylan, önceki gece Cihangir’deydi.
28.01.2018 Magazin
Tiyatroda kavga
Tiyatroda kavga ‘Kalp Atışı’ dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Merve Çağıran ile Ali Burak Ceylan, önceki gün ‘Bedel’ isimli tiyatro oyununun galasında kavgaya tutuştu.
16.01.2018 Magazin
Merve’nin manav pozu
Merve’nin manav pozu ’KALP Atışı’ dizisinin kadrosuna dahil olan Merve Çağıran Hello dergisi için kamera karşısına geçti.
2.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Çağıran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve çağıran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.