Çelik Yelek

Çelik Yelek

Son dakika çelik yelek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çelik yelek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çelik yelek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çelik Yelek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çelik yelek gelişmeleri de dahil olmak üzere 499 çelik yelek haberi bulunmuştur. Tüm çelik yelek haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından, 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen Mahzen-25 Operasyonu'nda 11 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı
Nusr-et'e silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı İstanbul'da 'Mahzen-22' operasyonunda Beşiktaş'taki Nusr-et isimli restorana silahlı saldırı düzenleyen 5 şüpheli gözaltına alındı. Saldırı talimatını organize suç örgütü lideri Barış Boyun'un yine başka bir organize suç örgütü lideri olan Volkan Rençber'e verdiği belirlendi.
27.03.2024 Gündem
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı
Adana’da ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı! Cephanelik çıktı Adana’da Seyhan polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 1’i uzun namlulu 66 ruhsatsız silah ele geçirdi. Ruhsatsız silah yakalatan 9 kişi tutuklandı.
26.03.2024 Adana
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu
Otomobilinden uyuşturucu, silah ve çelik yelek çıkan şüpheli tutuklandı! Dedektör köpek hepsini buldu Adana’da narkotik polislerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilden çok miktarda uyuşturucu, ruhsatsız tüfek ve çelik yelek çıktı. Gözaltına alınan sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
15.03.2024 Adana
Suç örgütleri 'Redkitler' ile 'Daltonlar'ın çatışma görüntüleri ortaya çıktı
Suç örgütleri 'Redkitler' ile 'Daltonlar'ın çatışma görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, liderliğini Ferhat Delen'in yaptığı 'Redkitler' suç örgütüne yönelik 6 ilde 52 adrese yapılan ve 31 kişinin gözaltına alındığı operasyonun detayları belli oldu. Örgütün cinayet, silahlı saldırı, iş yerine silahlı saldırı, kasten öldürmeye teşebbüs gibi çok sayıda suça karıştıkları belirlendi.
16.02.2024 Gündem
Borsacı Nihat Özçelik ve 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı
Borsacı Nihat Özçelik ve 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında borsacı Nihat Özçelik'in de aralarında bulunduğu 6 kişi Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 
30.12.2023 Gündem
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor!
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor! Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Kanal D ekranlarında Yargı dizisi devam ederken yayınlanan şiirli tanıtım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.12.2023 Magazin
Çocukların kavgasıyla başlayan tartışma muhtarın sonu oldu
Çocukların kavgasıyla başlayan tartışma muhtarın sonu oldu Çocuklarımızın kavgasıyla başlayan tartışma cinayetle son buldu. Tokat’ın Erbaa ilçesinde husumetli olduğu muhtar Duran Keleş’i (49) çay ocağında tabanca ile vurarak öldüren Hüseyin N. (35), adliyeye sevk edildi. Hüseyin N.’nin jandarmadaki ifadesinde kendisi hakkındaki şikayetini geri çekmediği için muhtarla tartıştıklarını belirterek, "Çocuklarımızın kavgası sonrasında muhtar benim kendisine hakaret ettiğimi ileri sürerek şikayetçi oldu. Şikayetini geri çekmesini istedim. Bu nedenle tartıştık" dediği belirtildi.
22.11.2023 Gündem
Şahinler Çetesi suç örgütü çökertildi! 7 ilde eş zamanlı operasyon
Şahinler Çetesi suç örgütü çökertildi! 7 ilde eş zamanlı operasyon İstanbul merkezli 7 ilde, organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 41 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüpheli yakalandı. Çetelerin, organize suç örgütlerinin nefeslerini keseceğiz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
Barış Boyun suç örgütü üyesi kalaşnikoflu cinayetin zanlısı "Fistanlı Dalton" yakalandı
Barış Boyun suç örgütü üyesi kalaşnikoflu cinayetin zanlısı "Fistanlı Dalton" yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bahçelievler'de cinayet işlediği belirtilen "Fistanlı dalton" lakaplı Murat U.'nun yakalandığını açıkladı.
26.07.2023 Gündem
Hollandalı uyuşturucu baronunun sağ kolu 'Kara Mamba'yı İstanbul polisi yakaladı
Hollandalı uyuşturucu baronunun sağ kolu 'Kara Mamba'yı İstanbul polisi yakaladı  İstanbul’da İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Hollandalı Joseph Johannes Leijdekkers’ın paralarını aklayan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınanlar arasından Leijdekker’ın sağ kolu ‘Kara Mamba’ lakaplı İsaac Bignan’ın da olduğu öğrenildi.
3.07.2023 Gündem
İstanbul'da Barış Boyun suç örgütüne operasyon!
İstanbul'da Barış Boyun suç örgütüne operasyon! İstanbul’da, Barış Boyun’un yönettiği organize suç örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda silah ve bir çalıntı otomobil ele geçirildi.
17.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu'dan çelik yelek açıklaması!
İçişleri Bakanı Soylu'dan çelik yelek açıklaması! İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu, "Dün Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, görünmesini sağlayarak çelik yelek giymiş. 11 yıldır bu ülkede seçim yapıyorsun, kılına zarar geldi mi? Burnuna sinek kondu mu" dedi.
13.05.2023 Gündem
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah...
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah... İstanbul'da çökertilen Barış Boyun suç örgütü üyelerinin lüks araçların açılır tavanından çıkarak uzun namlulu silahlarla caddelerde dolaştığı tespit edildi. Şüphelilerin korku saçmak için o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştığı belirlendi.
16.04.2023 Gündem
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı!
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı! Kırmızı bültenle aranan ve son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
12.04.2023 Gündem
Kayınbiraderini öldürüp, 'Namusumu temizledim' diyen kadın adliyede
Kayınbiraderini öldürüp, 'Namusumu temizledim' diyen kadın adliyede Şanlıurfa'da, kayınbiraderi Ferdi B.'yi (41) tabancayla öldürüp 'Namusumu temizledim' diyerek bağıran Hülya B. (33), çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.
4.04.2023 Gündem
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi
Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 900 kişilik ekibin katılımıyla geçtiğimiz günlerde İstanbul genelinde 175 şüpheli için yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 161 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
17.03.2023 Gündem
Uyuşturucu kuryeliği yapan taksiciler gözaltına alındı
Uyuşturucu kuryeliği yapan taksiciler gözaltına alındı İstanbul'da çok sayıda adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, 161 şüpheli gözaltına alındı. 'Kökünü Kurutma' adı verilen operasyonda, adreslere kokain servisi yapan 24 taksi şoförü de yakalandı. Operasyon İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yaptığı konuşma sonrası başladı.
14.03.2023 Gündem
İstanbul'da silahlı saldırı hazırlığındaki suç örgütlerine operasyon: 30 gözaltı
İstanbul'da silahlı saldırı hazırlığındaki suç örgütlerine operasyon: 30 gözaltı İstanbul'da polis, birbirlerine karşı silahlı saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 2 farklı suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 30 kişi gözaltına alınırken, daha önce tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ele geçirildi.
24.02.2023 Gündem
İstanbul’da iki suç örgütüne operasyon: 30 gözaltı
İstanbul’da iki suç örgütüne operasyon: 30 gözaltı İstanbul’da polis, birbirlerine karşı silahlı saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 2 farklı suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 30 kişi gözaltına alınırken, daha önce tespit edilen adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda silah ele geçirildi.
24.02.2023 Gündem
Baldızını sokak ortasında öldürdü! Kendini şok sözlerle savundu
Baldızını sokak ortasında öldürdü! Kendini şok sözlerle savundu Çorum’da boşanma aşamasında olduğu eşinin kız kardeşini öldüren şahıs, geniş güvenlik önlemleri arasında getirildiği adliyede hakim karşısına çıkartıldı. Duruşmada savunma yapan sanık, "Olayın yaşandığı gün ben eşimle konuşurken Ezgi arabadan inerek bana aşağılayıcı sözler söyledi. Her şey bir anda oldu. Psikolojim iyi değildi” diyerek savunma yaptı.
7.10.2022 Yaşam
İçişleri: Suriye'de yakalanan 15 terörist tutuklandı
İçişleri: Suriye'de yakalanan 15 terörist tutuklandı İçişleri Bakanlığı, Suriye'de terör örgütlerince canlı bomba, sabotaj, saldırı eğitimi verilen ve yakın zamanda yasa dışı yollardan Türkiye'ye gireceği tespit edilen 11 DEAŞ'lı ile 4 PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü mensubunun tutuklandığını açıkladı.
2.10.2022 Gündem
Yıllar sonra katilin 'vicdanı' el vermedi! Arzu öğretmeni kızlarının gözü önünde öldürmüştü
Yıllar sonra katilin 'vicdanı' el vermedi! Arzu öğretmeni kızlarının gözü önünde öldürmüştü Fatih'te 18 yıl önce iki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurularak öldürülen Müzik Öğretmeni Arzu Nihal Çelik cinayeti aydınlandı. Samsun'da polise giden Erkan C.(52) yıllar önce işlediği cinayeti vicdan azabı çektiğini söyleyerek itiraf etti. Şüpheli, olayı talihsiz kadının kocasının azmettirmesiyle işlediğini söyledi. Eşini öldürttüğü iddia edilen Şerafettin Ç.'nin 2019 yılında öldüğü tespit edildi. Yetkililer olayla ilgili bir kişinin daha arandığını söyledi.
1.10.2022 Gündem
Bakan Soylu’nun kuzenini öldüren şahıs tutuklandı
Bakan Soylu’nun kuzenini öldüren şahıs tutuklandı Trabzon'un Of ilçesinde dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni Sefa Dönmez'i tabancayla vurarak öldüren şahıs bugün çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
19.07.2022 Gündem
Sarallar operasyonunda ele geçirilenler emniyette sergilendi
Sarallar operasyonunda ele geçirilenler emniyette sergilendi İstanbul merkezli 13 ilde sarallar grubuna yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda örgüt lideri olduğu şüphesiyle Erdal Acar ile birlikte gözaltına alınan 122 şüpheli  adliyeye sevk edildi. Operasyonda ele geçirilen silah,  kılıç ve telsizler emniyette sergilendi.
7.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çelik Yelek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çelik yelek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.