Celal Yılmaz

Celal Yılmaz

Son dakika Celal Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Celal Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Celal Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celal Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celal yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 519 celal yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm celal yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski Emniyet Müdürü Celal Yılmaz ile ilgili flaş karar!
Eski Emniyet Müdürü Celal Yılmaz ile ilgili flaş karar! Halkalı'da 5 yıl önce trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü tabancayla öldüren tutuklu sanık eski Emniyet Müdürü Celal Yılmaz'ın, hakkında verilen "ceza verilmesine yer olmadığına dair karar'ın Yargıtayca bozulmasının ardından yeniden yargılandığı davada, "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
9.12.2020 Gündem
Firari eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz yakalandı
Firari eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Yılmaz yakalandı Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü tabancayla vurarak öldüren eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, Antalya'da gözaltına alındı.
23.07.2020 Gündem
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri...
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi "Çatı Katı Aşk" 09 Temmuz Perşembe akşamı başlıyor.
8.07.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor!
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor! Merakla beklenen 'Çatı Katı Aşk' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.
14.06.2020 Televizyon
‘Kendini savunmadın  kasten öldürdün’
‘Kendini savunmadın kasten öldürdün’ Halkalı’da trafikte tartıştığı motosikletli Ahmet Sülüşoğlu’nu öldüren eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ı cezasız bırakan mahkeme kararı Yargıtay tarafından bozuldu. Kararda polis müdürü kasten öldürmekle suçlandı.
3.09.2018 Gündem
O isimler meslekten ihraç edildi!
O isimler meslekten ihraç edildi! OHAL kapsamında çıkartılan 701 sayılı KHK ile 4 Vali Yardımcısı ve 4 Kaymakam meslekten ihraç edildi.
8.07.2018 Gündem
Hatay'da silahlı alacak kavgası: 2 ölü, 3 yaralı
Hatay'da silahlı alacak kavgası: 2 ölü, 3 yaralı HATAY'ın Payas ilçesinde alacak yüzünden çıktığı öne sürülen silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.
21.05.2018 Yaşam
Çorum'da vahşet! Önce vurdu, sonra intihar etti
Çorum'da vahşet! Önce vurdu, sonra intihar etti Çorum'da Celal Yılmaz (55), boşanma aşamasında olduğu eşi Hatice Yılmaz'ı (48), sokakta tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendi başına ateş etti. Hastaneye kaldırılan 3 çocuk sahibi çift, kurtarılamadı.
29.12.2017 Yaşam
Sokak ortasında önce eşini öldürdü, sonra intihar etti
Sokak ortasında önce eşini öldürdü, sonra intihar etti ÇORUM’da boşanmak üzere olduğu eşi 48 yaşındaki eşiyle sokak ortasında tartışan 55 yaşındaki Celal Yılmaz, silahla önce eşini daha sonra kendisini vurdu. Ağır yaralanan karı-koca hastanede hayatını kaybetti.
29.12.2017 Yaşam
İçerde 39. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı!
İçerde 39. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı! İçerde dün akşam yayınlanan 38. son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Hemen arkasından İçerde dizisinin 39. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Celal polisten kurtularak Mert'i kaçırıyor, peki bunu nasıl başardı? Mert'i öldürecek mi? Tüm gelişmeler İçerde'nin yeni bölümünde olacak.
29.09.2021 Gündem
Şehit annesinden duygulandıran sözler
Şehit annesinden duygulandıran sözler Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Yılmaz'ın annesi, törende oğlunun fotoğrafını öperek, "Ağlamayacağım kuzum, ağlayıp ta sevindirmeyeceğim o tarla farelerini" dedi.
29.09.2021 Gündem
GATA'dan acı haber geldi! Şehit oldu...
GATA'dan acı haber geldi! Şehit oldu... Osmaniyeli Tankçı Uzman Çavuş 30 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz, Ankara'da tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Kritik isimleri koruyan 52 polis açığa alındı
Kritik isimleri koruyan 52 polis açığa alındı Açığa alınan 9 bin 103 polisin arasında Cumhurbaşkanlığı ve TBMM Koruma Daire Başkanlığı’nda görevli toplam 53 polisin de olduğu ortaya çıktı. Açığa alınanlardan 115 kişi ise emniyet müdürü seviyesinde
29.09.2021 Gündem
‘Duruşmaya ailemizle gittik onlar hep polisi yığdılar’
‘Duruşmaya ailemizle gittik onlar hep polisi yığdılar’ Trafikte tartıştıktan sonra evinin kapısına kadar gelen genci vuran İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ın beraati için öldürülen Ahmet Sülüşoğlu’nun ağabeyi konuştu: “Mahkeme baskı altında karar verdi. Polis ordusu yığdılar”
29.09.2021 Gündem
Celal Yılmaz tahliye oldu
Celal Yılmaz tahliye oldu Mahkeme, trafikte tartıştığı motosikletli genci "Haksız tahrik altında öldürmek" suçundan Kasım ayından beri tutuklu olan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın tahliyesine de karar verdi...
29.09.2021 Gündem
Korktu, vurup öldürdü; BERAAT!
Korktu, vurup öldürdü; BERAAT! Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü vurup öldüren İstanbul Emniyet Müdür yardımcısı Celal Yılmaz 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada beraat etti
3.02.2016 Yaşam
O emniyet müdürü beraat etti
O emniyet müdürü beraat etti Trafikte tartıştığı motosikletliyi vuran emniyet müdürü beraat etti.
3.02.2016 Yaşam
Emniyet Müdür Yardımcısı cinayetten tutuklandı
Emniyet Müdür Yardımcısı cinayetten tutuklandı Trafikte tartıştığı motosikletli Ahmet Sülüşoğlu’nu öldürdükten sonra tutuklanıp 8 günde tahliye olan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, ilk duruşmasında cezaevine gönderildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı tutuklandı
İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı tutuklandı Trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü Halkalı'daki polis lojmanlarının önünde tabancasıyla vurarak öldüren emniyet müdürü Celal Yılmaz, "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan yargılandığı davada tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul Emniyeti'nde görev dağılımı belli oldu
İstanbul Emniyeti'nde görev dağılımı belli oldu İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü’ne 3’lü kararname ile asaleten Mustafa Çalışkan atanmasının ardından saatler sonra tayin ve terfiler belli oldu...
29.09.2021 Gündem
Celal Yılmaz hakkında flaş gelişme!
Celal Yılmaz hakkında flaş gelişme! İstanbul Emniyet Müdürü Yardımcısı Celal Yılmaz, hakkında kasten adam öldürme suçunda 12-18 yıl arası hapsi istendi
29.09.2021 Gündem
Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz serbest bırakıldı!
Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz serbest bırakıldı! İstanbul Halkalı'da, trafik kavgası nedeniyle motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nü tabancayla öldüren 1'nci Sınıf Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, itiraz üzerine serbest kaldı...
29.09.2021 Gündem
Polis Müdürü motosikletli genci önce tekmelemiş!
Polis Müdürü motosikletli genci önce tekmelemiş! İSTANBUL Halkalı’da, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ın 6 gün önce motosikletli Ahmet Sülüşoğlu’nu tabancayla vurduğu cinayetle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı...
20.08.2015 Yaşam
İşte dehşet anları
İşte dehşet anları İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz’ın, tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu’nu vurduğu an güvenlik kameralarına yansıdı. Genç bir insanı mezara, onu vuranı cezaevine gönderen olay 10 saniye içinde yaşandı ve bitti
29.09.2021 Gündem
O anlar güvenlik kamerasında
O anlar güvenlik kamerasında Küçükçekmece Halkalı'da, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın 33 yaşındaki Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancayla vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
18.08.2015 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Celal Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celal yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.