Çay fiyatlarına zam geliyor! Yüzde 43,71...
Çay fiyatlarına zam geliyor! Yüzde 43,71... Çay fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Çay fiyatlarına zam geldi. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaş çay alımlarında kilogramda 30 kuruş destek priminin açıklanmasının ardından ÇAYKUR’un çay fiyatlarına ortalama yüzde 43,71 zam yaptığı ifade edildi. Halihazırda yüzde 70 sınırında bulunan enflasyon için yapılan bu zammın etkisinin ise 1,25 puan olacağı kaydedildi.
16.05.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaş çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 7 lira olarak açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaş çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 7 lira olarak açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı’nın açılışında yaşa çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 7 TL olarak açıkladı.
14.05.2022 Ekonomi
İndirim haberleri art arda geldi!  Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve...
İndirim haberleri art arda geldi! Migros, CarrefourSA, Şok, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tek tek duyurdu... Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve... Fahiş fiyatlar nedeni ile uzun süredir gündemde olan zincir marketlerden bu kez indirim haberleri geliyor. Döviz kurunda görülen düşüşün ardından vatandaşlar özellikle gıda ürünlerindeki zamların geri çekilmesini bekliyordu. Migros, Şok ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri indirim haberlerini peş peşe duyurdu. Birçok ürünün fiyatı düşürüldü. Liste fiyatları açıklandı. Ayçiçek yağı, çay, yumurta, süt, peynir ve daha çok sayıda üründe indirim yapıldı. Ayçiçek yağının litresi 109 liraya, sütün litresi ise 6.90 liraya düşürüldü. Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan tuvalet kağıdı fiyatı ise 59 liraya çekildi. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılan açıklamada girdi fiyatlarının düşmesi beklenmeden yüzde 30'a varan indirim yapıldığı duyuruldu.
27.12.2021 Ekonomi
Çay bile kurudu
Çay bile kurudu Türkiye’yi etkileyen kuraklık dalgası Asya’yı da vurdu...
15.04.2014 Ekonomi