Casusluk' Soruşturması

Casusluk' Soruşturması

Son dakika casusluk' soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan casusluk' soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını casusluk' soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Casusluk' Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan casusluk' soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 casusluk' soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm casusluk' soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksim'deki otel çevresinde keşif yapmışlar! 3 İranlı tutuklandı
Taksim'deki otel çevresinde keşif yapmışlar! 3 İranlı tutuklandı Türkiye'deki İsrail vatandaşlarına suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen İran uyruklu 3 şüpheli dün tutuklandı. Soruşturmada ilk operasyonda gözaltına alınan İran uyruklu 4 şüpheli 29 Haziran'da tutuklanmıştı. Şüphelilerin Taksim'deki otel çevresinde keşif yaptığı belirlendi.
22.07.2022 Gündem
Türkiye'deki İsraillilere yönelik suikast planlayan 3 İranlı tutuklandı
Türkiye'deki İsraillilere yönelik suikast planlayan 3 İranlı tutuklandı Türkiye'deki İsrail vatandaşlarına suikast hazırlığında oldukları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen İran uyruklu 3 şüpheli dün tutuklandı. Soruşturmada ilk operasyonda gözaltına alınan İran uyruklu 4 şüpheli 29 Haziran'da tutuklanmıştı. 
22.07.2022 Gündem
DEVA Parti'li Metin Gürcan tahliye edildi
DEVA Parti'li Metin Gürcan tahliye edildi Ankara'da, 'siyasal ve askeri casusluk' soruşturması kapsamında tutuklanan, DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan, müebbet ve 35 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, adli kontrolle tahliye edildi.
11.05.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Birleştirilen Çarşı ile Gezi Parkı davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın dosya üzerinden İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan tutukluluk incelemesinde, tutukluluk halinin devamına karar verildi.
10.02.2022 Gündem
'Casusluk' skandalı! İHA ve SİHA’lara ait çok gizli bilgileri sızdırdılar
'Casusluk' skandalı! İHA ve SİHA’lara ait çok gizli bilgileri sızdırdılar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Savunma Sanayii Başkanlığı ve Deniz Kuvvetleri'ndeki milli proje bilgilerinin para karşılığı sızdırıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. İddianamede, çetenin çok önemli projeleri, ihalelerle ilgili bilgileri ve İHA, SİHA'lara ait bilgileri özel firmalara aktardığı bilgisi yer aldı.
16.09.2021 Gündem
Askeri casusluk davasında karar açıklandı
Askeri casusluk davasında karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre, İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin FETÖ'nün TSK içindeki üyeleri hakkında açılan davada 61 sanığa 1 yıl 13 ay ile 10 yıl 7 ay 15 gün arasında değişen hapis cezaları verildi.
9.07.2020 Gündem
Müyesser Yıldız tutuklandı
Müyesser Yıldız tutuklandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 8 Haziran'da "Siyasal ve askeri casusluk" soruşturması kapsamında gözaltına alınan OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile astsubay E.B. çıkarıldıkları duruşmada tutuklanırken TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ise serbest bırakıldı.
12.06.2020 Gündem
Gazeteciler İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız adliyeye sevk edildi
Gazeteciler İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız adliyeye sevk edildi "Siyasal ve askeri casusluk" soruşturması kapsamında gözaltına alınan TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız adliyeye sevk edildi.
11.06.2020 Gündem
"Askeri Casuslukta Kumpas" davasında Ali Bilkay'a 11 yıl, Taner Aydın'a 50 yıl hapis!
"Askeri Casuslukta Kumpas" davasında Ali Bilkay'a 11 yıl, Taner Aydın'a 50 yıl hapis! İzmir'deki "Askeri Casuslukta Kumpas" davasında sanıklardan eski İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, FETÖ üyeliğinden 11 yıl, dönemin İzmir İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın ise 50 yıl 10 ay 26 gün hapisle cezalandırıldı. Öte yandan dava sanıklarından eski Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan da toplam 18 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası aldı.
29.05.2019 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen’i ziyaret edip vali olarak atanmış
FETÖ elebaşı Gülen’i ziyaret edip vali olarak atanmış İzmir'deki ‘askeri casusluk’ soruşturması kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin sahte delil üreterek kumpas kurdukları iddiasına ilişkin davada ifade veren gizli tanık, eski Merkez Valisi Mehmet Oduncu’nun elebaşı Fethullah Gülen’i ziyaret etmesinin ardından vali olarak atandığını ifade etti.
24.04.2019 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen'e bizzat yollamış!
FETÖ elebaşı Gülen'e bizzat yollamış! Ankara'da saklandığı evde yakalanan, İzmir'deki "askeri casuslukta kumpas" davasının sanıklarından FETÖ mahrem imamı Hakan Kılınç'ın TSK'ya ait bazı bilgi ve belgelerin örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e ulaştırılmasına aracılık ettiği belirtildi.
17.08.2018 Gündem
"Askeri casuslukta kumpas" davasında 5. katın sırrını anlattı
"Askeri casuslukta kumpas" davasında 5. katın sırrını anlattı İzmir'de, "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlüklerle bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü'nün TSK içerisindeki mensupları hakkında açılan davada etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan tutuksuz sanık H.S, savunma yaptı. FETÖ'de "5.Kat" diye tabir edilen yapının Ankara, İstanbul ve İzmir'de bulunduğunu aktaran H.S, İzmir'de Yamanlar Koleji, İstanbul'da Altunizade'deki FEM dershanesi ile Ankara'daki Samanyolu Kolejinin 5. katlarında örgütün gizli toplantılarının yapıldığını anlattı.
30.04.2018 Gündem
FETÖ'cü askerleri denetlemek için şirket kurmuşlar
FETÖ'cü askerleri denetlemek için şirket kurmuşlar İzmir'de, "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlüklerle bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki mensupları hakkında açılan davada 26'sı tutuklu 102 sanığın yargılanmasına devam edildi.
30.04.2018 Gündem
Reza Zarrab’ın yurtdışına kaçırmaya çalıştığı hard diskin şifresi kırıldı
Reza Zarrab’ın yurtdışına kaçırmaya çalıştığı hard diskin şifresi kırıldı ABD’de Hakan Atilla davasında tanık olan ve Türkiye’de “casusluk” soruşturmasında mallarına el konulan Zarrab’ın tutuklanan çalışanında, Zarrab’a ait hard disk ele geçirildi. Polis, yurtdışına kaçırılmadan bulduğu diskin şifresini 10 günde kırdı, içinden Zarrab’ın para trafiği çıktı
29.09.2021 Gündem
Reza Zarrab’ın 3 ‘kara kutusu’ tutuklandı
Reza Zarrab’ın 3 ‘kara kutusu’ tutuklandı Reza Zarrab hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan 'casusluk' soruşturmasında, Zarrab'ın 3 'kara kutusu' tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Sarraf ailesi dava başlamadan kaçtı
Sarraf ailesi dava başlamadan kaçtı Rıza Sarraf’ın kurgulanan bir süreç sonunda ABD’ye gittiği anlaşılırken, Türkiye’ye yerleşerek vatandaşlık kazanan ailesinin de ülkeyi terk ettiği ortaya çıktı. Anne Şebnem Sarraf ile baba Hüseyin Sarraf geçen eylülde, kardeş Muhammed Sarraf ise ekimde İran’a geçiş yapmış...
29.09.2021 Gündem
Kripto FETÖ’cüleri özel şablonla ortaya çıkardı
Kripto FETÖ’cüleri özel şablonla ortaya çıkardı İzmir Başsavcılığı, FETÖ’cülükle suçlanan Tümamiral Yaycı hakkında takipsizlik verdi. Kararda “Özel şablon, 64 temel ve 209 alt kriterle yaptığı sistem ile Deniz Kuvvetleri’ndeki kripto FETÖ’cüleri tespit etti” denildi
29.09.2021 Gündem
'Bilgisayarı ele geçirirlerse çok kişi yanar'
'Bilgisayarı ele geçirirlerse çok kişi yanar' Büyükada'da gözaltına alınan 10 kişiden 6'sı silahlı örgüt üyeliğinden tutuklandı. Şüphelilerin bazılarının ByLock kullanıcılarıyla irtibatlı oldukları öne sürülüyor. Toplantıdaki konuşmaları da ortaya çıktı. Şüphelilerden birinin, "Dernekte bulunan bilgisayarının polisin ele geçirmesi durumunda, çok kişi yanar" dediği de belirlendi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ istifaya zorlamış
FETÖ istifaya zorlamış İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin iddianamede beyanları yer alan eski bir askeri okul öğrencisi, FETÖ'nün, örgütten ayrılması nedeniyle kendisini TSK'dan istifa etmeye zorladığını ileri sürerek başta örgüt elebaşı Fetullah Gülen olmak üzere tüm terör örgütü yöneticilerinden şikayetçi oldu
29.09.2021 Gündem
FETÖ örgütten ayrılan askeri öğrencileri istifaya zorlamış
FETÖ örgütten ayrılan askeri öğrencileri istifaya zorlamış İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin iddianamede ifadesine yer verilen eski askeri okul öğrencisi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) örgütten ayrılan yaklaşık 100 kişiyi tasfiye ettiğini ileri sürerek, örgütün elebaşı ve sözde yöneticiler hakkında şikayetçi oldu.
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi'nde gizli arşivi iddiası! Askerlerin cinsel içerikli...
Zaman Gazetesi'nde gizli arşivi iddiası! Askerlerin cinsel içerikli... İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin iddianamede beyanları yer alan gizli tanık, kapatılan Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın, FETÖ/PDY'ye karşı olan bazı askeri personelin cinsel içerikli özel görüntülerinin gazetenin arşivinde tutulduğunu söylediğini öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
Firari gazeteci Toros harp okulu abisiymiş!
Firari gazeteci Toros harp okulu abisiymiş! ‘Askeri cususluk’ kumpasına ilişkin iddianamede Tarık Toros’un 2014’te telefonuna ByLock yüklediği, harp okulu öğrencilerine ‘abi’lik yaptığı öne sürüldü
29.09.2021 Gündem
Firari gazeteci Tarık Toros, ByLock'çu çıktı
Firari gazeteci Tarık Toros, ByLock'çu çıktı İddianamede, firari sanık gazeteci Tarık Toros'un 2014'te ByLock'u cep telefonuna yükleyerek kullandığının tespit edildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Subaylara fuhuş tuzağı iddianamede
Subaylara fuhuş tuzağı iddianamede İzmir’deki ‘askeri casusluk soruşturması’ kumpasına ilişkin iddianameden: “Subay ve astsubaylara bayan temin ederek gizli görüntülerini çektiler”
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "fuhuş tuzağı" iddianamede
FETÖ'nün "fuhuş tuzağı" iddianamede İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin iddianamede, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), TSK içindeki mensuplarının önünü açmak amacıyla örgüt üyesi olmayan askerleri fuhuş tuzağına düşürerek uygunsuz görüntülerini kaydettiği ve şantaj yaptığına ilişkin tanık beyanlarına yer verildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Casusluk' Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki casusluk' soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.