Carrie Fisher

Carrie Fisher

Son dakika Carrie Fisher haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Carrie Fisher ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Carrie Fisher haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Carrie Fisher

haberleri sayfasında son dakika yaşanan carrie fisher gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 carrie fisher haberi bulunmuştur. Tüm carrie fisher haberleri aşağıda listelenmiştir.
'2018'de öleceklerin listesi!'
'2018'de öleceklerin listesi!' ABD merkezli 'The DeathList' internet sitesi bu yıl da geleneği bozmayarak yıl içerisinde ölecek isimlere dair tahminlerini paylaştı. Listede bu yıl da 50 ünlü isim yer aldı.
8.01.2018 Dünya
Köpek, ölen sahibini perdede görünce...
Köpek, ölen sahibini perdede görünce... Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren, 'Star Wars' serisinin yıldızı Carrie Fisher'ı, köpeği halen unutmadı.
18.12.2017 Magazin
Son Jedi evreni kurtaracak mı?
Son Jedi evreni kurtaracak mı? 40’ıncı yılını kutlayan Star Wars evreninin yeni ve sekizinci filmi “Star Wars: Son Jedi” bu hafta vizyona girdi. Serinin en uzun filminde Luke Skywalker ve Rey önderliğindeki asilerin direnişini izleyeceğiz.
15.12.2017 Arşiv
Star Wars "Son Jedi" fragmanı yayınlandı!
Star Wars "Son Jedi" fragmanı yayınlandı! Star Wars hayranlarını sevindirecek bir gelişme yaşandı. Merakla beklenen Star Wars "Son Jedi" fragmanı izleyicilerle buluştu. Peki Star Wars The Last Jedi ne zaman vizyona girecek. İşte filme dair merak edilen tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Carrie Fisher'ın kanında uyuşturucu bulundu!
Carrie Fisher'ın kanında uyuşturucu bulundu! 'Star Wars’ta canlandırdığı 'Leia' karakteri ile tanınan ve geçtiğimiz aralık ayında hayatını kaybeden Carrie Fisher’ın otopsi raporunda uyuşturucu izine rastlandı.
21.06.2017 Magazin
Gerçek belli oldu
Gerçek belli oldu Star Wars’ta canlandırdığı Leia karakteri ile tanınan ve 27 Aralık’ta hayatını kaybeden Carrie Fisher’ın otopsi raporunda uyuşturucu izine rastlandı.
20.06.2017 Magazin
‘Onun varlığı her şeyin parçası’
‘Onun varlığı her şeyin parçası’ 2016 yılında aramızdan ayrılan, Star Wars serisinin Prenses Leia’sı Carrie Fisher’ın serinin yeni filminde yer alacağı açıklandı.
11.04.2017 Magazin
En büyük destek sevgiliden
En büyük destek sevgiliden Taylor Lautner, sevgilisi Billie Lourd’ın en büyük destekçisi
7.04.2017 Magazin
Son Star Wars filminin adı belli oldu
Son Star Wars filminin adı belli oldu Lucasfilm, yeni 'Star Wars' filminin adına karar verdi.
25.01.2017 Kültür Sanat
Prenses Leia olmak istiyor
Prenses Leia olmak istiyor 2016’nın en sevilen yapımlarından biri olmayı başaran ‘Stranger Things’ ile ünlenen Millie Bobby Brown, Prenses Leia’yı canlandırmak istediğini açıkladı...
17.01.2017 Magazin
Anne kıza son veda
Anne kıza son veda Hollywood’un, geçtiğimiz hafta bir gün arayla hayata veda eden iki ünlü oyuncusu, Carrie Fisher ve annesi Debbie Reynolds için anma töreni düzenlendi. Ünlüler törene akın etti
6.01.2017 Magazin
Hollywood yıldızlarını ağlatan cenaze!
Hollywood yıldızlarını ağlatan cenaze! Hollywood yıldızları, bir gün arayla hayatını kaybeden ünlü oyuncular Carrie Fisher ile annesi Debbie Reynolds'ın cenaze törenine akın etti.
6.01.2017 Magazin
Hollywood’da kadın istismarı!
Hollywood’da kadın istismarı! Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Debbie Reynolds’un otobiyografisi Hollywood’daki kadınların yaşadıklarını bir kez daha gözler önünde serdi: “Tokat yedim, aşağılandım ve iftiraya uğradım”
2.01.2017 Magazin
Anne-kızın belgeseli bu ay yayınlanacak
Anne-kızın belgeseli bu ay yayınlanacak ABD televizyon kanalı HBO, geçen hafta 60 yaşında hayatını kaybeden kızı Carrie Fisher'ın ardından kalp krizi geçirerek 84 yaşında yaşama veda eden Hollywood yıldızı Debbie Reynolds'ın belgeselini ocak ayında yayınlayacağını duyurdu.
2.01.2017 Magazin
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Kızının acısına dayanamadı
Kızının acısına dayanamadı 1950-60’lı yılların ünlü aktrislerinden Debbie Reynolds, kızı Carrie Fisher’in ölümüne dayanamadı. Kızının ölümünün hemen ardından “Onu çok özlüyorum. Carrie’nin yanında olmak istiyorum” dedikten sonra hayatını kaybetti
29.12.2016 Magazin
Carrie Fisher'in annesi Debbie Reynolds hayatını kaybetti
Carrie Fisher'in annesi Debbie Reynolds hayatını kaybetti Yıldız Savaşları (Star Wars) filminin ünlü oyuncusu Carrie Fisher'in annesi kızının ölümüne dayanamadı. Kendisi de kızı gibi Hollywood yıldızı olan Debbie Reynolds, Los Angeles'ta kalp krizi geçirerek 84 yaşında hayata gözlerini yumdu.
29.12.2016 Magazin
Galaksi prensesini kaybetti!
Galaksi prensesini kaybetti! Star Wars serilerinde Prenses Leia karakterini canlandıran 60 yaşındaki ABD’li oyuncu Carrie Fisher, geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede hayatını kaybetti. Fisher’in ölüm haberi hayranlarını yasa boğdu
28.12.2016 Magazin
Carrie Frances Fisher kimdir?
Carrie Frances Fisher kimdir? Carrie Frances Fisher dün hayata gözlerini yumdu. ABD'li aktris Carrie Frances Fisher hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. İşte 1956 doğumlu Carrie Frances Fisher için merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Star Wars’un yıldızı Carrie Fisher hayatını kaybetti
Star Wars’un yıldızı Carrie Fisher hayatını kaybetti Star Wars serisinin unutulmaz yıldızı Carrie Fisher hayatını kaybetti. Beyazperdede Prenses Leia karakterine can veren Fisher geçtiğimiz günlerde bir uçakta geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı.
27.12.2016 Magazin
Galaksinin en sevilen prensesi!
Galaksinin en sevilen prensesi! Yıldız Savaşları (Star Wars) filminde canlandırdığı Prenses Leia karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Carrie Fisher, geçtiğimiz gün uçakta kalp krizi geçirmişti...
26.12.2016 Magazin
Star Wars'un yıldızı Carrie Fisher kalp krizi geçirdi
Star Wars'un yıldızı Carrie Fisher kalp krizi geçirdi Yıldız Savaşları (Star Wars) filminin kadın oyuncusu Carrie Fisher'in (60) uçakta kalp krizi geçirdiği ve acilen hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
24.12.2016 Magazin
Prenses Leia’dan yeni kitap!
Prenses Leia’dan yeni kitap! İKİ hafta sonra vizyona girecek olan ‘Star Wars’ filminin eski serilerinin Prenses Leia’sı Carrie Fisher kitap yazdı.
30.11.2016 Magazin
Yıldız Savaşları setinde ilişki itirafı!
Yıldız Savaşları setinde ilişki itirafı! Dünyaca ünlü aktris Carrie Fisher, katıldığı televizyon şovunda, bilim kurgu klasiği 'Star Wars'un (Yıldız Savaşları) set arkasında yaşananları esprili bir dille anlattı.
24.11.2016 Magazin
Carrie Fisher'dan 40 yıl sonra gelen itiraf!
Carrie Fisher'dan 40 yıl sonra gelen itiraf! 'Star Wars' serisinin (Yıldız Savaşları) 'Prenses Leia'sı Carrie Fisher'dan yıllar sonra aşk itirafı geldi.
17.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Carrie Fisher ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki carrie fisher haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.