Gazete Vatan Logo
Magazin Anne kıza son veda

Anne kıza son veda

Hollywood’un, geçtiğimiz hafta bir gün arayla hayata veda eden iki ünlü oyuncusu, Carrie Fisher ve annesi Debbie Reynolds için anma töreni düzenlendi. Ünlüler törene akın etti

Anne kıza son veda

Star Wars’un (Yıldız Savaşları) Prenses Leila’sı olarak hafızalara kazınan Carrie Fisher ile Singin in the Rain (Yağmur Altında) ile tanınan annesi Debbie Reynolds için anma töreni düzenlendi. 2016’nın son günlerinde Londra’dan Los Angeles’a dönerken uçakta kalp krizi geçiren ve üç gün sonra da vefat eden Carrie Fisher ile ondan bir gün sonra ölen annesi Debbi Reynolds için düzenlenen törene Hollywood ünlüleri akın etti. Fisher’ın Los Angeles’taki evinde düzenlenen anma törenine Meryl Streep, Gwyneth Paltrow, Meg Ryan gibi ünlüler katıldı.

Belgesel oldu

HBO, anne kızın ilişkisini konu alan ‘Bright Light’ adlı belgeselin fragmanını yayınladı. Belgeselde Fisher, “Annemin en iyi arkadaşıyım” derken, Reynolds da “Her şeyi kızımla paylaşırım” diyor. Geçtiğimiz yıl prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan belgesel, 7 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak.