Debbie Reynolds

Debbie Reynolds

Son dakika DEBBİE REYNOLDS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DEBBİE REYNOLDS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DEBBİE REYNOLDS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Debbie Reynolds

haberleri sayfasında son dakika yaşanan debbie reynolds gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 debbie reynolds haberi bulunmuştur. Tüm debbie reynolds haberleri aşağıda listelenmiştir.
En büyük destek sevgiliden
En büyük destek sevgiliden Taylor Lautner, sevgilisi Billie Lourd’ın en büyük destekçisi
7.04.2017 Magazin
Anne kıza son veda
Anne kıza son veda Hollywood’un, geçtiğimiz hafta bir gün arayla hayata veda eden iki ünlü oyuncusu, Carrie Fisher ve annesi Debbie Reynolds için anma töreni düzenlendi. Ünlüler törene akın etti
6.01.2017 Magazin
Hollywood yıldızlarını ağlatan cenaze!
Hollywood yıldızlarını ağlatan cenaze! Hollywood yıldızları, bir gün arayla hayatını kaybeden ünlü oyuncular Carrie Fisher ile annesi Debbie Reynolds'ın cenaze törenine akın etti.
6.01.2017 Magazin
Hollywood’da kadın istismarı!
Hollywood’da kadın istismarı! Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Debbie Reynolds’un otobiyografisi Hollywood’daki kadınların yaşadıklarını bir kez daha gözler önünde serdi: “Tokat yedim, aşağılandım ve iftiraya uğradım”
2.01.2017 Magazin
Anne-kızın belgeseli bu ay yayınlanacak
Anne-kızın belgeseli bu ay yayınlanacak ABD televizyon kanalı HBO, geçen hafta 60 yaşında hayatını kaybeden kızı Carrie Fisher'ın ardından kalp krizi geçirerek 84 yaşında yaşama veda eden Hollywood yıldızı Debbie Reynolds'ın belgeselini ocak ayında yayınlayacağını duyurdu.
2.01.2017 Magazin
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu
ABD gündemine 2016'da başkanlık seçimleri damga vurdu ABD'de 2016 yılının en çok konuşulan ve tartışılan konu başkanlık seçimi olurken, Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'ın 8 Kasım'da sürpriz bir şekilde seçimi kazanması bu yıla damgasını vurdu.
17.06.2021 Dünya
Kızının acısına dayanamadı
Kızının acısına dayanamadı 1950-60’lı yılların ünlü aktrislerinden Debbie Reynolds, kızı Carrie Fisher’in ölümüne dayanamadı. Kızının ölümünün hemen ardından “Onu çok özlüyorum. Carrie’nin yanında olmak istiyorum” dedikten sonra hayatını kaybetti
29.12.2016 Magazin
Carrie Fisher'in annesi Debbie Reynolds hayatını kaybetti
Carrie Fisher'in annesi Debbie Reynolds hayatını kaybetti Yıldız Savaşları (Star Wars) filminin ünlü oyuncusu Carrie Fisher'in annesi kızının ölümüne dayanamadı. Kendisi de kızı gibi Hollywood yıldızı olan Debbie Reynolds, Los Angeles'ta kalp krizi geçirerek 84 yaşında hayata gözlerini yumdu.
29.12.2016 Magazin
Carrie Frances Fisher kimdir?
Carrie Frances Fisher kimdir? Carrie Frances Fisher dün hayata gözlerini yumdu. ABD'li aktris Carrie Frances Fisher hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. İşte 1956 doğumlu Carrie Frances Fisher için merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Sinema dünyasının gücü!
Sinema dünyasının gücü! ABD’de Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği Governors Ödülleri sahiplerini buldu...
15.11.2015 Magazin
Ünlü pop yıldızı hayata veda etti
Ünlü pop yıldızı hayata veda etti 1950'li yılların ünlü Amerikalı pop yıldızı Eddie Fisher genç kızların gözdesiydi
24.09.2010 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Debbie Reynolds ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki debbie reynolds haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.