Çarpıcı İfadeler

Çarpıcı İfadeler

Son dakika çarpıcı ifadeler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çarpıcı ifadeler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çarpıcı ifadeler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarpıcı İfadeler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarpıcı ifadeler gelişmeleri de dahil olmak üzere 630 çarpıcı ifadeler haberi bulunmuştur. Tüm çarpıcı ifadeler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan için mahkemeden ara karar çıktı! Duruşmada çarpıcı ifadeler: Yurt dışına kaçacak engel olun
Seçil Erzan için mahkemeden ara karar çıktı! Duruşmada çarpıcı ifadeler: Yurt dışına kaçacak engel olun Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi. Öte yandan duruşmada tanık olarak dinlenen Seçil Erzan’ın birinci dereceden sicil amiri Sermin Tekin, "Seçil bana çok zor zamanlar geçirdiğini, tehdit edildiğini, yakın akrabalarının tefeciler tarafından rahatsız edildiğini, bu paraları aldığını ancak veremediğini anlattı" dedi.
24.05.2024 Gündem
Şenol Güneş için resmi açıklama geldi! İşte yapılan teklif
Şenol Güneş için resmi açıklama geldi! İşte yapılan teklif Güney Kore milli takım komitesi başkanı Jung Hae-seong, Şenol Güneş hakkında açıklamalarda bulundu.
21.05.2024 Süper Lig
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişinin, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle gerçekleşen Seçil Erzan soruşturmasında, yeni gelişmeler ortaya çıktı. Mağdur avukatları bankanın görüntüleri sildiğini iddia etmişti. Mahkeme heyetinin isteğiyle yeni bilirkişi raporu hazırlandı. CNN TÜRK 400 sayfalık bilirkişi raporuna ulaştı. Öte yandan görüntülere ilişkin bankadan da açıklama geldi.
11.05.2024 Gündem
Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı ifadeler
Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı ifadeler Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına çıktı. Sarı - lacivertliler, rakibini geriden gelerek 3-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Uğur Meleke ve Güntekin Onay, karşılaşmanın ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
18.02.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak'
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan Galatasaray derbisi itirafı! 'Ortalık yanacak' Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, ülkesinin basınına Galatasaray derbisi öncesi dikkat çeken bir röportaj verdi. Tecrrübeli forvet, Kadıköy'deki kritik 90 dakikayla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
24.12.2023 Şampiy10
Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! Ancelotti kararını verdi, kadro dışı kaldı
Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! Ancelotti kararını verdi, kadro dışı kaldı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. İspanya La Liga'da bu hafta Barcelona ile Real Madrid, dev derbide kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesi lacivert beyazlılar, Barça maçı kadrosunu açıkladı. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, El Clasico ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanırken, Arda Güler ile ilgili de flaş bir karar verdi. İşte detaylar...
28.10.2023 Fenerbahçe
Sacha Boey ve Victor Nelsson gerçekleri! Erden Timur itiraf etti: Gücüme gidiyor
Sacha Boey ve Victor Nelsson gerçekleri! Erden Timur itiraf etti: Gücüme gidiyor Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Son dönemdeki gelirlerin artışına değinen Timur ayrıca Kopenhag maçında elde edilen gelire vurgu yaptı. Timur Sacha Boey ve Victor Nelsson ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
15.10.2023 Galatasaray
Başakşehir galibiyetinin ardından Galatasaray'ın yıldızını uyardı! 'Bir daha formayı zor görür'
Başakşehir galibiyetinin ardından Galatasaray'ın yıldızını uyardı! 'Bir daha formayı zor görür' Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Galatasaray, Başakşehir deplasmanından 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Sarı-kırmızılıların zaferini spor yazarları kaleme aldı. Duayen isim, Galatasaray'ın genç yıldızı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
24.09.2023 Futbol
Zaha, Ziyech, Ndombele dedi ve açıkladı: Karıştırmak için büyük bir çaba var
Zaha, Ziyech, Ndombele dedi ve açıkladı: Karıştırmak için büyük bir çaba var Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından Domenec Torrent'in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, rekorları altüst ettiği 2022-2023 sezonunda sarı-kırmızılıları şampiyonluğa taşımıştı. Galatasaray yönetimi, Okan Buruk'un sözleşmesini uzatıyor. Öte yandan Buruk, Zaha, Ziyech, Ndombele ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
14.09.2023 Galatasaray
Ömer Faruk Yurtseven: Ergin Ataman dünyanın hatrı sayılır hocalarından biri
Ömer Faruk Yurtseven: Ergin Ataman dünyanın hatrı sayılır hocalarından biri Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılıp NBA'în yolunu tutan ve Miami Heat ile geçtiğimiz sezon NBA Finalleri'ne kadar yükselen Ömer Faruk Yurtseven, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki basketbolcu, Fenerbahçe'deki eski başantrenörü Obradovic hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.
4.08.2023 TBL
'Daha bu takımın içine 5 yıldız girecek, o zaman G.Saray...'
'Daha bu takımın içine 5 yıldız girecek, o zaman G.Saray...' Galatasaray'a yakın gazetecilerden Osman Şenher; Zaniolo, Torreira, İcardi, Zaha ve Kerem Demirbay'a dikkat çekerek 'Bu yıldızlar takıma katıldığı zaman Okan Buruk'un oyunu daha fazla gelişecek' ifadelerini kullandı.
4.08.2023 Galatasaray
Fenerbahçe camiasını şok eden Dzeko yorumu: Acı çekecek, sinir krizi geçirecek
Fenerbahçe camiasını şok eden Dzeko yorumu: Acı çekecek, sinir krizi geçirecek Zenit ve Kızılyıldızla oynanan hazırlık maçlarından sonra 'GurmeSpor' kanalında yaptığı açıklamalarla bomba etkisi yaratan Serhat Akın, yıldız golcü Dzeko hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. İsmail Kartal'ın büyük hoca olmadığını söyleyen Akın, Boşnak yıldızda yaşanacak tehlikeyi gözler önüne sererken, eski futbolcunun 'Eğer Dzeko'yu beslemezseniz oyuncu sinir krizi geçirir' sözleri bir hayli ilgi uyandırdı.
14.07.2023 Fenerbahçe
Canlı yayında Zaha gerçeklerini açıkladı! 'Fenerbahçe'nin rakibi ne Lazio ne de Crystal Palace'
Canlı yayında Zaha gerçeklerini açıkladı! 'Fenerbahçe'nin rakibi ne Lazio ne de Crystal Palace' Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Emre Bol 'Taktik Mania' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Arda Güler, Zajc, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş ve bazı yerli yıldızlar hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Bol, Zaha transferine özel olarak değinirken, ünlü yorumcunun 'Bu transferde Ali Koç'un rakibi Lazio ya da C.Palace değil' ifadeleri oldukça dikkat çekti.
5.07.2023 Fenerbahçe
'Dzeko'nun forvet olduğu yerde Samet Akaydın'dan stoper olmaz!'
'Dzeko'nun forvet olduğu yerde Samet Akaydın'dan stoper olmaz!' Taktik Mania kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Berk Bekgöz ve Nevzat Dindar ikilisi Fenerbahçe'nin yeni transferi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandılar. Dzeko, Ryan Kent, Becao, Dennis Man, Zaha gibi yıldızları ele alan ünlü yorumcular yeni teknik direktör konusuna ayrı parantez açarken, Dindar'ın 'Dzeko'nun transfer olduğu bir takımda Samet Akaydın'dan stoper, İrfan Can Eğribayat'tan kaleci olmaz' ifadeleri bomba etkisi yarattı.
26.06.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan Jorge Jesus itirafı: Elimi uzattım, görmedi
Okan Buruk'tan Jorge Jesus itirafı: Elimi uzattım, görmedi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Jorge Jesus ile çok konuşulan görüntüsü hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Buruk, Icardi transferindeki son durumu da açıkladı.
17.06.2023 Galatasaray
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor'
'Yurt dışında kiminle konuşsak bize Arda Güler ismini veriyor' TV 100 kanalında Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'nin süper yeteneği Arda Güler hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
14.06.2023 Galatasaray
Mustafa Denizli ve Şenol Güneş'le çektirdiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı! Fatih Terim hayırlı olsun...
Mustafa Denizli ve Şenol Güneş'le çektirdiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı! Fatih Terim hayırlı olsun... Radyospor'da yaptığı programlarla dikkat çeken ve özellikle Galatasaray'ın transfer hamleleriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Özgür Sancar, Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Sancar'ın Galatasaray tüyoları ve TFF seçimlerinden sonra milli takımın başına geçecek yeni teknik direktör sözleri...
11.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe camiası Tuncay Şanlı'nın Jorge Jesus istihbaratını konuşuyor! 'Samandıra'da ipler koptu...'
Fenerbahçe camiası Tuncay Şanlı'nın Jorge Jesus istihbaratını konuşuyor! 'Samandıra'da ipler koptu...' 3-0 biten Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra GurmeSpor kanalında yaptığı açıklamalarla olay yaratan Tuncay Şanlı, Jorge Jesus hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Eski takım arkadaşı Serhat Akın'la birlikte derbinin analizini yapan Şanlı takım içerisinde yaşanan krizi gözler önüne sererken, 42 yaşındaki genç antrenörün '75 transfer yaptınız aklınızda hangi oyuncu kaldı?' sözleri ise camiada oldukça dikkat çekti.
5.06.2023 Fenerbahçe
3-0'ın ardından geceye damga vuran sözler: Kötü Zaniolo, 15 milyon euro'luk kazık Zaniolo...
3-0'ın ardından geceye damga vuran sözler: Kötü Zaniolo, 15 milyon euro'luk kazık Zaniolo... NEF Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Zaniolo ve İcardi'nin golleriyle 3-0 yenen Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları devam ederken, derbinin ardından 'Nakavt' programında yaptığı açıklamalarla geceye damga vuran Serdar Ali Çelikler, İtalyan yıldız hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
4.06.2023 Galatasaray
Livakovic teklifi ortaya çıktı 7 milyon euro + bonuslar
Livakovic teklifi ortaya çıktı 7 milyon euro + bonuslar Dinamo Zagreb'in başarılı file bekçisi Dominik Livakovic için La Liga kulüplerinden Villarreal 7 milyon euro + bonus şeklinde bir teklifte bulundu.
29.05.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta ayrılık! Eski hakem Fırat Aydınus duyurdu
Beşiktaş'ta ayrılık! Eski hakem Fırat Aydınus duyurdu Süper Lig'in 35'inci haftasında Beşiktaş'ın Adana Demirspor'u 4-1 mağlup ettiği maçı Fırat Aydınus değerlendirdi. Eski hakem, müsabakanın hakemi Mustafa Kürşad Filiz'i eleştirirken, siyah-beyazlılardaki 2 ayrılığı duyurdu.
22.05.2023 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen maçtan sonra açıkladı: Zaniolo Okan Buruk'a tekme attı
Rıdvan Dilmen maçtan sonra açıkladı: Zaniolo Okan Buruk'a tekme attı Süper Lig'in 34.haftasında İstanbulspor engelini İcardi'nin golleriyle aşan Galatasaray'da bazı futbolcuların performansları eleştiri konusu olurken, Zaniolo'nun gördüğü kırmızı kart ise camiada resmen olay yarattı. 90 dakikanın ardından mücadelenin analizini yapan Rıdvan Dilmen İtalyan futbolcu hakkında çarpıcı ifadeler kullanırken, Dilmen'in 'Zaniolo rakibe değil Okan Buruk'a tekme atmıştır' sözleri oldukça dikkat çekti.
17.05.2023 Galatasaray
3 yıldızdan Jorge Jesus'a isyan bayrağı: Dönüp dolaşıp hala onu oynatıyorsun
3 yıldızdan Jorge Jesus'a isyan bayrağı: Dönüp dolaşıp hala onu oynatıyorsun Fatih Karagümrük - Fenerbahçe maçından sonra Berkay Tokgöz'le birlikte GurmeSpor'da 90 dakikanın analizini yapan Serhat Akın, İrfan Can Kahveci hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Jorge Jesus ile yönetim arasında problem olduğunu söyleyen Akın, Portekizli teknik adamın tercihlerinden dolayı takımda isyan bayrağı açabilecek 3 oyuncuya dikkat çekti.
12.04.2023 Fenerbahçe
Yıldız futbolcuya yaylım ateşi: Fenerbahçe'nin ilk 11 oyuncusu değil
Yıldız futbolcuya yaylım ateşi: Fenerbahçe'nin ilk 11 oyuncusu değil Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçından sonra değerlendirmelerde bulunan ve özellikle Sarı Lacivertli oyuncu hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanan Nihat Kahveci tecrübeli golcü için 'İlk 11 oyuncusu değil' sözlerini sarfetti.
11.04.2023 Fenerbahçe
Selçuk İnan'dan çarpıcı Fatih Terim itirafı: Galatasaray'da sorunlar hep vardı
Selçuk İnan'dan çarpıcı Fatih Terim itirafı: Galatasaray'da sorunlar hep vardı Galatasaray'ın efsane futbolcularından Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa'da teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından ilk kez konuşan Selçuk İnan, Fatih Terim hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
8.04.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Çarpıcı İfadeler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarpıcı ifadeler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.