Cargill

Cargill

Son dakika cargill haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cargill ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cargill haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cargill

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cargill gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 cargill haberi bulunmuştur. Tüm cargill haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kıvanç Çekiç: Tedarik zincirindeki iyileşme zaman alacak
Kıvanç Çekiç: Tedarik zincirindeki iyileşme zaman alacak Pandemiyle birlikte dünyada gıda alanında köklü bir davranış değişikliği ile güvensizliğin tetiklendiğini ve talep patlaması yaşandığını söyleyen Cargill Gıda Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Tedarik Zincirinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Kıvanç Çekiç, “Tedarik zincirindeki iyileşme zaman alacak ama bütün sektörler bu yeni normale uyum sağlamak zorunda” dedi.
29.11.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Ve başladı
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Ve başladı 1000 Çiftçi 1000 Bereket programı kapsamında üretim yapan çiftçiler, ayçiçeği hasadına başladı.
29.09.2022 Gündem
Bayramların önce gönüllere geldiğinin 5 kanıtı
Bayramların önce gönüllere geldiğinin 5 kanıtı Tam da “Nerede o eski bayramlar” klişeleri geride kalmıştı ki, hayatımıza koronavirüs adında bir şey misafir oldu. Mesafelerle beraber özlemlerin arttığı pandemi günlerinde, bu klişe fazlasıyla anlam kazandı. Kültürümüzde başta paylaşmak duygusu ile gelen bayramların, gönlümüzde başta iyiliği, birliği ve beraberliği paylaşarak geçirdiğimiz bir bayram olması dileğiyle…
19.07.2021 Ekonomi
ABD'li şirketlerden Türkiye'ye dolar yağacak
ABD'li şirketlerden Türkiye'ye dolar yağacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çevrim içi toplantı gerçekleştiren ABD merkezli şirketlerin üst düzey yöneticileri, Türkiye ekonomisine duydukları güvene işaret ederek, yeni yatırım hazırlıkları içinde olduklarını vurguladı.
31.05.2021 Ekonomi
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler?
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler? Galatasaray'da merakla beklenen başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın mayıs ayında yapılacağı duyuruldu. Toplantıda seçilen yeni başkan üyelerin kulübün idaresini devralacak. Peki, Galatasaray başkan adayları kimlerdir? Galatasaray’da başkanlık seçimi ne zaman?
15.04.2021 Gündem
ABD'li şirket Müslüman işçilere 1,5 milyon dolar tazminat ödeyecek
ABD'li şirket Müslüman işçilere 1,5 milyon dolar tazminat ödeyecek ABD merkezli gıda, tarım, finans ve endüstriyel ürün sektörlerinde faaliyet gösteren Cargill firması, namaz vakitlerine ilişkin anlaşmazlık sebebiyle işten çıkarttığı 138 Müslüman işçisine 1,5 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.
16.09.2018 Dünya
Dev havalimanının yeni sahibi resmen belli oldu
Dev havalimanının yeni sahibi resmen belli oldu Rekabet Kurulu, IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding AŞ`nin, Fraport IC İçtaş Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletmeciliği AŞ ve Fraport IC İçtaş Havalimanı İşletme AŞ nezdinde sahip olduğu ortak kontrol hakkı sağlayan hisselerin TAV Havalimanları Holding AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi.
28.05.2018 Ekonomi
Paranın geçmediği market gıda israfına dur diyor
Paranın geçmediği market gıda israfına dur diyor Gıda israfını önleme ve yoksulluk sınırı altında yaşayan insanların temel ihtiyaçlarını karşılama misyonuyla kurulan Temel İhtiyaç Derneği’nin (TİDER) kurucu başkanı Serhan Süzer, derneğin ‘gıda israfına dur diyen ve paranın geçmediği’ Destek Marketleri’ni anlattı.
7.10.2017 Arşiv
Come to Turkey*
Come to Turkey* Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta ABD’li dev şirketlerin CEO’larına seslendi: Reformları tamamladık. Yatırımcılara her türlü destek ve kolaylığı sağlıyoruz
22.09.2017 Ekonomi
Laboratuvarda yüzde 100 gerçek et üretildi
Laboratuvarda yüzde 100 gerçek et üretildi Hiçbir hayvanı öldürmeden, tamamen laboratuvar ortamında üretilen ete ‘temiz et' adı verildiği belirtildi.
4.09.2017 Dünya
CEO’lara ‘Yatırımı  artırın’ mesajı verdi
CEO’lara ‘Yatırımı artırın’ mesajı verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretinde dev şirketlerin ve fonların yöneticileriyle görüştü. Erdoğan, yatırım ortamına ilişkin gelişmeleri paylaştı ve CEO’ları yatırımlarını artırmaya davet etti.
17.05.2017 Ekonomi
Erdoğan ABD’li yatırımcılarla bir araya geliyor!
Erdoğan ABD’li yatırımcılarla bir araya geliyor! CEO’lar ile randevu bu akşam, Erdoğan ABD’li yatırımcılarla bir araya geliyor
29.09.2021 Gündem
770 milyon TL yatırım 4.500 kişiye istihdam
770 milyon TL yatırım 4.500 kişiye istihdam Yıldız Holding Başkanı Murat Ülker global ortaklarıyla Türkiye’ye yatırıma devam edeceklerini söyledi. Ülker, “Bu yıl 770 milyon TL yatırım yapıp, 4 bin 500 kişiyi işe alacağız” dedi
22.07.2016 Ekonomi
Cargill basın açıklaması
Cargill basın açıklaması Cargill basın açıklaması yaptı.
13.10.2015 Bilim ve Teknoloji
15 milyon kişinin bilgileri çalındı
15 milyon kişinin bilgileri çalındı Siber hırsızlar, bu kez Experian adlı kredi raporlama firmasından 15 milyon T-mobile müşterisine ait kişisel bilgileri çaldı...
2.10.2015 Bilim ve Teknoloji
ABD'li dev şirket Türk firmasını aldı!
ABD'li dev şirket Türk firmasını aldı! ABD'li gıda devi Cargill, Ekol Gıda hisselerinin yüzde 51'ini almak için anlaşma sağlandığını açıkladı.
27.05.2015 Ekonomi
Hedef 4 yılda 1 milyar $ ciro!
Hedef 4 yılda 1 milyar $ ciro! 2018 yılına kadar ürettiği ürünlerin satışından 1 milyar dolarlık ciro bekleyen Cargill, Türkiye’yi Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde 19 ülkenin merkezi yaptı.
13.11.2014 Ekonomi
Türkiye'de tekti!  Dünya devi satın aldı
Türkiye'de tekti! Dünya devi satın aldı Bitkisel yağ bazlı endüstriyel ürünlerini Türkiye’de üretme kararı alan Cargill, Türkiye’nin ilk ve tek oleo kimya (yağ) üretimi yapan şirketi 95 yıllık Alemdar Kimya'yı satın aldı.
24.04.2014 Ekonomi
Cargill’den Gebze’ye 50 milyon $ yatırım
Cargill’den Gebze’ye 50 milyon $ yatırım Alemdar Kimya’nın Gebze’deki tesis ve isim haklarını satın alan Cargill, 50 milyon dolarlık yatırımla endüstriyel ürünleri ABD ve Brezilya’dan sonra Türkiye’de de üretmeye başlayacak...
23.04.2014 Ekonomi
Tazminat devletten çıkacak!
Tazminat devletten çıkacak! Yargıtay’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen’in yargı kararlarına uymadıkları gerekçesiyle tazminat ödemesi gerektiğine ilişkin kararı üzerine Cargill davasının yeniden başladığı, ancak ‘demokratikleşme’ paketi yürürlüğe girdiğinde davanın düşeceği ve tazminatı devletin ödemek zorunda kalacağı ortaya çıktı...
15.02.2014 Ekonomi
'Cazibenin üç anahtarıyla...'
'Cazibenin üç anahtarıyla...' Gıda firmalarının sırrı açığa çıktı... Ölüm işte böyle geliyor!
29.09.2021 Gündem
CHP'li İnce'den Başbakan'a soru!
CHP'li İnce'den Başbakan'a soru! CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde 'Biz birileri gibi makam uğruna, iktidar hırsı uğruna yol arkadaşlarını harcayan siyasetçilerden değiliz' şeklindeki açıklamasına cevap verdi...
8.05.2012 Siyaset
Hasta nakil aracı ile servis minibüsü çarpıştı
Hasta nakil aracı ile servis minibüsü çarpıştı BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde diyaliz hastalarını taşıyan araçla servis minibüsünün çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2’si ağır 17 kişi yaralandı...
30.03.2011 Yaşam
Bir dinin gizemi çözülüyor!
Bir dinin gizemi çözülüyor! Museviliğin en büyük sırlarından biri aydınlanıyor
2.08.2010 Dünya
AKP'nin kurucu isminden şok açıklama
AKP'nin kurucu isminden şok açıklama Yiyicilik, yalakalık, yobazlık arttı
1.03.2010 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cargill ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cargill haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.