Çapa Tıp Fakültesi

Çapa Tıp Fakültesi

Son dakika Çapa Tıp Fakültesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çapa Tıp Fakültesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çapa Tıp Fakültesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çapa Tıp Fakültesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çapa tıp fakültesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 çapa tıp fakültesi haberi bulunmuştur. Tüm çapa tıp fakültesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
CZN Burak'ın annesine 2 yıl 7 ay hapis cezası!
CZN Burak'ın annesine 2 yıl 7 ay hapis cezası! CZN Burak'ın annesi Didem Bozbura'nın yargılandığı davada karar çıktı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde rüşvet aldıkları iddiasıyla yargılanan sanık Prof. Dr. Mehmet Alp Bozbura 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına, eşi Didem Bozbura ve yanında çalışan Yasin Şimşek ise 2 yıl 7 ay 7'şer gün hapis cezasına çarptırıldılar.
15.06.2023 Magazin
Gabonlu Dina'nın ölüm nedeninin tekrar değerlendirilmesi için rapor alınacak
Gabonlu Dina'nın ölüm nedeninin tekrar değerlendirilmesi için rapor alınacak Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölüm nedeninin tekrar değerlendirilmesi için İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'ndan rapor istendi. Rapor için gerekli belgeleri almak üzere Karabük'e gelip, soruşturma savcısı ile de görüşen avukat Meriç Eyüboğlu, "Dina'nın şu an sadece 1 tane tutuklu faili var. Bütün faillerin açığa çıkarılmasını, her neyse başına gelen, hepimizin kafasında soru işareti kalmayacak şekilde ortaya konmasını istiyoruz" dedi.
15.06.2023 Gündem
Ata öldü, 22 aydır beklenen adli tıp raporu gelmedi
Ata öldü, 22 aydır beklenen adli tıp raporu gelmedi Antalya'da geçen yıl eylül ayında, 4,5 yaşında yaşamını yitiren epilepsi ve mikrosefali (baş küçüklüğü) hastası Ata Özdemir'in doğum öncesi rahatsızlıklarının teşhis edilememesi nedeniyle hastane hakkında açılan davada, talep edilen adli tıp raporunun 22 aydır gelmemesi, ailenin tepkisine neden oldu.
18.04.2023 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 5'nci duruşması bugün Çerkezköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıktı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'da 2 üniversite hastanemiz için adım atıyoruz
Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'da 2 üniversite hastanemiz için adım atıyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depremde Antakya’daki özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde hastaların ölüme terk edildiği iddialarına ilişkin, “Depremin sağlık camiamıza yaşattığı üzüntüler, bir kat daha artırmıştır. Bu ve benzeri iddialar ile ilgili gerekli soruşturmaları başlatmış bulunuyoruz” dedi.
8.03.2023 Gündem
Bakan Koca Cerrahpaşa ve Çapa Tıp Fakültesi hastanelerinde incelemelerde bulundu
Bakan Koca Cerrahpaşa ve Çapa Tıp Fakültesi hastanelerinde incelemelerde bulundu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da bulunan Cerrahpaşa ve Çapa Tıp Fakültesi hastanelerinde incelemelerde bulundu. Bakan Koca incelemelerinin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nde İstanbul'daki kamu hastanelerinin Başhekimleri ile de bir toplantı yaptı.
4.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı...
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı... Tüm Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaparken gözaltına alınarak ve tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın yalanları bir bir ortaya çıkıyor. Çerkezköy Devlet Hastanesinde kendini çocuk cerrahı olarak tanıtıp, bir yıla yakın süre hasta muayene edip ameliyatlara giren ve Doktor Ayşem olarak kendini tanıtan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor
30.01.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış Tekirdağ'daki sahte doktor skandalının ardından bu kez de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde, 11 yıldır görev yapan A.İ. ile ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı.
28.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Son planı da ifşa oldu Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu.
22.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz davasında iddianame hazırlanırken, istenen ceza belli oldu. İşte sahte doktor skandalın yaşanan son dakika gelişmeleri...
16.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayından sonra yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir yakınını hastaneye götüren kişi, doktorun davranışlarından şüphelenip kimliğini görmek istedi. Başhekimin de “Ben bu adamı tanımıyorum” demesi üzerine ortalık daha da karıştı. Sahte sanılan doktorla ilgili gerçek böyle ortaya çıktı.
16.12.2022 Gündem
Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Yeni sahte doktor böyle yakalandı
Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Yeni sahte doktor böyle yakalandı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve diğer doktorların şüphelenip, şikayette bulunmasıyla gözaltına alındıktan sonra sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz, 25 Ekim günü tutuklanmıştı. Öte yandan Mersin'de bir hastanede yeni bir sahte doktor olayı yaşandı. İşte tüm detaylar...
14.12.2022 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu Türkiye günlerce sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşmuştu. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında peş peşe sıcak gelişmeler yaşanmıştı. En son Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşılmış ve her şeyi anlatmıştı. Özkiraz'ın tutuklanmasının ardından sahte diploma detayıyla ilgili merak edilen soru yanıt buldu.
7.12.2022 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı Her şey sevgilisinin ona çiçek göndermesi ile ortaya çıktı. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İfadesinde tüm gerçekleri anlatan sahte doktorun sadece sağlık sektöründe değil, özel hayatında da bir yalan makinesi olduğu belirlendi. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni ortaya çıkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi detayı olayı başka bir boyuta taşıdı.
6.12.2022 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme: Bütün hastane biliyordu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme: Bütün hastane biliyordu Tüm Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme yaşandı. Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşıldı. Astsubay sevgiliye ulaşan Özkiraz'ın diğer sevgilisi, Özkiraz hakkında her şeyi anlattı. Tüm bunlar üzerine şüpheleri daha da artan astsubay sevgili, Özkiraz'la buluştu. Sahte doktorun ses kaydı ve yazışmaları da ortaya çıktı.
6.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı Sahte doktor olayı Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ayşe Özkiraz'ın sahte doktor oyunu hastanede görevli çocuk cerrahisi uzmanının başhekimliğine sunduğu dilekçeyle anlaşılırken, ortaya çıkan detayları okuyucuyu şaşkına uğrattı. Peki, Ayşe ÖzKiraz olayı nedir, nasıl gelişti? Sahte doktor Ayşe kimdir, hastaneden maaş aldı mı?
2.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı! Sevgilisi itiraf etti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı! Sevgilisi itiraf etti Tüm Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Her geçen gün yeni detayların çıktığı olayda Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşıldı. Astsubay sevgiliye ulaşan Özkiraz'ın diğer sevgilisi, Özkiraz hakkında her şeyi anlattı. Tüm bunlar üzerine şüpheleri daha da artan astsubay sevgili, Özkiraz'la buluştu. Bu buluşma sonrası gerçek ortaya çıktı. Öte yandan Sahte doktorun ses kaydı  ve yazışmaları da ortaya çıktı. Özel bir üniversitenin sağlık bölümü öğrencilerinin yer aldığı WhatsApp grubuna ses kaydı atan Ayşe Özkiraz (20), girdiği ameliyatlar ile ilgili bilgi aktarıyor. İşte Türkiye'nin gündemine oturan sahte doktor skandalının detayları...
2.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çapa Tıp Fakültesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çapa tıp fakültesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.