Canlı Yayında Konuştu

Canlı Yayında Konuştu

Son dakika canlı yayında konuştu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canlı yayında konuştu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canlı yayında konuştu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canlı Yayında Konuştu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canlı yayında konuştu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.096 canlı yayında konuştu haberi bulunmuştur. Tüm canlı yayında konuştu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir?
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir? Beşiktaş ile Emirhan Delibaş’ın yolları ayrıldı. Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Emirhan Delibaş için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." Öte yandan Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş ne dedi, Beşiktaş’tan neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş ne yaptı? İşte Emirhan Delibaş olayının detayları…
20.02.2024 Şampiy10
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Murat Delibaş'ın Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile ilgili açıklamaları ses getirdi.
20.02.2024 Beşiktaş
"Başkanın veya herhangi birinin arkasından iş yapma şansım olur mu?"
"Başkanın veya herhangi birinin arkasından iş yapma şansım olur mu?" Sözleşmesinde yer alan '1 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi kullanılarak Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme önemli açıklamalarda bulundu.
20.02.2023 Beşiktaş
Sinan Engin canlı yayında konuştu Fatih Terim'e gelen flaş teklifi duyurdu
Sinan Engin canlı yayında konuştu Fatih Terim'e gelen flaş teklifi duyurdu Beyaz TV yorumcularından Sinan Engin'in canlı yayında Fatih Terim'le görüşmesi bir hayli dikkat çekti. Engin'in Terim'e yapılan teklifi açıklaması da bomba etkisi yarattı.
27.02.2022 Futbol
Müslüme’nin ölümüyle ilgili flaş gelişme! Dedesi tutuklandı! 'Üzerinde kıyafetleri yoktu'
Müslüme’nin ölümüyle ilgili flaş gelişme! Dedesi tutuklandı! 'Üzerinde kıyafetleri yoktu' Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) şüpheli sıfatıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 8 aile ferdinden dede Hasan Yağal, tutuklandı. Anne, baba ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi ise savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
23.11.2021 Yaşam
Müslüme'yi bulan kadın çoban canlı yayında konuştu! 'Kıyafetleri üzerinde değildi'
Müslüme'yi bulan kadın çoban canlı yayında konuştu! 'Kıyafetleri üzerinde değildi' Müslüme'nin ölümü Türkiye'yi derinden yaraladı. Günlerdir konuşulan olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 'Müslüme neden öldü' sorunun yanıtı ise henüz bulunamadı. Küçük kızın vücut bütünlüğünün bozulmadığı, darp ve yara izinin olmadığı öğrenildi. Müslüme'nin cansız bedenini bulan kadın çoban Müge Anlı canlı yayına katıldı. Öte yandan son dakika gelişmesine göre Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan 8 aile yakınının, adliyeye sevk edildiği bildirildi.
22.11.2021 Yaşam
Fenerbahçe Başkan Ali Koç ve başkan adayı Eyüp Yeşilyurt canlı yayında konuştu! "Tesis tuvaletine dahi almayın..."
Fenerbahçe Başkan Ali Koç ve başkan adayı Eyüp Yeşilyurt canlı yayında konuştu! "Tesis tuvaletine dahi almayın..." Fenerbahçe'de bu hafta sonu yapılacak başkanlık seçiminde adaylığını açıklayan mevcut başkan Ali Koç ve Eyüp Yeşilyurt, FB TV'de canlı yayında açıklamalarda bulundu.
24.06.2021 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'dan canlı yayında sert tepki!
Acun Ilıcalı'dan canlı yayında sert tepki! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı memleketinin takımı olan Erzurumspor için "Erzurumspor Gecesi" adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenledi. Ilıcalı, canlı yayında isim vermeden Beşiktaşlı yöneticiye cevap verdi.
13.04.2021 Erzurumspor
Ermenistan’da darbe girişimi: Paşinyan destekçilerini sokağa çağırdı, Ermenistan’da neler oluyor?
Ermenistan’da darbe girişimi: Paşinyan destekçilerini sokağa çağırdı, Ermenistan’da neler oluyor? Ermenistan ordusunun başbakan ve hükümetin istifasını istediği duyuruldu. Başbakan Paşinyan ise, istifa çağrısını "darbe girişimi" olarak nitelendirerek, destekçilerini sokağa çağırırken, Genelkurmay Başkanı Onik Gasparyan’ı görevden aldığını duyurdu.
25.02.2021 Gündem
İbrahim Kutluay ilk kez canlı yayında konuştu! 'Çocuklarımı korumak zorundayım'
İbrahim Kutluay ilk kez canlı yayında konuştu! 'Çocuklarımı korumak zorundayım' Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın 32 bin 500 TL’lik nafakayı ödemediğini açıkladı. Haciz kararı aldırdı. Ünlü basketbolcu ise iddialara sert çıktı.
9.05.2019 Magazin
Bakan Soylu: "Üç vatandaş geldi ihbar etti..."
Bakan Soylu: "Üç vatandaş geldi ihbar etti..." İçişleri Bakanı Süleyman Soylu HDP Adana il binasına düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu; "HDP binasında bundan 3 yıl önce mahkeme kurmuşlar, çek-senetçilik yapıyorlar. Üç vatandaş geldi ihbar etti, 'Orada kozmik oda var, o kozmik odaya sadece bunların milletvekilleri giriyor.' dedi. Soylu; "7 ajanda ve paralar ele geçirdik. Elektrik parasını ödeyemiyorlar, kasada para tutuyorlar. Onun ötesinde başka illere de sıçrayacak birçok bilgiler ele geçirdik" ifadelerini kullandı.
21.03.2019 Siyaset
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz canlı yayında ağlayarak anlattı
Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz canlı yayında ağlayarak anlattı Suudi Arabistan Konsolosluğu’nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Hatice Cengiz ilk kez canlı yayında konuştu. Kaşıkçı'nın vasiyetini açıklayan Cengiz, "Cemal Kaşıkçı, Medine'ye gömülmeyi vasiyet etmişti" dedi.
26.10.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım canlı yayında konuştu
Başbakan Yıldırım canlı yayında konuştu Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da Yenikent-Temelli Yolu temel atma töreninde açıklamalarda bulundu.
8.08.2017 Siyaset
AK Partili Yazıcı'dan teşkilatlardaki değişimle ilgili flaş açıklama
AK Partili Yazıcı'dan teşkilatlardaki değişimle ilgili flaş açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, "Pozisyon elde etmiş arkadaşlardan başarı bekleriz. Metal yorgunluk gösteren arkadaşlar değişecek. adaylarla mevcutlar arasında değerlendirme yapılacak"dedi. Yazıcı, OHAL'in devam etmesi kanaatinde olduğunu dile getirdi.
29.09.2021 Gündem
Emre Belözoğlu canlı yayında konuştu!
Emre Belözoğlu canlı yayında konuştu! Kaçakçılık soruşturması kapsamında dün bilgisine başvurulan Emre Belözoğlu, bu sabah TRT Spor canlı yayınına katıldı.
26.05.2017 Başakşehir
Erdoğan canlı yayında konuştu
Erdoğan canlı yayında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuran-ı Kerim okuma yarışmasının finalinde konuştu.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan canlı yayında konuştu
Erdoğan canlı yayında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Münazara Turnuvası Ödül Töreninde konuştu.
7.05.2017 Siyaset
Nur Yerlitaş İşte Beni Stilim'den neden ayrıldığını açıkladı
Nur Yerlitaş İşte Beni Stilim'den neden ayrıldığını açıkladı İşte Beni Stilim adlı yarışma programının jüriliğinden sürpriz bir şekilde ayrılan Nur Yerlitaş, canlı yayında konuştu.
18.04.2017 Magazin
Yıldız Tilbe'ye şok! 'Kendisini fakir göstermek için...'
Yıldız Tilbe'ye şok! 'Kendisini fakir göstermek için...' Yıldız Tilbe, geride bıraktığımız akşam twitter hesabından kaybettiği bir davanın sonucuyla ilgili paylaşımlarda bulundu.
4.04.2017 Magazin
Numan Kurtulmuş: ABD, PYD'yi tercih ederse yanlış olur
Numan Kurtulmuş: ABD, PYD'yi tercih ederse yanlış olur Habertürk TV'de Aysun Torun'un konuğu olan Numan Kurtulmuş, gündemle ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi
29.09.2021 Gündem
Oya Aydoğan'ın mirasını açıkladı!
Oya Aydoğan'ın mirasını açıkladı! Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, annesinin bıraktığı mirastan ve onun özel kasasından bahsetti...
17.10.2016 Magazin
Arda Turan'dan çarpıcı açıklamalar!
Arda Turan'dan çarpıcı açıklamalar! Arda Turan, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Turan, milli takımdaki sorunun prim konusu olmadığını söyledi. Turan, ayrıca "Türk medyasını suçlamıyorum. Olaylar varsa, tabii ki konuşacaksınız. Bu olaylar medyaya yansımamalıydı." dedi
8.10.2016 Futbol
İçişleri Bakanı Ala canlı yayında konuştu
İçişleri Bakanı Ala canlı yayında konuştu İçişleri Bakanı Efkan Ala Habertürk TV'de 15 temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini değerlendirdi
29.09.2021 Gündem
Şafak Sezer canlı yayında konuştu!
Şafak Sezer canlı yayında konuştu! Son olarak 'hastaneden kaçmak isterken yakalandı' şeklindeki haberlerle gündeme gelen Şafak Sezer'den ilk açıklama... Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programının Haber Müdürü Mert Doğan, ünlü komedyeni evinde ziyaret etti.
3.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Yayında Konuştu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canlı yayında konuştu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.