Candan Erçetin

Candan Erçetin

Son dakika candan erçetin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan candan erçetin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını candan erçetin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Candan Erçetin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan candan erçetin gelişmeleri de dahil olmak üzere 376 candan erçetin haberi bulunmuştur. Tüm candan erçetin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü isimler sandık başında!
Ünlü isimler sandık başında! İstanbul'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim oy kullanmak için sandık başına geçti. Cem Yılmaz, " “Her sene ‘Sandık başında kırdı geçirdi’ diyorlar. Bir şey yaptığım yok” dedi.
31.03.2024 Gündem
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı!
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı! İstanbul'da saat 08.00 itibarıyla seçmenler sandık başına gitmeye başladı. Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Sandık Kurulu Üyesi oldu.
31.03.2024 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri
Seçimde ünlüler de yarışacak! İşte isim isim Meclis’in en renkli talipleri 28’inci dönem için milletvekili listeleri hazırlıklarına başlayan siyasi partiler, renkli aday adayları ile dikkat çekiyor. Bu isimler arasında sinema ve müzik dünyasından spor sahalarına, akademiden basına kadar çok farklı yelpazeden aday adayları bulunuyor. İşte vekilliğe talip olan renkli simalardan sadece birkaçı...
31.03.2023 Gündem
Bodrum'da Candan Erçetin'e sevgi seli!
Bodrum'da Candan Erçetin'e sevgi seli! Türk Pop Müziği'nin güçlü seslerinden Candan Erçetin, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro'da sevenleriyle buluştu. Usta sanatçı, kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutamayacakları bir akşam yaşattı.
21.07.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşı çağrısı
Kıvanç Tatlıtuğ'dan aşı çağrısı Kovid-19'la mücadelede yürütülen aşılama kampanyası kapsamında oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
27.06.2021 Magazin
Bakan Koca paylaştı! Okan Bayülgen'den aşı çağrısı
Bakan Koca paylaştı! Okan Bayülgen'den aşı çağrısı Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası kapsamında sanatçı Okan Bayülgen'in yer aldığı kamu spotu hazırlandı.
25.06.2021 Gündem
Candan Erçetin'den 'aşı' uyarısı: İhmal etmeyin, ertelemeyin
Candan Erçetin'den 'aşı' uyarısı: İhmal etmeyin, ertelemeyin Ünlü sanatçı Candan Erçetin, Sağlık Bakanlığının koronavirüs aşısı için çektiği kamu spotunda yer aldı. Erçetin, "İhmal etmeyin, ertelemeyin ki yine birlikte şarkılar söyleyelim" dedi.
24.06.2021 Gündem
Galatasaraylılar, geleneksel 'Pilav Günü'ne evlerinden katıldı
Galatasaraylılar, geleneksel 'Pilav Günü'ne evlerinden katıldı Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından Galatasaray Lisesi’nin geleneksel ‘Pilav Günü’, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da pandemi tedbirleri nedeniyle online gerçekleşti. Galatasaraylılar Derneği’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte Candan Erçetin, Korhan Abay gibi ünlü isimler sahne aldı. Galatasaray Liseliler, lise bahçesinden gerçekleştirilen etkinliği evlerinden takip etti.
9.06.2021 Yaşam
İşsiz kalanlara destek geliyor...
İşsiz kalanlara destek geliyor... Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren müzik sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Geliri olmayan müzik emekçilerine seyyanen kişi başı bin lira, toplamda 20-30 milyon lira civarında bir proje bedeli düşünüyoruz” dedi.
5.12.2020 Gündem
Sanatçılara 1000 TL destek verilecek! Müzisyen, müzik emekçileri, yorumcu ve eser sahiplerine verilecek destek başvuru ne zaman başlayacak?
Sanatçılara 1000 TL destek verilecek! Müzisyen, müzik emekçileri, yorumcu ve eser sahiplerine verilecek destek başvuru ne zaman başlayacak? Sanatçılara 1000 TL destek verilecek. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy proje kapsamında kişi başına 1.000 lira ödeme yapacaklarını belirterek, sözlerini "İlk etapta düşündüğümüz, öngördüğümüz toplamda 20, 30 milyon civarında bir proje bedeli olacak diye tahmin ediyoruz'' şeklinde devam ettirdi.
4.12.2020 Gündem
‘Sadan Hanım’ için yazıp, söyledi
‘Sadan Hanım’ için yazıp, söyledi Candan Erçetin, alzheimer hastalığını konu alan ‘Sadan Hanım’ filmi için ‘Sakın Bırakma’ isimli şarkıyı yazıp, seslendirdi. George Kallis’in bestelediği parçaya, filmin yönetmeni Göksel Gülensoy tarafından klip çekildi.
20.09.2020 Magazin
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da!
Türkçe Rap’in büyük ismi “Ceza” ocakta Aqua Florya’da! Türkçe Rap, son birkaç yıldır özellikle gençlerin gözdesi. Her geçen gün yepyeni isimler, yepyeni tarzlar derken dinleyicileri hızla artıyor, rap müzik sektörü de gün geçtikçe büyüyor. Siz de bu müziği seviyorsanız, Rap’in ülkemizde geniş kesimlerce tanınmasındaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Ceza’nın konserine de hazır olmalısınız!
31.12.2019 Kültür Sanat
Ankara'da Candan Erçetin rüzgarı
Ankara'da Candan Erçetin rüzgarı Şarkıcı Candan Erçetin, dün akşam Ankara Congresium’da sahneye çıktı.
7.12.2019 Magazin
Konseri sevgilisiyle izledi
Konseri sevgilisiyle izledi Gülben Ergen ile sevgilisi, önceki akşam Candan Erçetin'in Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konsere gitti.
16.08.2019 Magazin
Candan Erçetin'den Bodrum konseri
Candan Erçetin'den Bodrum konseri Bodrum'da sahne alan şarkıcı Candan Erçetin, hayranlarına keyifli gece yaşattı.
15.08.2019 Magazin
Ankara’da Candan rüzgarı
Ankara’da Candan rüzgarı Türk müziğinin sevilen seslerinden Candan Erçetin’in Kerki, Solfej ile Ankara’da gerçekleştirdiği konsere hayranlarının ilgisi büyük oldu.
25.02.2019 Magazin
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Candan Erçetin'li gönderme
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Candan Erçetin'li gönderme Spor Toto Süper Lig'in 14.haftasında oynanan derbide Galatasaray'ı evinde 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta maç sonu statta sarı kırmızılı ekibin eski yöneticisi sanatçı Candan Erçetin'in şarkıları çalındı.
3.12.2018 Galatasaray
Doktorlar, Candan Erçetin'i yuhalayıp salonu terk etti
Doktorlar, Candan Erçetin'i yuhalayıp salonu terk etti 20. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi'nde Türkiye'nin 81 ilinden gelen doktorlara konser veren ünlü şarkıcı Candan Erçetin, yaptığı uyarı sonrası salondaki doktorlar tarafından yuhalandı.
17.10.2018 Magazin
Darbukatör Candan
Darbukatör Candan CANDAN Erçetin İzmir Kültürpark Açıkhava Sahnesi’nde yorumu ve enerjisiyle yine seyirciyi mest etti.
29.09.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den hastane paylaşımı
Mehmet Ali Erbil'den hastane paylaşımı Geçtiğimiz haftalarda tekerlekli sandalyeyle sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, dün akşam hastanede odasından paylaşım yaparak kısa sürede silmesi sevenlerini korkuttu.
27.09.2018 Magazin
Çıplak ayaklı Candan
Çıplak ayaklı Candan Candan Erçetin, önceki gün ‘Vadistanbul Açıkhava Konserleri’ kapsamında sahne aldı.
23.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Candan Erçetin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki candan erçetin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.