Canan Ergüder Kanser

Canan Ergüder Kanser

Son dakika Canan Ergüder kanser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Canan Ergüder kanser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Canan Ergüder kanser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canan Ergüder Kanser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canan ergüder kanser gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 canan ergüder kanser haberi bulunmuştur. Tüm canan ergüder kanser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meme kanserini yenen Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı! 'Saçımı kaybettiğim zaman...'
Meme kanserini yenen Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı! 'Saçımı kaybettiğim zaman...' 'Menajerimi Ara' dizisinde rol aldığı sırada meme kanserine yakalandığını öğrenen ve sonrasında tedaviye başlayan Canan Ergüder, hastalığı yenmeyi başarmıştı. Şimdilerde eski sağlığına kavuşan oyuncu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Bir çocuk annesi Ergüder, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı.
29.07.2022 Magazin
Canan Ergüder'in kanser tedavisi sona erdi! Yeni poz geldi
Canan Ergüder'in kanser tedavisi sona erdi! Yeni poz geldi Meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde tedavisinin tamamlandığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu Ergüder sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafına bir de not düştü.
8.11.2021 Magazin
Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı: Oğluma notlar yazıyorum
Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı: Oğluma notlar yazıyorum Kanser olduğunu öğrendiğinde kalbinin sıkıştığını söyleyen oyuncu Canan Ergüder, "Oğlum Demir'e ileride elinde bana dair bir şeyler olmasını istediğim için notlar yazıyorum" dedi.
30.10.2021 Magazin
Canan Ergüder kanser mi oldu? Sağlık durumu nasıl?
Canan Ergüder kanser mi oldu? Sağlık durumu nasıl? Canan Ergüder ile ilgili gelen haber magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Canan Ergüder'in kanser olduğu açıklandı.
6.04.2021 Magazin
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı...
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı... Günümüzün en fazla rastlanan ve hala kesin tedavisi bulunamayan hastalıklarından olan kanser, her yıl binlerce can alıyor. Bu kişiler arasında ise ünlü isimler de bulunuyor. Ölümcül hastalığı yenen son isim ise Behzat Ç.’deki Savcı Esra rolü ile yıldızı parlayan ve birçok başarılı yapımda yer alan Canan Ergüder oldu. Birçok ünlü de Ergüder gibi kanseri atlattı ve hayata yeniden tutundu. İşte Filiz Akın'dan Arzum Onan'a Yılmaz Morgül'den Defne Samyeli'ne kanseri yenen ünlüler...
6.05.2022 Magazin
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum Kanser hastalığını yenen ve ekranlara Oğlum dizisiyle dönüş yapan oyuncu Canan Ergüder,geride bıraktığı hastalığını,yeni işini,hayata bakışını samimi bir şekilde anlattı.
6.03.2022 Magazin
Canan Ergüder: Önüme perde çekildi, saçlarım sıfıra vuruldu
Canan Ergüder: Önüme perde çekildi, saçlarım sıfıra vuruldu 'Menajerimi Ara' dizisinden meme kanseri olduğu için ayrılan ve tedavi sürecini başlatan ünlü oyuncu Canan Ergüder'in kanser tedavisi sona erdi. Kemoterapi yüzünden saçlarını kaybeden oyuncu, o anlarda yaşadığı travmatik deneyim hakkında da konuştu.
30.12.2021 Magazin
Canan Ergüder yaşadığı zorlukları anlattı! Sağlık durumu nasıl?
Canan Ergüder yaşadığı zorlukları anlattı! Sağlık durumu nasıl? Meme kanserine yakalanan Hürriyet yazarı Fulya Soybaş'a ünlü oyuncu Canan Ergüder ile aynı tanı konuldu. Benzer kemoterapi süreçlerinden geçen ikili dertleşti.
7.10.2021 Magazin
Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'den yeni fotoğraf!
Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'den yeni fotoğraf! Nisan ayında meme kanserine yakalandığını duyuran ve rol aldığı diziden ayrılan Canan Ergüder, tedavisine devam ediyor.
18.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Canan Ergüder Kanser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canan ergüder kanser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.