Can Feda

Can Feda

Son dakika Can Feda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Can Feda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Can Feda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Feda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can feda gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 can feda haberi bulunmuştur. Tüm can feda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Hain saldırıda yaralanan kahraman polis memuru konuştu: Ölüm hiç akla gelmedi
Hain saldırıda yaralanan kahraman polis memuru konuştu: Ölüm hiç akla gelmedi Mersin'de polisevine düzenlenen terör saldırısında şehit arkadaşı Sedat Gezer ile kahramanca mücadele ederek yaralanan polis memuru Abdulkadir Öztürk, tedavi gördüğü hastanede olay anını anlattı. Öztürk, o an ölümün hiç akla gelmediğini belirterek, "Arkadaşım şehit oldu, keşke bende olabilseydim. Vatanıma, milletime canım feda olsun" dedi.
29.09.2022 Gündem
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Yunanistan'ın son dönemde yaptığı hava ihlalleri ve tacizlerine ilişkin, "Bir asır önceki trajedinizi unutmayın. Eğer unutursanız, bugün de akıbetiniz aynı ve belki daha kötü olacaktır. Biz, komşularımızla barış içinde yaşamak istiyoruz; sorunlarımızı uluslararası hukuk çerçevesinde, diplomatik yollarla çözme taraftarıyız ama bunu zayıflık olarak kabul ediyorlarsa, bilsinler ki vatanımız için yapabileceklerimizin sınırı yoktur" dedi.
29.08.2022 Siyaset
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Osmaniye'de
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Osmaniye'de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen kutlama törenine katıldı.
7.03.2022 Siyaset
Cem Yılmaz koronavirüs aşısı sonrası paylaştı
Cem Yılmaz koronavirüs aşısı sonrası paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçıların aşı olabileceğini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından Cem Yılmaz da koronavirüs aşısını oldu.
14.06.2021 Magazin
İbrahim Erkal'ın eserini yorumladı
İbrahim Erkal'ın eserini yorumladı Türk Tasavvuf Musıkisi müziğinin sevilen ve başarılı genç ismi Feyzullah Çelebi, “Esrâr-ı İlahi” albümünün ardından, “Şimdi Yeni Şeyler Söylemek Lazım” adlı yeni albümünü musikiseverlerle buluşturdu.
2.08.2019 Kültür Sanat
‘947 yıldır hazmedemiyorlar’
‘947 yıldır hazmedemiyorlar’ Malazgirt törenine katılan MHP lideri Bahçeli, “Mazisi 947 yılı bulan mağlubiyeti hazmedemiyorlar. Bu nedenle komplo üstüne komplo tezgahlıyorlar. Döviz ve kur oyunları Bizans yöntemidir” dedi
26.08.2018 Siyaset
Terör örgütü PKK'nın katlettiği anne ve 11 aylık bebeği son yolculuğuna uğurlandı
Terör örgütü PKK'nın katlettiği anne ve 11 aylık bebeği son yolculuğuna uğurlandı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya son yolculuğa uğurlandı. Sivas'ın Şarkışla ilçesinde düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan törende yaptığı konuşmada, "Kardeşlerim idam konusundaki hassasiyetimi biliyorsunuz. Bütün mesele parlamentoya geldiği zaman parlamentodan geçtiği anda benim için onaylamamak diye bir şey yoktur, onaylarım. Ve bununla ilgili de inşallah atacağımız adımlar yakındır" dedi.
1.08.2018 Gündem
Eşinin aracını seyrederken patlama olmuş
Eşinin aracını seyrederken patlama olmuş Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde aracıyla seyir halindeyken PKK'lı teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana gelen saldırıda eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Serkan Karakaya, "Sürpriz yapmak için yanıma çıkmıştı. 2 saat oturduk. 5 dakika sonra patlama oldu. Ben zaten üst bölgesinden takip ediyordum eşimi araç geçti kaybolduğu noktada patlattılar zaten" dedi.
1.08.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir dershaneyi yönetemeyen ülkeyi yönetebilir mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir dershaneyi yönetemeyen ülkeyi yönetebilir mi? Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Muharrem dershane çalıştırmış. Öğretmenlerin sigortalarını ödememiş. Başörtüsünün yasaklanması için AYM'ye imza verenlerden bunlar. Yıkmaktan başka hiçbir vizyonu olmayan yıkım ekibinden hiçbir şey olmaz. Bir dershaneyi yönetemeyen bu ülkeyi yönetebilir mi?" dedi.
19.06.2018 Siyaset
Milyonlar kaybeden Burak'ın son hali şoke etti
Milyonlar kaybeden Burak'ın son hali şoke etti Burak Özçivit'in, gişesinde büyük şok yaşadığı son iki filmindeki maddi kaybı 7,5 milyon TL'yi buldu. Yaşadığı maddi kayıpların ardından kendini yemeğe veren oyuncu aldığı kilolarla dikkat çekti.
9.06.2018 Magazin
Kendini yemeğe verdi!
Kendini yemeğe verdi! Burak Özçivit'in, gişesinde büyük şok yaşadığı son iki filmindeki maddi kaybı 7,5 milyon TL'yi buldu. Yaşadığı maddi kayıpların ardından kendini yemeğe veren oyuncu aldığı kilolarla dikkat çekti.
8.06.2018 Magazin
Vampir dizisi için bir araya geldiler
Vampir dizisi için bir araya geldiler Dizi ve filmlerin aranan isimleri Elçin Sangu, Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bursin yeni dizi "Yaşayamayanlar" için kamera karşısına geçti.
21.05.2018 Magazin
Rakamları görünce şoke oldu! 2 seneye...
Rakamları görünce şoke oldu! 2 seneye... Büyük umutlarla yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde oynadığı 'Can Feda' filmi, yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'i 13 milyon TL zarara uğrattı.
1.05.2018 Magazin
Karizmaları çizildi
Karizmaları çizildi Yeni neslin en pahalı ve karizmatik iki ismi, miniklere yenildi! Kadrosu çocuklardan oluşan ‘Bizim Köyün Şarkısı’ filmi, geçtiğimiz hafta sonu başrolünde Burak Özçivit ile Kerem Bürsin’in rol aldığı ‘Can Feda’dan 2 kat fazla izlendi.
18.04.2018 Magazin
Türk askerini anlatan filmi Almanlar yasakladı!
Türk askerini anlatan filmi Almanlar yasakladı! Burak Özçivit ve Kerem Bürsin'in başrolünü paylaştığı, Türk askerinin kahramanlığını anlatan Can Feda filmi Almanya'da yasaklandı.
13.04.2018 Magazin
Dev bütçeli film hüsrana uğradı
Dev bütçeli film hüsrana uğradı Kerem Bursin ve Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Can Feda filmi ilk 3 günde 110 bin 685 kişi tarafından izlenerek gişede hayal kırıklığı yaşattı.
11.04.2018 Magazin
Can Feda filmine gişede hüzün, AVM'de neşe
Can Feda filmine gişede hüzün, AVM'de neşe Burak Özçivit’in ‘Özel Tim Komutanı Yüzbaşı Alparslan’ı, Kerem Bürsin’in ‘Jet Pilotu Yüzbaşı Onur’u canlandırdığı ‘Can Feda’ 6 Nisan’da vizyona girmişti. İkili, İstanbul ve Gaziantep galalarından sonra Adana’daki ‘M1 Adana AVM’de hayranları ile buluştu.
10.04.2018 Magazin
Çığlıklar Kerem ve Burak için!
Çığlıklar Kerem ve Burak için! ‘Can Feda’ filminin başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Burak Özçivit, Adanalı izleyicisi ile buluştu.
9.04.2018 Magazin
Eğitimde bayıldım!
Eğitimde bayıldım! BURAK Özçivit Bürsin’in başrolü paylaş-ile Kerem paylaştığı “Can Feda” filminin galası Emaar AVM’de Square yapıldı.
5.04.2018 Magazin
Dekoltesini göstermek için şekilden şekile girdi
Dekoltesini göstermek için şekilden şekile girdi 'Can Feda' filminin galasına derin bacak dekolteli bir kıyafetle katılan güzel oyuncu İpek Yalova, kısa boyuna rağmen bacaklarını göstermek için her şeyi yaptı.
5.04.2018 Magazin
‘Can Feda’ya dev prodüksiyon
‘Can Feda’ya dev prodüksiyon Vizyon için gün sayan ‘Can Feda’nın çekimlerinde, 2 binin üzerinde yardımcı oyuncu, 300 araç, 3 bin silah ve 100’den fazla mühimmat kullanıldı.
15.03.2018 Magazin
Bu emeğe can feda!
Bu emeğe can feda! Can Feda filminin ilk fragmanı yayınlandı. Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’i bir araya getiren yapımın Hollywood prodüksiyonlarını aratmayan sahneleri heyecan yarattı
14.03.2018 Magazin
2017’ye damga vuran erkekler
2017’ye damga vuran erkekler GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen 6. GQ Türkiye Men Of The Year ödül töreni önceki akşam Volkswagen Arena’da gerçekleşti.
16.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Can Feda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can feda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.