Çağla Şıkel Çocukları

Çağla Şıkel Çocukları

Son dakika Çağla Şıkel çocukları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağla Şıkel çocukları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağla Şıkel çocukları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağla Şıkel Çocukları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağla şıkel çocukları gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 çağla şıkel çocukları haberi bulunmuştur. Tüm çağla şıkel çocukları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel kaç yaşında ve nereli?
Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel kaç yaşında ve nereli? 46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu gece sahiplerini buluyor. 17 milyon oyla belirlenen kazananların açıklanacağı 46. Pantene Altın Kelebek ödüllerini sunuculuğunu ise oyuncu Cem Davran ile başarılı manken Çağla Şıkel üstleniyor. Peki, Çağla Şıkel kimdir? Çağla Şıkel kaç yaşında ve nereli? Çağla Şıkel'in hayatı hakkında merak edilenler...
5.07.2020 Gündem
Çağla Şıkel yeni yıla Emre Altuğ ile birlikte girecek
Çağla Şıkel yeni yıla Emre Altuğ ile birlikte girecek Manken ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün bir AVM'deki kozmetik mağazasında alışveriş yaparken objektiflere takıldı.
13.12.2018 Magazin
Doğum alışverişi
Doğum alışverişi Çağla Şıkel, çocukları Kuzey ve Uzay ile Zorlu AVM’de objektiflere takıldı.
31.08.2018 Magazin
Bikiniden sıkıldı
Bikiniden sıkıldı ÇAĞLA Şıkel, çocukları Uzay, Kuzey ve annesiyle önceki gün tekneyle sahil gezisi yaptı.
6.07.2018 Magazin
Eğlence günü
Eğlence günü Çağla Şıkel, çocukları Kuzey ve Uzay’la Zorlu AVM’deydi.
19.06.2018 Magazin
Zayıflıktan serum yedi
Zayıflıktan serum yedi Nişantaşı’nda objektiflere takılan Çağla Şıkel (39) aşırı zayıflığı ile dikkat çekti
24.05.2018 Magazin
"Çocuklarımın öğrenmesini istemiyorum"
"Çocuklarımın öğrenmesini istemiyorum" Sahte fatura kullanıp vergide usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle 3 ile 5 yıl arasında hapsi istenen Çağla Şıkel, "Çocuklarımın öğrenmesini istemiyorum" ifadelerini kullandı
30.03.2018 Magazin
Zirve kaçamağı
Zirve kaçamağı Çağla Şıkel, çocukları Kuzey, Uzay ve eski eşi Emre Altuğ ile Palandöken’deydi.
12.03.2018 Magazin
Artık tek başımayım
Artık tek başımayım Çağla Şıkel, çocukları Uzay ve Kuzey’le önceki gün bir AVM’deydi.
30.01.2018 Magazin
Çağla Şıkel'in doğum günü mutluluğu!
Çağla Şıkel'in doğum günü mutluluğu! Önceki gün 39 yaşına giren Çağla Şıkel'e oğulları doğum günü sürprizi yaptı.
4.01.2018 Magazin
Boşandılar; ancak ayrı kalamadılar...
Boşandılar; ancak ayrı kalamadılar... Çağla Şıkel ile Emre Altuğ 2 yıl önce boşandı; ancak ikili ayrı kalamadı. Bakın Emre Altuğ hangi evde yaşıyor?
11.09.2017 Magazin
Çağla Şıkel: Cenazeme katıldım!
Çağla Şıkel: Cenazeme katıldım! Magazinin çok konuşulan isimlerinden Çağla Şıkel aşktan çocuklarına, yeni projelerinden meditasyon deneyimine ilginç açıklamalarda bulundu.
4.09.2017 Magazin
Fit anne
Fit anne Çağla Şıkel, çocukları Uzay ve Kuzey ile Türkübükü Divan Otel’in plajında görüntülendi.
31.07.2017 Magazin
Çağla küp havuzunda
Çağla küp havuzunda Çağla Şıkel, çocukları Kuzey ve Uzay ile önceki gün Akmerkez’de bulunan küp havuzunda doyasıya eğlendi.
13.06.2017 Magazin
Çağla Şıkel çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapıyor
Çağla Şıkel çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapıyor Bodrum’da tatil yapan Çağla Şikel çocukları Kuzey ve Uzay ile birlikte Kleopatra plajında objektiflere takıldı...
13.07.2016 Magazin
Oyun zamanı
Oyun zamanı Çağla Şıkel çocukları Uzay ve Kuzey ile Kanyon’a giriş yaparken objektiflere yansıdı...
3.07.2016 Magazin
Hafta sonu tatili
Hafta sonu tatili Çağla Şıkel, çocukları Kuzey ve Uzay ile birlikte kısa bir seyahate çıkacağını söyledi...
24.12.2015 Magazin
Havalar soğudu!
Havalar soğudu! Çağla Şikel, çocukları Kuzey ve Uzay’la birlikte alış veriş turuna çıktı...
30.11.2014 Magazin
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi Pop müziğin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkıları Emre Altuğ’un yorumuyla sahneye taşındı.
15.03.2024 Magazin
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
4.01.2024 Magazin
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı...
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı... 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne Cem Davran, Madrigal ve Ada Erma'nın Gazze mesajları damga vurdu.
4.12.2023 Magazin
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli mutlu aşklarını sürdürüyor. Çağla Şıkel’in yeni sevgilisiyle olan ilişkisine çocuklarının babası eski eşi Emre Altuğ’un sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Emre Altuğ söz konusu iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, 2015'te ayrılık kararı almıştı. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Mutlu beraberliği yaklaşık bir yıldır devam eden Şıkel, evlilik soruları üzerine dikkat çeken sözler sarf etti.
1.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Şıkel Çocukları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağla şıkel çocukları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.