Çağla Şıkel İnstagram

Çağla Şıkel İnstagram

Son dakika Çağla Şıkel instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağla Şıkel instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağla Şıkel instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağla Şıkel İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağla şıkel instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 çağla şıkel instagram haberi bulunmuştur. Tüm çağla şıkel instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Şıkel'in paylaşımı takipçilerini mest etti
Çağla Şıkel'in paylaşımı takipçilerini mest etti Ünlü model Çağla Şıkel, Instagram hesabından paylaştığı beyaz ceketli cesur paylaşımıyla takipçilerini mest etti.
3.12.2021 Magazin
Çağla Şıkel transparan yırtmaçlı elbisesiyle geceye damga vurdu!
Çağla Şıkel transparan yırtmaçlı elbisesiyle geceye damga vurdu! 15'inci İstanbul 2021 İTHİB Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışması'nın sunuculuğunu üstlenen Çağla Şıkel, Instagram hesabında art arda yaptığı paylaşımlarla olay oldu. İlk olarak yarışma öncesi hazırlık sürecinde çektiği bornozlu pozunu yayınlayan Şıkel, daha sonra birbirinden iddialı elbiseleriyle çektirdiği fotoğrafları paylaştı.
27.11.2021 Magazin
Çağla Şıkel plajda rüzgar gibi esti
Çağla Şıkel plajda rüzgar gibi esti Manken ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün Çeşme'de bir beachte görüntülendi. Denize giren Şıkel, ardından bol bol güneşlendi.
14.09.2020 Magazin
Çağla Şıkel Instagram'da nostalji yaptı
Çağla Şıkel Instagram'da nostalji yaptı Çocuklarıyla ev karantinasında olan Çağla Şıkel bu süreçte sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.
24.05.2020 Magazin
'Kırbaç fanteziniz mi var?' sorusuna yanıt!
'Kırbaç fanteziniz mi var?' sorusuna yanıt! Manken Çağla Şıkel, Instagram'da bir takipçisinin "Kırbaç fanteziniz mi var?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.
19.12.2019 Magazin
Instagram'dan paylaştı! İşte Çağla Şıkel'in son durumu...
Instagram'dan paylaştı! İşte Çağla Şıkel'in son durumu... Yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gören Çağla Şıkel'ın sağlık durumu hakkında sıcak gelişme yaşandı. Uzun zamandır sessizliğini koruyan Çağla Şıkel son durumunu Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak duyurdu.
10.11.2019 Magazin
Hastaneye kaldırılan Çağla Şıkel'den ilk açıklama
Hastaneye kaldırılan Çağla Şıkel'den ilk açıklama Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan güzel manken Çağla Şıkel, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaparak, "Enfeksiyon rahatsızlığından dolayı hastanede 5'inci günümdeyim. Çok şükür şu an iyiyim ve daha da iyi olacağım." ifadelerini kullandı.
7.11.2019 Magazin
'Sizin gibi adamlardan uzak duruyorum!'
'Sizin gibi adamlardan uzak duruyorum!' Çağla Şıkel, Instagram hesabında 'Temmuz gelmiş hadi bakalım' notunu düştüğü bir pozunu paylaştı.
3.07.2019 Magazin
Çağla Şıkel, 'boynuz' yorumuna ateş püskürdü!
Çağla Şıkel, 'boynuz' yorumuna ateş püskürdü! Instagram hesabından makyajsız fotoğraf paylaşan Çağla Şıkel, "Her Türk kadını senin gibi bakımlı olsa bizde aldatmayız" diyen takipçisine adeta ateş püskürdü.
8.10.2018 Magazin
Çağla Şıkel yorgun düştü!
Çağla Şıkel yorgun düştü! Manken Çağla Şıkel, iş dışında kalan tüm vakitlerini Emre Altuğ ile evliliğinden olan çocukları Uzay ve Kuzey’le geçiriyor.
13.02.2018 Magazin
Çağla Şıkel: Alişan'la proje olursa...
Çağla Şıkel: Alişan'la proje olursa... Manken Çağla Şıkel, partneri şarkıcı Alişan ile yollarının ayrıldığına dair yapılan haberlere açıklık getirdi.
1.02.2018 Magazin
'Paran bittiği için mi buraya geçtin?'
'Paran bittiği için mi buraya geçtin?' Çağla Şıkel; özel hayatı ve Youtube kanalı hakkında özel açıklamalarda bulundu.
26.01.2018 Magazin
Çağla Şıkel'in doğum günü mutluluğu!
Çağla Şıkel'in doğum günü mutluluğu! Önceki gün 39 yaşına giren Çağla Şıkel'e oğulları doğum günü sürprizi yaptı.
4.01.2018 Magazin
'Uzay'da sorun yok, ben erkek gibiyim'
'Uzay'da sorun yok, ben erkek gibiyim' Manken Çağla Şıkel, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürdü.
18.09.2017 Magazin
Boşandılar; ancak ayrı kalamadılar...
Boşandılar; ancak ayrı kalamadılar... Çağla Şıkel ile Emre Altuğ 2 yıl önce boşandı; ancak ikili ayrı kalamadı. Bakın Emre Altuğ hangi evde yaşıyor?
11.09.2017 Magazin
Çağla Şıkel çıldırdı: Cahiller!
Çağla Şıkel çıldırdı: Cahiller! Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda "Meditasyonla öldüğümü gördüm" diyen Çağla Şıkel, kendisiyle alay edenlere "Cahiller" diyerek ateş püskürdü.
6.09.2017 Magazin
Çağla Şikel ve Alişan aynı dizide!
Çağla Şikel ve Alişan aynı dizide! Türk sinema ve dizi tarihinin duayen yapımcısı Türker İnanoğlu, yeni sezon için yine iddialı bir dizi hazırlıyor.
12.08.2017 Televizyon
Çağla çıldırdı: Bu kırodan kurtulun artık!
Çağla çıldırdı: Bu kırodan kurtulun artık! Çağla Şıkel, yıllardır birlikte program sunduğu Alişan ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen yorum Çağla Şıkel'i çıldırttı...
11.08.2017 Magazin
Alişan ve Eda Erol nişanlandı
Alişan ve Eda Erol nişanlandı İzdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile nisan ayından beri birlikte olan Alişan, sessiz sedasız nişanlandı.
29.06.2017 Magazin
Çağla Şıkel açıkladı! Bakın ne zaman evleniyorlar?
Çağla Şıkel açıkladı! Bakın ne zaman evleniyorlar? Çağla Şıkel, yakın arkadaşı Alişan'ın Eda Erol ile ne zaman evleneceğini açıkladı. İşte Alişan-Eda Erol çiftinin düğün tarihi...
5.06.2017 Magazin
Çağla Şıkel'den tarihi itiraf: Boşanmak istemezdim!
Çağla Şıkel'den tarihi itiraf: Boşanmak istemezdim! Emre Altuğ'dan boşanan Çağla Şıkel'den tarihi itiraf. "Asla ve asla boşanmak istemezdim" diyen Şıkel'in itirafı çok konuşulacak gibi. İşte Çağla Şikel'in samimi açıklamaları...
3.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Şıkel İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağla şıkel instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.