Büyükşehir Belediye Erzurumspor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor

Son dakika Büyükşehir Belediye Erzurumspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Büyükşehir Belediye Erzurumspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyükşehir belediye erzurumspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 570 büyükşehir belediye erzurumspor haberi bulunmuştur. Tüm büyükşehir belediye erzurumspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir?
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir? AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen olarak duyuruldu. Peki "AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen kimdir, nereli kaç yaşında?"
7.01.2024 Gündem
PFDK'dan kulüplere para cezası
PFDK'dan kulüplere para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kasımpaşa'ya 200 bin, Galatasaray ve Gaziantep FK'ya ise 56'şar bin TL para cezası verdi.
18.08.2022 Süper Lig
Süper Lig'e bir İstanbul takımı daha mı? Erzurumspor - İstanbulspor: 2-4
Süper Lig'e bir İstanbul takımı daha mı? Erzurumspor - İstanbulspor: 2-4 Spor Toto 1. Lig'de play off yarı final ilk maçında Erzurumspor'la karşı karşıya gelen İstanbulspor güçlü rakibini 4-2 yendi ve finalin kapılarını araladı.
25.05.2022 TFF 1.Lig
Tuncay Şanlı bastırdı Yılmaz Vural'ın ismi 57 yıllık köklü kulüpte heyecan yarattı
Tuncay Şanlı bastırdı Yılmaz Vural'ın ismi 57 yıllık köklü kulüpte heyecan yarattı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan sonra takım çalıştırmayan ve Fenerbahçe yeni teknik direktör ararken 'İnşallah Ali Koç'un aklına geliriz' açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz Vural'ın yeni adresi belli oldu.
30.03.2022 Futbol
'Yılmaz Vural ofsayta düştü!'
'Yılmaz Vural ofsayta düştü!' Son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştıran Yılmaz Vural, önceki gece Cihangir'deydi. Evli olan ve bir dönem "İki eşim var, ikisini de seviyorum" açıklamasıyla magazin gündemine gelen teknik direktör, kameralara aldırış etmeden samimi tavırlar sergilediği iki esmer güzele, 200 TL bahşiş verdiği çiçekçiden gül aldı.
4.03.2022 Magazin
Erzurumsporlu Aykut Demir, ''Savaşa hayır'' yazılı tişörtü giymeyi reddetti!
Erzurumsporlu Aykut Demir, ''Savaşa hayır'' yazılı tişörtü giymeyi reddetti! Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Erzurumspor'un kaptanı Aykut Demir'in Ankaragücü maçı öncesi tüm takımın giydiği ''savaşa hayır'' yazılı tişörtü giymemesi sosyal medyada olay oldu.
27.02.2022 Erzurumspor
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi!
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi! TFF, 2020-2021 sezonundaki bütün ligleri tescil etti. Billong olayından dolayı inceleme isteyen Galatasaray ve küme düşmenin kaldırılmasını talep eden Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'un bu istekleri reddedildi.
29.05.2021 Süper Lig
En fazla yabancı futbolcu oynatan takım kümeye düştü
En fazla yabancı futbolcu oynatan takım kümeye düştü Süper Lig'de yabancı futbolcuların (358) fazla olması dikkat çekti.
23.05.2021 Süper Lig
BB Erzurumspor Yılmaz Vural ile yolları ayırdı!
BB Erzurumspor Yılmaz Vural ile yolları ayırdı! Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Yılmaz Vural ile yolların ayrıldığı duyuruldu.
9.05.2021 Futbol
'Hiç kimse durup, dururken sana güvenmez'
'Hiç kimse durup, dururken sana güvenmez' Erzurumspor teknik direktörü Yılmaz Vural "hedefimiz 45 puanı yakalamak ve ligde kalmak" dedi.
27.04.2021 Erzurumspor
Denizlispor'da Hakan Kutlu istifa etti!
Denizlispor'da Hakan Kutlu istifa etti! Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Hakan Kutlu, yeşil siyahlı yönetime istifasını sunarak görevinden ayrıldı.
18.04.2021 Denizlispor
Yukatel Denizlispor: 2 - Büyükşehir  Belediye Erzurumspor: 3
Yukatel Denizlispor: 2 - Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 3 Süper Lig'in 35. haftasında Yukatel Denizlispor sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 mağlup oldu.
17.04.2021 Denizlispor
Başakşehir - Fenerbahçe maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek
Başakşehir - Fenerbahçe maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek Pazar günü oynanacak Başakşehir - Fenerbahçe maçını hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Fırat Aydınus, yaklaşık 2.5 yıl sonra bir Galatasaray maçında görev alacak.
16.04.2021 Fenerbahçe
Yılmaz Vural'dan hakem isyanı: Canımızı yaktı
Yılmaz Vural'dan hakem isyanı: Canımızı yaktı Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'a 4-2 mağlup olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural, hakem kararlarına tepki gösterdi.
11.04.2021 Futbol
Beşiktaş'ta Aboubakar depremi! Erzurum kadrosunda yer almadı...
Beşiktaş'ta Aboubakar depremi! Erzurum kadrosunda yer almadı... Beşiktaş'ın bu hafta Spor Toto Süper Lig'de karşılaşacağı Erzurumspor maçı kamp kadrosu belli oldu. Kadroya sakatlığı bulunan Aboubakar ile cezalı Souza alınmadı.
10.04.2021 Beşiktaş
Ghezzal Alanyaspor maçıyla birlikte sahada
Ghezzal Alanyaspor maçıyla birlikte sahada Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, Alanyaspor maçında sahada olacak.
6.04.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe tek golle 3 puanı aldı
Fenerbahçe tek golle 3 puanı aldı Süper Lig'de 32. hafta kapanış maçında Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda Denizlispor'u konuk etti. Beşiktaş ve Galatasaray'ın puansız kapattığı haftada Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrıldı ve ikinciliğe yükseldi. Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu ilk maçından 3 puanla ayrıldı.
5.04.2021 Futbol
Spor Toto Süper Lig'de düşme hattında işler karıştı! İşte son durum...
Spor Toto Süper Lig'de düşme hattında işler karıştı! İşte son durum... Türkiye Süper Lig'nde zirve yarışının yanı sıra düşme hattında da nefesler tutuldu. Galatasaray ve Beşiktaş'ın mağlup olduğu haftada ligin son 7 basamağında yer alan 4 takım sahadan 3 puanla ayrıldı. Haftanın kapanış maçı ise zirve iddiasını sürdürmek isteyen Fenerbahçe ile son sırada yer alan Denizlispor arasında oynanacak.
5.04.2021 Gençlerbirliği
Yılmaz Vural'dan tepki: "Kalk oyna kardeşim"
Yılmaz Vural'dan tepki: "Kalk oyna kardeşim" BB. Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural yenilginin ardından yaptığı açıklamada "Maçta hakem kardeşimden ricam oldu ‘oynamıyorlar’ diye. Kaleci de oynamıyor, düşen kalkmıyor. Bu Türkiye’de adet oldu, bu oyun böyle güzelleşmeyecek ki. Kalk oyna kardeşim, zamanı skoru koruyacağım derken hakem ve bizi zora sokma zamanı değerlendir" dedi.
4.04.2021 Futbol
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1 -  İttifak Holding Konyaspor: 2
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1 - İttifak Holding Konyaspor: 2 Süper Lig'in 32. haftasında İttifak Holding Konyaspor, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-1 yendi.
4.04.2021 Konya Spor
BB Erzurumspor'da İsmail Kartal ile yollar ayrıldı!
BB Erzurumspor'da İsmail Kartal ile yollar ayrıldı! BB Erzurumspor'da, göreve gelen teknik direktör İsmail Kartal ile 5 gün sonra yollar ayrıldı.
28.03.2021 Futbol
Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Görevi bıraktı
Süper Lig ekibinde flaş ayrılık! Görevi bıraktı Süper Lig ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da teknik direktör Mesut Bakkal ile yolların ayrıldığı açıklandı.
21.03.2021 Futbol
Spor camiasından "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi" mesajları
Spor camiasından "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi" mesajları Spor camiası, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü" nedeniyle mesajlar yayımladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erzurumspor: 0 - Trabzonspor: 0
Erzurumspor: 0 - Trabzonspor: 0 Süper Lig'de geçtiğimiz hafta evinde Alanyaspor'a kaybeden Trabzonspor, düşme hattında bulunan Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı.
14.03.2021 Trabzonspor
Süper Lig'de 30.hafta hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 30.hafta hakemleri belli oldu Süper Lig'de 30.hafta hakemleri açıklandı! Haftanın kritik maçı olan Başakşehir - Beşiktaş karşılaşmasında Cüneyt Çakır düdük çalacak.
10.03.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyükşehir belediye erzurumspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.