Gazete Vatan Logo
Magazin 'Yılmaz Vural ofsayta düştü!'

'Yılmaz Vural ofsayta düştü!'

Son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u çalıştıran Yılmaz Vural, önceki gece Cihangir'deydi. Evli olan ve bir dönem "İki eşim var, ikisini de seviyorum" açıklamasıyla magazin gündemine gelen teknik direktör, kameralara aldırış etmeden samimi tavırlar sergilediği iki esmer güzele, 200 TL bahşiş verdiği çiçekçiden gül aldı.

'Yılmaz Vural ofsayta düştü!'

Yılmaz Vural, iki güzelle Cihangir'de bir mekanda eğlenmeye geldi. İsmet ve Sinem adında iki eşi olan, evli ve üç çocuk babası 69 yaşındaki Vural, alkolün de etkisiyle içeride esmer güzellerle samimiyeti ilerletti.

30 YAŞ FARK!


Ünlü teknik direktör, mekan çıkışı yanındaki güzellere çiçekçilerden gül aldı. Aldığı gülü kendisinden yaklaşık 30 yaş küçük olan arkadaşına veren Vural, oldukça rahat tavırlar sergiledi.

200 TL BAHŞİŞ!


Kameralara aldırış etmeden, güzelleri aracına alan Vural, çiçekçilere de 200 TL bahşiş verdi. Yılmaz Vural'ın iki esmer güzel ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmesi, çevredekiler tarafından, "Yılmaz Hoca ofsayta düştü" şeklinde yorumlandı.

"İKİ EŞİM VAR"


Yılmaz Vural, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda, "İki eşim var. Biri Almanya'da, diğeri İstanbul'da. Çok iyi kadınlar. Onlara kıyamadım, ikisinden de vazgeçemedim. İki eşimi de çok seviyorum. Birbirlerini hiç kıskanmazlar, iyi geçinirler. Birlikte gayet güzel yaşıyoruz" demişti.

Tecrübeli antrenör, 2018'de CNN TÜRK’te yayınlanan ‘40’ programında ise “İki kişiye birden aşık olunur mu? Hala iki eşiniz var mı?” sorusuna, "Bu durumu başkası yapsa, ona kızarım. ‘Ne yapıyorsun? Yanlış iş... İnsan iki kadınla olur mu? Bu onlara saygısızlık’ gibi bir sürü olumsuzluklar söylenir, olumlu bir tarafı yok. Ama hayatta başınıza öyle şeyler geliyor ki, bazı şeylerden vazgeçmeniz mümkün olmuyor. Yani çok hoş bir şey mi, değil. Ama böyle bir durum var maalesef. Bu dünyanın en zor şeyi" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı