Büyük Altın

Büyük Altın

Son dakika büyük altın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük altın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük altın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Altın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük altın gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.496 büyük altın haberi bulunmuştur. Tüm büyük altın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı
Okul zili çaldı, hastalıklar arttı! Kovid, grip ve kızamık alarmı Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2023-2024 eğitim öğretim yılı pazartesi günü başladı, 20 milyon 481 bin öğrenci ve 1 milyon 178 bin öğretmen ders başı yaptı.
14.09.2023 Yaşam
En büyük altın rezervine sahip ülkeler açıklandı! İşte Türkiye'nin listedeki yeri
En büyük altın rezervine sahip ülkeler açıklandı! İşte Türkiye'nin listedeki yeri Altın fiyatları dünyada önemli bir yer tutuyor. Altın dünyada en çok değerli madenlerden biridir. Altın özellikle düşük bir erime noktasına sahip madenler içerisinde yer alır. Bu sebepten dolayı külçe ve takı ile beraber bozuk gibi birçok farklı hale getirilme imkanı tanımaktadır. Aynı zamanda asitte ve birçok farklı çözeltide çözünmeyen bir maddedir. İşte dünyadaki en çok altın rezervinde sahip olan ülkeler ve Türkiye'nin sıralamadaki yeri...
13.09.2023 Ekonomi
Dünyanın en büyük altın rezervleri! En zengin ülkeler listesi açıklandı Türkiye dev ülkeleri geride bıraktı
Dünyanın en büyük altın rezervleri! En zengin ülkeler listesi açıklandı Türkiye dev ülkeleri geride bıraktı Altın zengini ülkeler belli oldu. Dünya Altın Konseyi en çok altın rezervi olan ülkeleri yayınladı. Açıklanan listede Türkiye'nin bir basamak atladığı belirtildi. Dünya Altın Konseyi'nin yayınladığı rapora göre, Türkiye bir çok ülkeyi geride bırakmayı başardı.
19.06.2023 Ekonomi
İslam Memiş altın fiyatlarında 'risk' uyarısı yaptı! Tarih verip kritik detaya dikkat çekti
İslam Memiş altın fiyatlarında 'risk' uyarısı yaptı! Tarih verip kritik detaya dikkat çekti Altın fiyatlarında son dakika. Gram altın için kritik uyarı. İslam Memiş bir grubu işaret etti. İslam Memiş tarih verip riske dikkat çekti. Altın fiyatları için kritik döneme giriliyor. Sürprizlerin sık sık yaşanacağı bu dönem için Altın uzmanı İslam Memiş, o kritik detaya dikkat çekip uyardı. İslam Memiş altın alacaklar bir gruba sıkı sıkı tembihledi. Risk çok büyük. Altın fiyatları son dakika üstüne son dakika yaşıyor. Altın alımı için fırsat geldi mi? İşte merak edilenler...
12.06.2023 Ekonomi
Telefon dolandırıcılarının ağına düşen vatandaşı kuyumcu kurtardı! 'Savcılıktan arıyoruz'
Telefon dolandırıcılarının ağına düşen vatandaşı kuyumcu kurtardı! 'Savcılıktan arıyoruz' Kastamonu’da, telefon dolandırıcılarının ağına düşen vatandaşı, altınlarını bozdurmak isterken durumu anlayan kuyumcu dolandırılmaktan kurtardı. Kuyumcunun vatandaşı 150 bin TL dolandırılmaktan kurtardığı anlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
4.05.2023 Yaşam
Altın zengini ülkeler belli oldu! Açıklanan listede Türkiye dev ülkeleri geride bıraktı
Altın zengini ülkeler belli oldu! Açıklanan listede Türkiye dev ülkeleri geride bıraktı En çok altın rezervi olan ülkelerin listesi açıklandı. Dünya Altın Konseyi en çok altın rezervi olan ülkeleri yayınladı. Açıklanan listede Türkiye'nin bir basamak atladığı belirtildi. Dünya Altın Konseyi'nin yayınladığı rapora göre, Türkiye bir çok ülkeyi geride bırakmayı başardı.
29.04.2023 Ekonomi
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son rekor sonrası gram altında sert kayıplar görüldü, açıklamalar art arda geldi. “Altın fiyatlamada 1123.55 ve 1103.40 destek oluşturabilir” tahmininde bulunan uzmanlar tarihi düşüşün nedenlerini açıkladı.
4.02.2023 Ekonomi
Bakan Soylu'dan terörle mücadele mesajı: Bu defteri kapatacağız
Bakan Soylu'dan terörle mücadele mesajı: Bu defteri kapatacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, '29 Ekim 2023 Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında dağlarda bir tek terörist kalmayacak. Bu defteri kapatacağız' dedi.
28.01.2023 Gündem
Altın fışkıracak! Büyük rezerv le ilgili flaş detay açıklandı
Altın fışkıracak! Büyük rezerv le ilgili flaş detay açıklandı Türkiye'nin en büyük altın keşiflerinden biri olan 6.5 milyar dolar değerindeki 109 ton altın rezervinin işleneceği maden tesisi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak. Erdoğan'ın ilk külçe altını dökümünü yapacağı madenden, yılda 6-7 ton altın üretimi hedefleniyor.
26.01.2023 Ekonomi
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam
Altın dalgalı seyir sonrası yön değiştirdi! Dikkat çeken rakam Geçtiğimiz haftayı yükselişle kapatan altın, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın piyasası ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak, 'altın fiyatları düşecek mi?', 'bu fiyattan altın alınır mı?' sorularına yanıt verdi.
11.10.2022 Ekonomi
En büyük altın rezervine sahip ülkeler belirlendi! Türkiye'nin listedeki yeri dikkat çekti
En büyük altın rezervine sahip ülkeler belirlendi! Türkiye'nin listedeki yeri dikkat çekti Altın fiyatları dünyada önemli bir yer tutuyor. Altın dünyada en çok değerli madenlerden biridir. Altın özellikle düşük bir erime noktasına sahip madenler içerisinde yer alır. Bu sebepten dolayı külçe ve takı ile beraber bozuk gibi birçok farklı hale getirilme imkanı tanımaktadır. Aynı zamanda asitte ve birçok farklı çözeltide çözünmeyen bir maddedir. İşte dünyadaki en çok altın rezervinde sahip olan ülkeler ve Türkiye'nin sıralamadaki yeri...
23.08.2022 Ekonomi
Aydın-Denizli ulaşımı 70 dakikaya düşecek! Bakan Karaismailoğlu açıkladı
Aydın-Denizli ulaşımı 70 dakikaya düşecek! Bakan Karaismailoğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün Denizli'ye gelerek Aydın-Denizli otobanı şantiyesi ve Çevre Yolu Honaz tüneli inşaatlarında incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu, Kapıkule'den Akdeniz'e kesintisiz otoyol ağının tesis edildiğini belirterek, "Aydın-Denizli arasında 2 saati bulan ulaşım süresi Aydın-Denizli otoyolumuz ile 70 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 731 milyon lira da tasarruf edilecek" dedi.
2.06.2022 Ekonomi
En büyük altın madenine sahip ülkeler belirlendi!
En büyük altın madenine sahip ülkeler belirlendi! Altın dünyada en çok deüerli madenlerden biridir. Altın özellikle düşük bir erime noktasına sahip madenler içerisinde yer alır. Bu sebepten dolayı külçe ve takı ile beraber bozuk gibi birçok farklı hale getirilme imkanı tanımaktadır. Aynı zamanda asitte ve birçok farklı çözeltide çözünmeyen bir maddedir.
2.06.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Aylar sonra bir ilk, Kritik sınır aşıldı! Yeni tarih belli oldu, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Aylar sonra bir ilk, Kritik sınır aşıldı! Yeni tarih belli oldu, Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Açıklamalar peş peşe geldi. Rekor geliyor. Aylar sonra bir ilk yaşandı. Yeni tarih belli oldu. Altına yatırım yapanlar merakla bekliyordu. Fed faiz kararı sonrası piyasalar hareketlendi. Altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan peş peşe tahminlerde bulunuldu. Yurt içinde gram altın fiyatı dolar kurundaki hareketlere paralel bir seyir izliyor. Altın, ABD'de beklentilerin üzerinde gelen ÜFE verilerinin Fed'in hızlı faiz artış politikasını destekleyeceği düşüncesiyle dün yüzde 1,7 değer kaybederken bugün ise gram altın kritik eşiğin altına geriledi. Peki altın fiyatları daha yükselecek mi? Altın fiyatlarında düşüş durdu mu? Altın fiyatları ne zaman alım fırsatı verir? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler ve Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları...
13.05.2022 Ekonomi
5 kilo altın kanalizasyona karıştı! Milyonlarca lira değerinde, harekete geçildi...
5 kilo altın kanalizasyona karıştı! Milyonlarca lira değerinde, harekete geçildi... Kilolarca altın toplanacak. Harekete geçildi. Kuyumcu atölyelerinde takı üretimi sırasında her yıl ortalama 5 kilo altın toz halinde kanalizasyona karıştı. Yerlere düşen altın tozlarının büyük bir kısmı çeşitli işlemlerden geçirildikten sonra tekrar ekonomiye kazandırılırken, çalışanların ellerine ve elbiselerine yapışan altın tozları ise lavabodan akıp gidiyor. Sorunu ortadan kaldırmak için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın desteğiyle arıtma tesisi kuracaklarını belirten Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, bu sayede yılda 5 milyon lira değerindeki altını ekonomiye kazandıracaklarını ifade etti.
1.04.2022 Ekonomi
109 ton altın bulundu! 6 milyar dolarlık keşifde yeni gelişme...
109 ton altın bulundu! 6 milyar dolarlık keşifde yeni gelişme... Altın bulunan Bilacik'in Söğüt ilçesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Türkiye'nin en büyük Altın keşiflerinden birisi Bilecik'in Söğüt ilçesinde gerçekleşmişti. KAP'a bugün yapılan açıklamada Bilecik'in Söğüt ilçesinde 2020 yılında keşfedilen büyük altın rezervinin genişletilmesi için Gübretaş harekete geçtiğini duyurdu.
4.01.2022 Ekonomi
Taliban hazinenin peşine düştü! Milyarlarca dolar değerinde
Taliban hazinenin peşine düştü! Milyarlarca dolar değerinde Uzmanların paha biçemediği, iki bin yıllık geçmişiyle ülkeye yıllarca yüklü miktarda turizm geliri kazandıran Afganistan'ın ünlü Baktriya hazinesi Taliban'ın radarına girdi. Taliban, dünyanın en büyük altın koleksiyonu olduğu iddia edilen hazinenin ülke dışına çıkmasına izin verilmeyeceğini açıkladı.
25.09.2021 Dünya
Kahramanmaraş'a 350 milyon liralık 'altın' yatırım
Kahramanmaraş'a 350 milyon liralık 'altın' yatırım Kuyumculuğun önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş'ta yaklaşık 350 milyon liralık yatırımla 'altın çağı'nı başlatacak bir hamle gerçekleştirildi.
11.09.2021 Ekonomi
Ölüm saçan 'altın nehirleri' NASA fotoğraflarıyla ortaya çıktı!
Ölüm saçan 'altın nehirleri' NASA fotoğraflarıyla ortaya çıktı! Son dakika haberine göre; Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA tarafından paylaşılan fotoğraflar Amazonlar 'da yaşanan doğa katliamını bir kez daha gözler önüne serdi. Fotoğraflarda görülen 'altın nehirler' aslında bölgede yaşanan kıyımın büyüklüğünü ortaya çıkarıyor. Amazonlar'ın ekolojik çeşitliliği bölgenin 'dünyanın ciğerleri' olarak tanılanmasına sebep oluyor ancak son yıllarda yaşananlar bu durumu büyük tehlikeye sokmuş durumda.
12.02.2021 Dünya
Paha biçilemeyen hazine! 21 bin 145 saf altın parçadan oluşuyor
Paha biçilemeyen hazine! 21 bin 145 saf altın parçadan oluşuyor Afganistan Kültür Bakanlığı düzenlediği basın toplantısında, paha biçilemeyen ve 21 bin 145 saf altın parçadan oluşan antik Baktriya hazinesinin Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda sergileneceğini açıkladı.
11.02.2021 Dünya
Birkaç saatte zengin oldular! Altın avcıları 250 bin dolarlık altın buldu...
Birkaç saatte zengin oldular! Altın avcıları 250 bin dolarlık altın buldu... Avustralya'nın güneyinde iki "altın avcısı" bir günde 250 bin Amerikan doları (350 bin Avustralya doları) değerinde iki altın külçesi buldu.
21.08.2020 Dünya
Dünyanın en büyük takı üretim tesisi açılıyor
Dünyanın en büyük takı üretim tesisi açılıyor Takı üretiminde İstanbul'dan sonra ikinci sırada olan Kahramanmaraş'ta kuyumcu atölyelerinin bir araya geldiği 107 bin metrekarelik kapalı alana sahip Altınşehir yapıldı. Kahramanmaraş Altın, Gümüş ve Kıymetli Maden İmalatçıları İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hacı Mustafa Öz, 325 altın takı atölyesinin bulunduğu Altınşehir'in dünyada bir örneği olmadığını belirterek, "Altınşehir; kuyumcu imalathanelerinin bir arada olduğu, metraj olarak, kapasite olarak dünyanın en büyük altın üretim tesisi" dedi.
1.07.2020 Ekonomi
3 aylık çalışmanın ardından görülecek!
3 aylık çalışmanın ardından görülecek! Dolmabahçe Sarayı'nın Selamlık Salonu'nda restorasyon çalışması yapılan "Sürre Alayı" tablosu altın varak çerçevesi bakımından sarayın en büyük tablo çerçevesi olma özelliğine sahip. Restorasyon çalışması süren tablonun 3 aylık bir çalışmanın ardından ziyarete açılacağı öğrenildi.
12.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Altın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük altın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.