Bursa Yangın

Bursa Yangın

Son dakika Bursa yangın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bursa yangın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bursa yangın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa Yangın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa yangın gelişmeleri de dahil olmak üzere 475 bursa yangın haberi bulunmuştur. Tüm bursa yangın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'da plastik kaplama fabrikasında yangın
Bursa'da plastik kaplama fabrikasında yangın Bursa'da, plastik kaplama fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, 23 araçla yangına müdahale ediyor.
30.12.2023 Gündem
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden Suriye uyruklu anne Amina ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
9.11.2022 Gündem
Bursa Kestel fabrika yangını son durum! Bursa fabrika yangını hangi firma, yangın söndü mü?
Bursa Kestel fabrika yangını son durum! Bursa fabrika yangını hangi firma, yangın söndü mü? Bursa'nın Kestel ilçesinde bulunan tekstil fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevlerin söndürülmesi için çalışma başlattı. Peki, Bursa fabrika yangını hangi firma, yangın söndü mü? Bursa Kestel fabrika yangını son durum…
15.10.2021 Gündem
İzmir ve Bursa'da peş peşe orman yangınları
İzmir ve Bursa'da peş peşe orman yangınları Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek tarım arazisine sıçradı. İzmir'in menderes ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
2.08.2020 Yaşam
Bursa'da boya fabrikasında yangın!
Bursa'da boya fabrikasında yangın! Bursa Çalı Mahallesi'nde bir boya fabrikasında yangın çıktı. Çevre semtlerden de görünen yangının yaşandığı bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Bursa Uludağ'da orman yangını
Bursa Uludağ'da orman yangını Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki ormanda yangın çıktı. Sarp arazide çıkan yangının söndürülmesi için çalışmalara başlandı.
14.04.2024 Gündem
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı Bursa’da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı.
3.04.2024 Gündem
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu Bursa'da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı. Çöplüğü yakmak isterken alevlerin ormana sıçradığını öne sürüp, "Ben, orman sevdalısıyım. Doğayı çok seviyorum" diyen Öner, 'Kasten orman yakmak'tan 8 yıl 4 ay hapis ve 16 bin lira cezaya çarptırıldı.
3.04.2024 Gündem
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi
Beşiktaş'ta yangında dumandan zehirlenen şehit kızı can verdi Beşiktaş'ta, 5 katlı binanın giriş katındaki dairede çıkan yangında dumandan zehirlenen Nazlı Hilal Yalman (32) hayatını kaybetti. 1997 yılında görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan başkomiser Feyyaz Yalman'ın kızı olduğu öğrenilen Nazlı Hilal Yalman memleketi Bursa'da toprağa verildi.
15.01.2024 Gündem
Bursa'da otomotiv yedek parça satışı yapılan iş yeri yandı
Bursa'da otomotiv yedek parça satışı yapılan iş yeri yandı Bursa'da otomotiv yedek parça satışı yapılan iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İş yeri, kullanılamaz hale geldi.
25.12.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten flaş enflasyon mesajı: Düşüş için ne gerekiyorsa yapacağız
Bakan Şimşek'ten flaş enflasyon mesajı: Düşüş için ne gerekiyorsa yapacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyon ve cari açıkta kalıcı düşüş için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Bursa’da Uludağ'ın eteklerindeki müstakil bir evde çıkan yangında 1,5 yaşındaki erkek çocuğu hayatını kaybetti. Alevleri söndürmek isteyen anne de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
17.11.2023 Gündem
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu!
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu! İstanbul Silivri’de trafikte seyir halinde olan gençlerden biri deodorant sıktıktan sonra tuşunun takılı kaldığını fark etmedi ve araçta çakmak çakılınca bir anda patlama yaşandı. 2 genç alevler içinde kalarak dehşeti yaşadı. Olaydan ağır yaralı kurtulan ve 50'den fazla ameliyat geçiren 16 yaşındaki Emirhan Meşe, “Araç seyir halindeyken deodorantı kullandığımız sırada tuşu takılı kaldı. Sonrasında çakmak ateşlenince o an bir patlama oldu. İlk an vücudumu hissetmedim. Araç tüplüydü yanınca indik, önce aracı söndürdük, sonra hastaneye başvurduk. 18 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.
20.09.2023 Gündem
Bursa'da orman yangını çıktı
Bursa'da orman yangını çıktı Bursa'nın Mudanya ilçesinde orman yangını çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılırken, bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor.
2.09.2023 Gündem
Eğlence olsun diye yatılar! Gözaltına alınmaktan kurtulamadılar
Eğlence olsun diye yatılar! Gözaltına alınmaktan kurtulamadılar Bursa'da otobüs durağında bankta oturan trans birey olduğu belirtilen kişiye kamyonetle yaklaşan grubun yangın tüpüyle gaz sıktığı olaya ilişkin 7 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadelerinde, gazı eğlence olsun diye sıktıklarını söyledikleri öğrenildi.
30.08.2023 Haber
Duraktaki kişiye yangın söndürme tüpüyle gaz sıkıp görüntü çeken 7 kişiye gözaltı!
Duraktaki kişiye yangın söndürme tüpüyle gaz sıkıp görüntü çeken 7 kişiye gözaltı! Bursa'da, otobüs durağında bankta oturan trans birey olduğu belirtilen kişiye kamyonetle yaklaşan grubun yangın tüpüyle gaz sıktığı olaya ilişkin 7 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadelerinde, gazı eğlence olsun diye sıktıklarını söyledikleri öğrenildi.
30.08.2023 Yaşam
Kayıp ünlü ekonomist Korhan Berzeg olayında flaş gelişme! Köpeği sağ bulundu
Kayıp ünlü ekonomist Korhan Berzeg olayında flaş gelişme! Köpeği sağ bulundu Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu kırsal mahallesinde sabah yürüyüşüne çıkan Ekonomist Korhan Berzeg ve köpeği Tina'nın kaybolmasının ardından 70 günü aşkın süre geçti. Köpek Tina ve Korhan BErzeg'ten haftalarca haber alınamazken, bugün köpek Tina Armutlu köyü yakınlarında bulundu. Köy sakinleri Tina'yı alıp köye getirdi.
29.08.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı
Çanakkale'de orman yangını! Yerleşim yerleri boşaltıldı Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada orman yangını nedeniyle arazöz ve iş makinalarının yoğun olarak çalışmasından dolayı vatandaşların acil durumlar dışında Çanakkale-İzmir Yolu'nu kullanmamaları istendi. Çanakkale'de orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürerken şehir merkezi adeta duman altında kaldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çanakkale Kepez Bölgesi'nde yaşanan orman yangını nedeniyle Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin güney-kuzey yönlü geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürlüğü'nde, ülke genelinde çıkan yangınlara ilişkin açıklama yaptı.
22.08.2023 Gündem
Bursa’da korkutan fabrika yangını!
Bursa’da korkutan fabrika yangını! Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ısı yalıtım malzemesi üzerine faaliyet gösteren fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, kısa süre içerisinde söndürüldü.
18.08.2023 Yaşam
Dev yangına köpük kulesi ile müdahale! Zarar açıklandı
Dev yangına köpük kulesi ile müdahale! Zarar açıklandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kaynak çalışması sırasında oluşan kıvılcımların süngerlere sıçramasıyla çıkan, 10 fabrikanın etkilendiği yangının ardından hasar tespit çalışmaları sürüyor. İlk belirlemelere göre yangının zararının 1 milyar liranın üzerinde olduğu açıklandı. 7 saatte kontrol altına alınan ve İnegöl tarihinin en büyüğü olarak kayıtlara geçen yangının söndürülmesi için 4 uçak, 2 helikopter, 112 araç ve 405 personel, 40 ton köpük ile 20 bin ton su kullandı.
4.08.2023 Gündem
10 ayrı fabrikayı küle çeviren yangın günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi
10 ayrı fabrikayı küle çeviren yangın günün ilk ışıklarıyla böyle görüntülendi Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir iplik fabrikasında çıkan ve 9 fabrikayı da saran yangını söndürme çalışmaları 15 saattir aralıksız devam ederken, günün ilk ışıklarıyla birlikte havadan çekilen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi.
2.08.2023 Gündem
Bursa'daki dev yangın 3 fabrikaya sıçradı! Ekipler, alevlere müdahale ediyor
Bursa'daki dev yangın 3 fabrikaya sıçradı! Ekipler, alevlere müdahale ediyor Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir fabrikada çıkan yangın, yanındaki 3 fabrikaya daha sıçradı. Bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere müdahale ediyor.
1.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bursa Yangın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa yangın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.