Bursa Valiliği

Bursa Valiliği

Son dakika bursa valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bursa valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bursa valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 497 bursa valiliği haberi bulunmuştur. Tüm bursa valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'da lodos etkili oldu; ağaçlar devrildi, uçan çatı parçası otomobilin üzerine düştü
Bursa'da lodos etkili oldu; ağaçlar devrildi, uçan çatı parçası otomobilin üzerine düştü Bursa'da, saatteki hızı 70 ile 95 kilometre hıza ulaşan fırtınada, kentteki birçok binanın çatısı uçarken, ağaçlar yollara devrildi. Osmangazi ilçesinde 250 yıllık çınar ağacı kökünden koptu, Kestel'de akülü sandalye şarj istasyonu devrildi. Bursa Valiliği, Yıldırım, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ve Gürsü ilçelerinde okulların 1 günlük tatil edildiğini açıkladı. 
29.11.2023 Gündem
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi?
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi? Bursa'da şiddetli fırtına gece saatlerinden itibaren başladı. Tüm yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları özellikle Marmara'da etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde eğitime ara verilmişti. İstanbul ve Bursa'da fırtına ve rüzgarın giderek şiddetini artırması üzerine Bursa Valiliği'ndan tatil duyurusu geldi mi sorusu da gündem oldu. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin beklediği haber geldi. Peki Yarın Bursa'da okullar tatil mi?
28.11.2023 Gündem
27 Kasım okullar Bursa'da tatil mi? Bursa Valiliği okullar tatil açıklaması var mı? Yarın okullar...
27 Kasım okullar Bursa'da tatil mi? Bursa Valiliği okullar tatil açıklaması var mı? Yarın okullar... 27 Kasım Bursa'da okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Son dakika gelişmeleri devam ediyor. MEB okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve velilerin merak konusu oldu. Hafta sonu şiddetli fırtına ve rüzgar sonrası sağanak yağışlar da artarak devam ediyor. 27 Kasım Pazartesi günü bazı illerde kar yağışı sebebiyle okullar tatil edilmişti. Öğretmenler, veliler ve öğreniciler Bursa Valiliği'nden gelecek açıklamayı takip ediyor. Peki yarın okular Bursa'da okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
26.11.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Osmaniye'de ormanlara giriş çıkışlar yasaklandı
Osmaniye'de ormanlara giriş çıkışlar yasaklandı Osmaniye'de, yangınların önüne geçmek amacıyla ormanlara giriş ve çıkışlar, ikinci bir emre kadar yasaklandı.
23.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu! Ormanlık alanlara girişler 15 Ekim'e kadar yasaklandı İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 24 Haziran­ -15 Ekim 2023 tarihleri arasında yasaklanması kararı alınmıştır." denildi.
23.06.2023 Gündem
Bursa Valiliği, ormanlarda ateş yakmayı yasakladı
Bursa Valiliği, ormanlarda ateş yakmayı yasakladı Bursa Valiliği, ormanlık yangınlarını önlemek amacıyla belirli saatlerde yasak getirdi.
23.06.2023 Gündem
Şiddetli lodosun etkisiyle kırılan ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü
Şiddetli lodosun etkisiyle kırılan ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü Bursa'da gece saatlerinde şiddetini artıran lodos hayatı olumsuz yönde etkiledi. Lodosun etkisiyle kırılan ağaç, park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Olayda can kaybı yaşanmazken, araçta hasar meydana geldi.
11.12.2022 Yaşam
KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duyurdu
KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duyurdu Bursa Valiliği, KPSS Ön Lisans sınavına girecek adaylarının kimlik kartı başvuru işlemleri için hafta sonu açık olacak nüfus müdürlüklerini duyurdu.
7.10.2022 Eğitim
Bakan Özer, New York'ta 'Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'ne katılacak
Bakan Özer, New York'ta 'Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'ne katılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Birleşmiş Milletler (BM) 77'nci Genel Kurulu yüksek düzeyli toplantıları kapsamında, New York'ta düzenlenecek 'Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'ne katılacak.
16.09.2022 Eğitim
KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duyurdu
KPSS adayları dikkat! Bursa Valiliği duyurdu Bursa Valiliği, Kamu Personeli Seçme Sınavına girecek adaylarının kimlik kartı başvuru işlemleri için hafta sonu açık olacak nüfus müdürlüklerini duyurdu.
16.09.2022 Eğitim
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı
İstanbul dahil birçok il için alarm verildi! AFAD ve Meteoroloji'den son dakika uyarısı, haritada ortaya çıktı AFAD ve Meteoroloji'den son dakika yağmur açıklaması geldi. İstanbul dahil birçok il için alarm verildi. Meteoroloji radar görüntüsünde ortaya çıktı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) 11 il için yarın etkili olması beklenen kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İstanbul'da sağanak yağış yer yer etkili olmaya başladı. Öte yandan kuvvetli yağmur ve dolu yağış uyarılarının ardından Bilecik'te kapalı otoparkta yer kalmazken, araçlarının doludan etkilenmesini önlemek isteyen vatandaşlar tüm önlemleri aldı. "Umarım tahminim gerçekleşmez" diyen CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de, tatil bölgelerindeki vatandaşları uyararak yağışların beklendiği saatleri paylaştı. İstanbul'da ise yüksek nem nedeniyle hissedilen sıcaklığın 41-42 derece olacağını söyleyen Prof. Dr. Şen, İstanbul'da kuvvetli yağışın yarın öğlen beklendiğini söyledi.
24.08.2022 Gündem
Bursa Valiliği'nden orman yangını uyarısı
Bursa Valiliği'nden orman yangını uyarısı Bursa Valiliği, hafta sonu etkili olacak sıcak hava ve rüzgarda orman yangınlarına karşı vatandaşları uyardı.
18.07.2022 Gündem
LGS'ye girecekler dikkat! Yeni kimlik kartları ile ilgili son dakika açıklaması...
LGS'ye girecekler dikkat! Yeni kimlik kartları ile ilgili son dakika açıklaması... Kimliğini değiştirmeyenleri çok yakından ilgilendiriyor. Yeni kimlik kartları ile ilgili açıklama geldi. LGS'ye girecek adaylar için harekete geçildi. Valilik tarafından açıklama yapıldı. Bursa Valiliği, LGS adaylarının kimlik kartı başvuru işlemleri için hafta sonu açık olacak nüfus müdürlüklerini duyurdu.
2.06.2022 Gündem
Erbaş, Maldivler İslam İşleri Bakanı ile bir araya geldi
Erbaş, Maldivler İslam İşleri Bakanı ile bir araya geldi Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Maldivler İslam İşleri Bakanı Ahmed Zahir ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
26.05.2022 Gündem
Eylem ve etkinlikler o tarihe kadar yasaklandı! Bursa Valiliği duyurdu
Eylem ve etkinlikler o tarihe kadar yasaklandı! Bursa Valiliği duyurdu Bursa Valiliği, provakatif eylemlerin önüne geçilebilmesi için 27 Mayıs 2022 saat 00.01’den 02 Haziran 2022 saat 23.59’a kadar 7 gün eylem ve etkinliklerin yasak olduğunu açıkladı.
26.05.2022 Gündem
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, maske açıklaması bugün mü yapılacak? Bilim Kurulu ne zaman toplanacak, saat kaçta?
Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, maske açıklaması bugün mü yapılacak? Bilim Kurulu ne zaman toplanacak, saat kaçta? Bilim Kurulu Toplantısı maske yasağıyla kritik bir karar alacak. Geçen hafta çarşamba günü yapılması planlanan Bilim Kurulu Toplantısı ertelendi. Yeni kararların alınacağı toplantının yeni tarihi ise belli oldu. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, maske açıklaması bugün mü yapılacak? Bilim Kurulu ne zaman toplanacak, saat kaçta?
25.04.2022 Gündem
Bilim Kurulu ne zaman toplanıyor? Ertelenen Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak?
Bilim Kurulu ne zaman toplanıyor? Ertelenen Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu toplantısı ertelendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacak” dediği toplantının ertelenmesinin ardından gözler Bakan Koca’nın açıklamasına çevrildi. Kapalı alanda maske zorunluluğun değerlendirilmesi baklanan Bilim Kurulu’nda kritik kararların da alınması bekleniyor. Peki, Bilim Kurulu ne zaman toplanıyor? Ertelenen Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu toplantısı neden ertelendi? İşte detaylar…
21.04.2022 Sağlık
Maskeler kalkıyor mu? Kapalı alanda, toplu taşımada, okullarda maske takma zorunluluğu (maske yasağı) kalktı mı? Gözler Fahrettin Koca açıklamasında!
Maskeler kalkıyor mu? Kapalı alanda, toplu taşımada, okullarda maske takma zorunluluğu (maske yasağı) kalktı mı? Gözler Fahrettin Koca açıklamasında! Maskeler kalkıyor mı, okullarda, toplu taşımada, kapalı alanda maske takmak zorunlu mu? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Maske yasağı son günlerde gelen açıklamaların beraberinde gündeme geldi. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan önlemlerden biri olan maske takma zorunluluğu açık alanlarda sona ermiş, kapalı alanlarda maske yasağının ne zaman kalkacağı merak konusu olmuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni açıklamasında maske yasağı hakkında bilgi verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca okullardaki maske kullanımı dahil Bilim Kurulu'nda maske ile ilgili önemli kararlar alınacağını belirtti. Söz konusu açıklamaların ardından, kapalı alanda maske takma zorunluluğu kalkıyor mu? Okullarda, toplu taşımada maske yasağı kalkacak mı? 
19.04.2022 Gündem
2022 ÖSYM TUS kontenjanları açıklandı mı, TUS tercihleri ne zaman? İşte TUS sonuçları sorgulama ve tercih ekranı!
2022 ÖSYM TUS kontenjanları açıklandı mı, TUS tercihleri ne zaman? İşte TUS sonuçları sorgulama ve tercih ekranı! TUS kontenjanları ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yeni bir yapıldı. 6 Mart tarihinde yapılan sınavın sonuçları 31 Mart 2022 tarihinde açıklanmıştı. Adaylar TUS kontenjanlarını beklemeye başlamış. "2022 TUS kontenjanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorularına yanıt aranmaya başlanmıştı. İşte 2022 TUS kontenjanları hakkındaki son gelişmeler…
18.04.2022 Eğitim
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Ve tarih verildi! Çarşamba günü...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Ve tarih verildi! Çarşamba günü... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Ve tarih verildi. Maske yasağı ile ilgili son dakika açıklaması. Maske yasağında sona geliniyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu hafta çarşamba günü toplanacak Bilim Kurulu'muzda salgında gelinen noktayı ve mevcut tedbirleri ele alacağız. Kanaatimce Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacaktır" dedi.
18.04.2022 Gündem
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkması yasaklandı
İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkması yasaklandı İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalanlar geceyi araçlarında geçirdi. Yağışların bugün de devam etme ihtimaline karşı özel araçların trafiğe çıkması kısıtlandı, uçuşlar durduruldu, otobüslerin terminallerden çıkış süresi uzatıldı.
25.01.2022 Gündem
Kamu binalarında yeni dönem! Elektrik faturaları...
Kamu binalarında yeni dönem! Elektrik faturaları... Kamu binalarında yeni dönem! Enerji kurumlarıyla iş birliği yapıldı. 81 ilde uygulanacak. Pilot okulda gerçekleştirilen projede doğal gazda yüzde 80, elektrikte ise yüzde 65 oranında tasarruf sağlandı. İlk olarak Bursa Valiliği öncülüğünde kurulan 'Enerji Yönetim Birimi' kamu kurum ve kuruluşlarındaki enerji tasarruf planlamalarını devreye aldı. 2016-2021 yılları arasında sadece devlet okullarında 25 milyon TL'lik kar sağlayan projenin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın yönetiminde 81 ilde valiliklerin bünyesinde hayata geçirilmesi kararlaştırıldı. Yapılacak çalışmayla 2023’te toplam enerji tüketiminin yüzde 15 azaltılması hedefleniyor.
4.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bursa Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.