Bursa Deprem

Bursa Deprem

Son dakika bursa deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bursa deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bursa deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bursa Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bursa deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 587 bursa deprem haberi bulunmuştur. Tüm bursa deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa’da deprem mi oldu 4 Aralık? Bursa deprem bölgesi mi? Bursa deprem haritası ve Bursa’da deprem fay hattı
Bursa’da deprem mi oldu 4 Aralık? Bursa deprem bölgesi mi? Bursa deprem haritası ve Bursa’da deprem fay hattı Bursa’da deprem mi oldu 4 Aralık? Merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. İstanbul ve Bursa'da hissedilen depremin ardından AFAD'dan son dakika açıklaması yapıldı. Peki, Bursa deprem bölgesi mi? İşte Bursa deprem haritası ve Bursa’da deprem fay hattı
4.12.2023 Gündem
Bursa'da 4.3 büyüklüğünde deprem! İlk bilgiler geldi
Bursa'da 4.3 büyüklüğünde deprem! İlk bilgiler geldi Bursa'da merkez üssü Mustafakemalpaşa ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem oldu.
22.03.2022 Gündem
Son dakika Bursa’da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 23 Aralık 2021!
Son dakika Bursa’da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi 23 Aralık 2021! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 2.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte 23 Aralık 2021 son dakika deprem haberleri
23.12.2021 Yaşam
En son nerede deprem oldu? İşte 26 Haziran’da meydana gelen son depremler...
En son nerede deprem oldu? İşte 26 Haziran’da meydana gelen son depremler... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Manisa'nın Saruhanlı ilçesi merkezli 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, En son nerede deprem oldu? İşte 26 Haziran’da meydana gelen son depremler…
26.06.2020 Gündem
Bursa'da korkutan deprem
Bursa'da korkutan deprem Bursa'da sabah saatlerinde 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi.
18.12.2018 Gündem
Marmara'da deprem! Bursa sallandı
Marmara'da deprem! Bursa sallandı Bursa'da bu sabah 08.13'te merkez üssü Gürsu ilçesine bağlı Kazıklı köyü olan 3.3 büyüklüğünde deprem hissedildi.
20.01.2017 Yaşam
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Kentsel dönüşüm 5 Ekim'de başlıyor
2.10.2012 Ekonomi
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi! Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı
Murat Kurum son seçim anketini açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa ve çevre illerde hissedildi. Peki bu depremi nasıl yorumlamak gerekiyor? Bölgede hangi faylar büyük deprem üretebilir? Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
20.03.2024 Gündem
Yalova'da 3.5 büyüklüğünde deprem!
Yalova'da 3.5 büyüklüğünde deprem! Yalova, Marmara Denizi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, Bursa civarında da hissedildi.
20.03.2024 Gündem
Yeni fay hattı hangi illeri tehdit ediyor? Deprem uzmanı  Şükrü Ersoy açıkladı
Yeni fay hattı hangi illeri tehdit ediyor? Deprem uzmanı Şükrü Ersoy açıkladı Bugünlerde en çok konuşulanlardan biri Bursa'da tespit edilen yeni fay hattı. Neresi riskli bölge, bu hattın tehlikesi ne ölçüde? Büyük depremler üretebilir mi? CNN TÜRK Spikeri Meltem Bozbeyoğlu, Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy'la değerlendirdi.
18.03.2024 Vatan TV
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Sözbilir, "Hem yazılı hem tasarım hem de mekanizma açısından tamamen yerli, yeni bir deprem uyarı sistemi geliştirdik. Geliştirdiğimiz sistemi önümüzdeki aydan itibaren 6 aylık bir deneme sürecine sokacağız. İzmir'de farklı lokasyonlardaki 12 istasyona yerleştireceğimiz bu sistem oluşacak depremlerle ilgili saniye saniye bize bilgi aktaracak" dedi.
16.03.2024 Gündem
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur Kocaeli Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şerif Barış, "Bursa'nın içerisinde kırılmamış birçok fay var. İşte bu faylar potansiyel tehlike. İznik-Mekece fayı kırılırsa 7,2. Gemlik fayı 6,9. Bu ikisi birden kırılırsa 7,7. Burada olacak bir afet sadece İstanbul'u, sadece Adapazarı'nı, sadece Kocaeli'ni değil; tüm Marmara'yı etkileyecek" dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi Çanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden hissedildi. Bakan Yerlikaya depremle ilgili olumsuz durum olmadığını bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da depremden korkup ikinci kattan atlayan bir vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.
4.03.2024 Gündem
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Deprem mi oldu? 23 Şubat 2025 İstanbul’da deprem mi oldu?
Deprem mi oldu? 23 Şubat 2025 İstanbul’da deprem mi oldu? Bursa veya çevre illerde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul’da da hissedildi.
23.02.2024 Gündem
Bursa'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Bursa'da 4.1 büyüklüğünde deprem Bursa'da saat 15.14'te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremin derinliği 10.86 km olarak kaydedildi Gemlik Bursa'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem oldu.
23.02.2024 Gündem
Bursa'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu! Uzmanlardan açıklama geldi
Bursa'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu! Uzmanlardan açıklama geldi Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Prof. Dr. Tolga Bekler, "Yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi. Öte yandan CNN Türk'e konuşan Prof. Dr. Şürkü Ersoy ise Bursa'da keşfedilen Kayapa-Yenişehir fayının 7.3 şiddetinde bir deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Bu gelişmelerin ardına Bursa'da saat 15.14'te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremin derinliği 10.86 km olarak kaydedildi.
23.02.2024 Gündem
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu Bursa’nın Gemlik ilçesinde saat 10.45’te meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde kısa süreli paniğe neden olurken, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, depreme kürsüde, depremi ve kentsel dönüşümü konuştuğu sırada yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi Marmara güne sarsıntıyla başladı. İstanbul ve Bursa'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. merkez üssü ise Bursa-Gemlik. Sarsıntı yerin 13.2 km derinliğinde gerçekleşti.
19.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bursa Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bursa deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.