Burhan Şeşen

Burhan Şeşen

Son dakika burhan şeşen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burhan şeşen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burhan şeşen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burhan Şeşen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burhan şeşen gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 burhan şeşen haberi bulunmuştur. Tüm burhan şeşen haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı "Şahları da Vururlar", Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda izleyicisi ile buluştu. Bir tarih parodisi olan oyun, üst düzey oyunculuk performansları ile seyircinin beğenisini kazandı.
17.03.2024 Magazin
Fuat Güner 150 kişiye 1.000 lira gönderdi
Fuat Güner 150 kişiye 1.000 lira gönderdi Müzik Yorumcuları Meslek Birliği'nin (MÜYORBİR) 11'inci Olağan Genel Kurulu önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Burhan Şeşen ve Ahmet Koç’un MÜYORBİR’in yönetimine seçilmek için yarıştığı genel kurulda; Fuat Güner, Ömür Gedik, Işın Karaca, Deniz Arcak, Derya Uluğ gibi birçok sanatçı oy kullandı.
1.10.2021 Magazin
Özdemir Erdoğan'dan yeni Zeki Müren çıkışı!
Özdemir Erdoğan'dan yeni Zeki Müren çıkışı! Zeki Müren için daha önce "Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı” iddiasında bulunan Özdemir Erdoğan, iddiasının arkasında olduğunu söyledi.
8.03.2021 Magazin
İşsiz kalanlara destek geliyor...
İşsiz kalanlara destek geliyor... Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren müzik sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Geliri olmayan müzik emekçilerine seyyanen kişi başı bin lira, toplamda 20-30 milyon lira civarında bir proje bedeli düşünüyoruz” dedi.
5.12.2020 Gündem
Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı
Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı "İspanyol Meyhanesi", "Ayrılanlar İçin", "Sen Neredesin" ve "Bugün Yarın Daima" gibi unutulmaz eserlere imza atan Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı.
7.11.2020 Yaşam
Salih Dinçel'den 'Mucize'
Salih Dinçel'den 'Mucize' Akademisyen ve şarkıcı Salih Dinçel, üçüncü single'ı 'Mucize'yi müzikseverlerin beğenisine sundu. Söz ve müziği Grup Gündoğarken'in kurucularından Burhan Şeşen'e ait olan parçanın aranjörlüğünü Gürol Ağırbaş yaptı.
29.04.2019 Kültür Sanat
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi 10 yıl önce hayata gözlerini yuman müzisyen Serhan Şeşen’in doğum günü olan ve ‘Yaşama Saygı Günü’ olarak kutlanan 27 Şubat’ta Cahit Berkay’dan Onur Akın’a, Metin Özülkü’den Belkıs Akkale’ye kadar birçok sanatçı şarkılarını artan şiddet, cinsel istismar ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için söyledi. Geceden elde edilen gelir, öğrencilere burs oldu.
1.03.2019 Kültür Sanat
'Mucize' gerçekten mucize oldu
'Mucize' gerçekten mucize oldu Müzisyen ve akademisyen Salih Dinçel'in yeni single'ı 'Mucize'nin lansmanı IF Performance Hall Beşiktaş'ta yapıldı. Söz ve müziği Grup Gündoğarken’in usta ismi Burhan Şeşen’e ait olan şarkıyı Şeşen ile birlikte seslendiren Dinçel, “Bana Mucize gibi bir hediye verdi” dedi. Şeşen de “Şarkı yeni versiyonuyla Mucize olmuş” yorumunu yaptı.
21.01.2019 Kültür Sanat
Salih Dinçel'in yeni single'ı tanıtıldı
Salih Dinçel'in yeni single'ı tanıtıldı Müzisyen ve akademisyen Salih Dinçel'in yeni single'ı 'Mucize'nin lansmanı IF Performance Hall Beşiktaş'ta yapıldı.
19.01.2019 Kültür Sanat
Salih Dinçel'in yeni albüm heyecanı
Salih Dinçel'in yeni albüm heyecanı Müzisyen Salih Dinçel'in yeni single'ı 'Mucize'nin lansmanı 16 Ocak akşamı yapılacak.
9.01.2019 Kültür Sanat
Sermiyan Midnight üçüncü sezona başladı
Sermiyan Midnight üçüncü sezona başladı Ünlü komedyen Sermiyan Midyat’ın, ‘Sermiyan Midnight’ ismini verdiği stand-up gösterisi, ünlü isimlerin katılımıyla Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde üçüncü sezona merhaba dedi.
12.11.2018 Kültür Sanat
Burhan Şeşen: Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir durum yok
Burhan Şeşen: Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir durum yok Burhan Şeşen, 'telif gelirlerinin az ödenmesi' suçlaması hakkında, "Cevabını veremeyeceğimiz hiçbir durum yok.” dedi.
10.11.2018 Magazin
Şeşenler 3 kuşak sahnede!
Şeşenler 3 kuşak sahnede! İlhan Şeşen’in 47. sanat yılına özel albümü ‘Hediyem’, ailenin 3 kuşağını aynı sahnede buluşturdu.
23.10.2018 Magazin
Kızıyla sahnede
Kızıyla sahnede Gündoğarken’in solisti Burhan Şeşen ve kızı Dilhan Şeşen, Misfest Zorlu Center kapsamında önceki akşam Zorlu AVM’de müzikseverlerle buluştu.
3.06.2018 Magazin
BKM'de İnan rüzgarı!
BKM'de İnan rüzgarı! 'İnan' isimli ilk single çalışmasıyla dikkatleri üzerine çeken Salih Dinçel, önceki akşam BKM Mutfak sahnesindeydi.
17.04.2017 Kültür Sanat
Müzik dünyasını karıştıran iddia! Paralar FETÖ'ye mi gidiyor?
Müzik dünyasını karıştıran iddia! Paralar FETÖ'ye mi gidiyor? Sanatçı Asım Gökmen, MSG ve MÜYORBİR yönetimlerinin usulsüzlükle seçildiğini savundu: Müzik dünyasındaki bazı isimler FETÖ ile ortak hareket ediyor. Toplanan milyonlarca liranın akıbeti ise belli değil.
5.10.2016 Magazin
Seçim tartışmalı geçti
Seçim tartışmalı geçti MÜYORBİR ‘Müzik Yorumcuları Meslek Birliği’ genel kurul toplantısı ve yönetim kurulu üyeleri seçimleri tartışmalara neden oldu...
1.04.2015 Magazin
Gülben ve Candan rakip oldu!
Gülben ve Candan rakip oldu! Candan Erçetin ile Gülben Ergen, ‘Müzik Yorumcuları Meslek Birliği (MÜYORBİR) yönetimine aday oldu...
28.03.2015 Magazin
Erol Büyükburç'un cenazesinde gerginlik
Erol Büyükburç'un cenazesinde gerginlik Büyükburç’un cenazesi Levent Camisi’nde kılınacak öğlen namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek
14.03.2015 Magazin
Sanatçılar Gezi Parkı için bir araya geldi
Sanatçılar Gezi Parkı için bir araya geldi Genco Erkal,Tülay Günal, Nejat Yavaşoğulları, Burhan Şeşen'in de içinde bulunduğu sanatçılar Gezi Park'ı için şarkı söylediler
14.06.2013 Haber
‘Hiçbir karar oğlumu getirmez’
‘Hiçbir karar oğlumu getirmez’ Burhan Şeşen doktorlara verilen cezaya isyan etti
29.09.2021 Gündem
O doktorlara iki yıl hapis!
O doktorlara iki yıl hapis! Burhan Şeşen’in oğlu Serhan'ın davası sonuçlandı
10.04.2013 Yaşam
Mersinliler'i coşturdular
Mersinliler'i coşturdular Mersin'de düzenlenen 'Güneş Festivali'nde Grup Gündoğarken ve Gripin hayranlarını coşturdu
29.06.2012 Magazin
'Çocuk gelin' toplantısında üç çocuk tartışması
'Çocuk gelin' toplantısında üç çocuk tartışması Bakan Şahin ve CHP'li Bilgehan arasında üç çocuk polemiği yaşandı
29.09.2021 Gündem
Müfettişlere de dava açacağım!
Müfettişlere de dava açacağım! Oğlunu kaybeden Burhan Şeşen'den sert açıklama...
24.04.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burhan Şeşen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burhan şeşen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.