Bülent Tüfekçi

Bülent Tüfekçi

Son dakika bülent tüfekçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bülent tüfekçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bülent tüfekçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Tüfekçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent tüfekçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 bülent tüfekçi haberi bulunmuştur. Tüm bülent tüfekçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
"1 Ocak 2018 öncesi emekli olmayın"
"1 Ocak 2018 öncesi emekli olmayın" Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, 31 Aralık 2017 tarihin den sonra emekli olmanın daha avantajlı olduğunu, emekli işlemlerinin 1 Ocak 2018 tarihinde başlatılması vatandaşların yararına olacağını bildirdi. Daha yüksek emekli maaşı bağlanması için bu tarihten sonra yüzde 5 veya yüzde 10 emekli maaşların da artma olacağının altını çizen Nacar, borçlanarak emekli olmak isteyenlerin de 2018 yılına girmeden 18.96 kur üzerin den yapmalarını önerdi.
12.12.2017 Ekonomi
İkinci el otomobil satışında yeni dönem
İkinci el otomobil satışında yeni dönem Yüz kızartıcı suçlardan hüküm giyenler motorlu araç alım satım işini yapamayacak.
24.04.2017 Ekonomi
Başörtüsü kararına Türkiye'den ilk tepki
Başörtüsü kararına Türkiye'den ilk tepki Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'den Avrupa Adalet Diva'nının başörtüsü kararı ile ilgili olarak "Olay İslam'a karşı Haçlı saldırısına dönüşüyor" dedi.
29.09.2021 Gündem
İhracat'a büyük destek! Coşacak...
İhracat'a büyük destek! Coşacak... TIR'lara gümrüksüz motorin desteği ihracatı da coşturacak. 100 milyon euro navlun ön görülüyor...
9.03.2017 Ekonomi
Tefecilik yapan yandı
Tefecilik yapan yandı Adalet Bakanlığı’nın hazırladığı kanun taslağıyla nitelikli dolandırıcılık suçlarıyla daha etkin mücadele edilecek. Tefecilik, organ veya doku ticareti yapanların malvarlıklarına el konulacak
22.09.2016 Ekonomi
Patent, ev-arsa gibi kredi teminatı oluyor
Patent, ev-arsa gibi kredi teminatı oluyor KOBİ’lerin finansa ulaşımını kolaylaştıracak yasa tasarısı netleşti. Ev, arsa gibi taşınmazların yanı sıra KOBİ’ler artık makina, mahsul hatta patentini bile teminat gösterip kredi alabilecek.
14.07.2016 Ekonomi
Bakan Tüfekçi'den Suriyelilere vatandaşlık açıklaması
Bakan Tüfekçi'den Suriyelilere vatandaşlık açıklaması Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci,"Muhalefetin 'bu insanlar Türk vatandaşlarımızın ekmeğini elinden alacak' gibi çok çirkin ve gerçekle ilgisi olmayan, dedikodu mahiyetindeki algı operasyonuna kapılmamak gerekir. Bu insanları buradaki iş gücüne ve ekonomiye katkı sunmaları için bir artı değer olarak düşünmek lazım" dedi.
29.09.2021 Gündem
"Yabancı yatırımcı için reform paketi yolda"
"Yabancı yatırımcı için reform paketi yolda" Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, doğrudan yabancı sermayeyi Türkiye'ye çekmek için çeşitli reform paketleri hazırladıklarını belirterek, "Hükümetimiz bunun üzerinde çalışıyor" dedi.
27.04.2016 Ekonomi
Kredi kartında yeni dönem başlıyor
Kredi kartında yeni dönem başlıyor Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, tüketicilerin talebi üzerine getirilen aidatsız kredi kartıyla taksitli alışveriş yapılabilmesini sağlayacak düzenleme için çalıştıklarını bildirdi.
7.01.2016 Ekonomi
Ekonominin başına o isim geçti
Ekonominin başına o isim geçti Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı kabinede Mehmet Şimşek Başbakan Yardımcısı olarak yer aldı. Ekonomi Bakanı ise Mustafa Elitaş oldu.
29.09.2021 Gündem
'Oğlum vatana feda olsun'
'Oğlum vatana feda olsun' ŞIRNAK’ta yol güvenliği görevi sırasında PKK’lı teröristlerin saldırısında 2 askerle birlikte şehit olan 26 yaşındaki Piyada Teğmen İbrahim Tanrıverdi, Malatya’da düzenlenen askeri törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
20.01.2023 Ekonomi
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik atamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik atamalar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan kararlara göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Zeliha Sağlam, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Ayşe Ayşin Işıkgece atandı.
9.01.2021 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi...
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'yle ilgili Twitter hesabından paylaştığı video klipte, sözü ve müziği Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser gündem oldu. Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser birçok farklı dilde seslendirildi. Peki, Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in hayatı hakkında merak edilenler...
22.07.2020 Gündem
'Küçük Dev Adam' ın ALS ile büyük savaşı!
'Küçük Dev Adam' ın ALS ile büyük savaşı! ALS hastalığı ile mücadele eden Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden olan İlyas Tüfekçi, bu hastalıkla yaşamayı öğrendiğini ve asla kendini bırakmadığını söyledi.
28.09.2018 Futbol
Bakan açıkladı! Artık tamamını devlet ödeyecek
Bakan açıkladı! Artık tamamını devlet ödeyecek Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, seçimlerden sonra ilk müjdeyi verdi.
26.06.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! 'Kiranın tamamını karşılayacağız'
Bakan açıkladı! 'Kiranın tamamını karşılayacağız' Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ekonominin önemli bir parçası olan ticaret borsalarının, etkin ve işleyen piyasa mekanizmasının oluşmasında ve fiyat hareketlerinde istikrarın sağlanmasında en önemli aktör olduğunu belirtti. Tüfekci, "Artık teşvikleri sadeleştireceğiz. 10 kalemden 3-4 kaleme indireceğiz. Lisanslı depolara hükümet olarak ciddi destekler verildi. Ayrıca depo kiralarının bugüne kadar yarısını veriyorduk, bundan sonra hükümet olarak tamamını karşılayacağız" dedi.
26.06.2018 Ekonomi
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Ak Parti’de 3 dönemliklere Meclis kapısı aralanabilir!
Ak Parti’de 3 dönemliklere Meclis kapısı aralanabilir! 7 Haziran seçimlerinde aday olamayan ve aralarında Cemil Çiçek, Bülent Arınç, Ömer Çelik, Ali Babacan gibi ağır topların da bulunduğu ‘3 dönem’ mağduru 70 isim erken seçim durumunda tekrar aday olabilecek...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Tüfekçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent tüfekçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.