Buket Aydın

Buket Aydın

Son dakika Buket Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buket Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buket Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buket Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buket aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 buket aydın haberi bulunmuştur. Tüm buket aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tek düğmeli hırkayı Eda Taşpınar da giydi!
Tek düğmeli hırkayı Eda Taşpınar da giydi! Son dönemde ünlülerin tercih ettiği tek düğmeli hırkayı Buket Aydın'dan sonra Eda Taşpınar da giyip paylaştı. 3450 TL olan hırkanın altına hiçbir şey giymeyen Eda Taşpınar sosyal medyada cesur pozlarını yayınladı.
6.01.2022 Magazin
Bahar Candan'dan olay sözler! "Elon Musk ile çıksak, 'Biz niye Mars'ta değiliz' derim"
Bahar Candan'dan olay sözler! "Elon Musk ile çıksak, 'Biz niye Mars'ta değiliz' derim" Yarışma programıyla adını duyurduktan sonra sözleriyle sık sık gündeme gelen Bahar Candan, Buket Aydın'a konuk oldu. "Bana hiçbir şey yetmiyor" diyen Bahar Candan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.01.2022 Magazin
Nilgün Belgün'den şaşırtan evlilik açıklaması: Evlilik insan doğasına aykırı
Nilgün Belgün'den şaşırtan evlilik açıklaması: Evlilik insan doğasına aykırı Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nilgün Belgün, Buket Aydın'ın sunduğu Tarafını Seç programında "Evlilik insan doğasına aykırı" ifadelerini kullandı.
29.11.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten muhteşem final!
İbrahim Tatlıses'ten muhteşem final! Arabesk müziğin yaşayan efsanesi İbrahim Tatlıses, 3 gün üst üst sahne aldığı Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserler serisini önceki akşam muhteşem bir finalle sonlandırdı. İlk 2 günde biletlerin tükendiği konserler serisinin 3’üncü günününde de kural değişmedi. Konserin başlamasına saatler kala biletlerin tükenmesiyle imparator bir kez daha Kuruçeşme Açıkhava’yı tıka basa doldurdu.
26.09.2021 Magazin
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor!
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor! Altan Erkekli, Aşkın Nur Yengi, Işın Karaca, Kerem Alışık, Kıraç, Müge Anlı, Nazlı Çelik, Seda Öğretir, Tamer Karadağlı, Zahide Yetiş, Zara, Hülya Koçyiğit Oktay Kaynarca, aralarında bulunduğu ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatmaya başladı.
4.05.2020 Eğitim
Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Buket Aydın kaç yaşında?
Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Buket Aydın kaç yaşında? Buket Aydın, Kanal D ekranlarında yayınlanan İkinci Sayfa programına konuk oldu. Programı seyredenler Buket Aydın kimdir? Nerelidir? Buket Aydın kaç yaşında? sorularına cevap arıyor. İşte detaylar...
17.01.2020 Gündem
Erdoğan'dan yerli otomobil açıklaması! Fiyatı ne kadar olacak?
Erdoğan'dan yerli otomobil açıklaması! Fiyatı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK- Kanal D ortak yayınında yerli otomobil ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Halkımızın rahatlıkla alabileceği bir fiyatta olacak diye düşünüyorum. O olmazsa sürümden kazanma felsefesi işlemez." dedi.
6.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasının yeni ayrıntıları ortaya çıktı
FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasının yeni ayrıntıları ortaya çıktı 17/25 Aralık soruşturmasında, FETÖ kumpasının ayrıntıları itirafçıların anlattıklarıyla bir bir ortaya çıktı. Gizli toplantılar yapıldı, darbe planı ince ince örüldü. Gülen'in onayı alındıktan sonra örgüt üyeleri düğmeye bastı. İşte Kanal D Ana Haber'in özel haberinin tüm detayları.
25.12.2019 Gündem
MGD'den Kanal D'ye ödül yağdı!
MGD'den Kanal D'ye ödül yağdı! Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği ’24. Altın Objektif Ödülleri’, dün akşam sahiplerini buldu. Demirören TV, geceden beş ödülle ayrıldı.
6.11.2019 Televizyon
Kanal D'ye ödül yağdı
Kanal D'ye ödül yağdı ‘Moonlife Yılın En İyileri Ödül Töreni’, önceki akşam KKTC Merit Royal Hotel’de yapıldı.
2.10.2019 Televizyon
Bülent Ersoy ve Selami Şahin, Harbiye'de tarih yazdı!
Bülent Ersoy ve Selami Şahin, Harbiye'de tarih yazdı! Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy ve Türk Müziği’nin usta besteci ve yorumcusu Selami Şahin, dün akşam Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahne aldı.
27.08.2019 Magazin
İstanbul'la ilgili merak uyandıran açıklama
İstanbul'la ilgili merak uyandıran açıklama Tarihçi-Seyahat Yazarı ve İstanbul Uzmanı Saffet Emre Tonguç, CNN TÜRK'te 40 programında Buket Aydın'a konuştu.
4.07.2019 Televizyon
Talat Bulut 40'ın konuğu oldu
Talat Bulut 40'ın konuğu oldu Bu hafta 40'ın konuğu oyuncu Talat Bulut oldu.
19.06.2019 Televizyon
Mehmet Aslantuğ merak edilen soruları yanıtladı
Mehmet Aslantuğ merak edilen soruları yanıtladı Buket Aydın ile 40'ın konuğu ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ oldu.
12.06.2019 Televizyon
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Dr. Ayşegül Çoruhlu oldu
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Dr. Ayşegül Çoruhlu oldu Buket Aydın ile 40'a konu hafta Dr. Ayşegül Çoruhlu konuk oldu.
29.05.2019 Televizyon
CNN TÜRK ve Kanal D’den açıklama
CNN TÜRK ve Kanal D’den açıklama CNN TÜRK televizyonundan yapılan açıklamada, "Sayın Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı Tarafsız Bölge programının ardından görevli kameramanların işine son verildiği bilgisi doğru değildir. Kurumumuz bünyesinde görev yapan kameramanlar görevlerinin başındadır. Saygılarımız ile kamuoyuna sunulur’’ denildi
24.05.2019 Gündem
Atak Güvenlik'ten açıklama
Atak Güvenlik'ten açıklama Atak Güvenlik'ten yapılan açıklamada "Asılsız haberleri yapan ve yayanlarla ilgili ise hukuki süreç başlatılacaktır’’ denildi.
23.05.2019 Gündem
Alişan, Demet Akalın'la arasında yaşananları anlattı
Alişan, Demet Akalın'la arasında yaşananları anlattı Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu Alişan oldu.
22.05.2019 Televizyon
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Cemalnur Sargut oldu
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Cemalnur Sargut oldu CNN TÜRK ekranlarında Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu Cemalnur Sargut oldu
15.05.2019 Televizyon
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum
Osman Sınav: Kendimi dövdüğümü hatırlıyorum Ünlü Yönetmen Osman Sınav, Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu oldu.
8.05.2019 Televizyon
Bennu Gerede: Yıllarca Acun'a yalvardım
Bennu Gerede: Yıllarca Acun'a yalvardım Buket Aydın'ın CNN TÜRK'te sunduğu '40' programının bu haftaki konuğu fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede oldu.
2.05.2019 Magazin
Öğretmenlere, Türkçe'nin kullanımı ve diksiyon eğitimi verilecek
Öğretmenlere, Türkçe'nin kullanımı ve diksiyon eğitimi verilecek Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB), TRT Genel Müdürlüğü ve haber spikerleri işbirliğinde gerçekleştireceği 'Önce Türkçe Projesi' ile öğretmenler, Türkçe'nin kullanımı ve diksiyon eğitimine tabi tutulacak. 2 yılda 400 bin öğretmenin, bu eğitimi alması hedefleniyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Öğretmenlerimize ne yapsak, ne tür katkıda bulunsak, onların gelişmeleri ve kariyer gelişimleri için ne tür destekte bulunsak azdır" dedi. Selçuk, "Sözün ustaları burada. Her bir kelimeyi nasıl konuşacağım konusunda hiç bu kadar tedirgin olmamıştım" ifadelerini kullandı.
30.04.2019 Eğitim
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu olan Tamer Karadağlı soruları yanıtladı.
24.04.2019 Televizyon
Milli Eğitim Bakan Selçuk: Okulların tatil süresi...
Milli Eğitim Bakan Selçuk: Okulların tatil süresi... CNN TÜRK'te Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk oldu. Bakan Selçuk, öğretmen maaşlarından, okulların yaz tatili dönemlerine ilişkin çök önemli açıklamalarda bulundu.
19.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Buket Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buket aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.