Buğday Fiyatları

Buğday Fiyatları

Son dakika buğday fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buğday fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buğday fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buğday Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buğday fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 buğday fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm buğday fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
Buğday fiyatları 2023 | Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı? Kocaeli’de TMO silosunda yaşanan büyük patlamanın hububat fiyatlarında etkili olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, Buğday fiyatları yükselecek mi, Kocaeli TMO patlaması sonrası buğday fiyatları artar mı?
9.08.2023 Ekonomi
2023 Buğday fiyatları belli oldu! TMO 1 ton buğday, arpa fiyatı ne kadar?
2023 Buğday fiyatları belli oldu! TMO 1 ton buğday, arpa fiyatı ne kadar? Buğday ve arpa fiyatları 2023 yılıdna belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla birlikte Toprak Mahsulleri Ofisi'nin buğday ve arpa alım fiyatları belirlendi. Peki 1 ton buğday ne kadar oldu? Arpa ve buğday fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...
6.06.2023 Gündem
Fiyatlar düşüşe geçti! 25 Temmuz'dan bu yana...
Fiyatlar düşüşe geçti! 25 Temmuz'dan bu yana... Buğday fiyatları Ukrayna'dan ihracatın yeniden başlamasının ardından bir haftanın en düşüğüne indi. Razoni adlı gemi İstanbul Boğazı'nda bulunuyor.
3.08.2022 Ekonomi
Fiyatlarda sert düşüş! İstanbul'daki tarihi anlaşma etkisini gösterdi
Fiyatlarda sert düşüş! İstanbul'daki tarihi anlaşma etkisini gösterdi Fiyatlarda sert düşüş görüldü. Tahıl ürünlerinin Ukrayna limanlarından sevkiyatına ilişkin imzalanan anlaşmanın etkileri görülmeye başlandı. Tahıl anlaşmasıyla dünya buğday fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. İşte son dakika haberinin detayları...
22.07.2022 Ekonomi
Pirinç krizi mi geliyor! Dünya tedirgin, küresel gıda fiyatları yükseliyor...
Pirinç krizi mi geliyor! Dünya tedirgin, küresel gıda fiyatları yükseliyor... Yeni kriz kapıda! Fiyat artışları endişe verici boyuta uşlaştı. Gıda krizi uzun süredir dünyanın gündeminde. İlk olarak Ayçiçek yağı ve şeker ile başlayan gıda krizi Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte buğdaya da sıçradı. İki ülke de dünyanın buğday ambarlarının başında geliyor.Bu nedenle savaş buğday fiyatlarının sert bir şekilde yükselmesine neden oldu. Son olarak da piriç krizinin başlayabileceği duyuruldu. Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Gıda Fiyat Endeksi tarafından yayımlanan Mayıs verilerine göre, uluslararası pirinç fiyatlarının art arda beşinci ay artarak 12 ayın en yüksek seviyesine çıktığını belirtti
13.06.2022 Ekonomi
Pirinç fiyatları artacak mı? Pirinç krizi mi başlıyor?
Pirinç fiyatları artacak mı? Pirinç krizi mi başlıyor? Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle küresel gıda fiyatlarındaki artış sürüyor! Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü açıkladı. Mayıs verilerine göre, uluslararası pirinç fiyatlarının art arda beşinci ay artarak 12 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Uzmanlar ise, bu sürecin devam etmesi durumunda pirinç krizi yaşanabileceği uyarısında bulundu. Peki, Pirinç fiyatları artacak mı? Pirinç krizi mi başlıyor? Pirinç fiyatları arttı mı? İşte detaylar…
13.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması!
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş zam açıklaması! Ekmek fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Ekmek fiyatlarına zam ile ilgili beklenen açıklama geldi. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, 2021 Eylül ayından itibaren un regülasyonunu yürüttüklerini hatırlatarak, "Ekmekteki unun maliyeti yüzde 30’u geçmez. Bu yüzde 30’luk kısmın minimum seviyede etkilenmesini, ekmek fiyatlarına yansımasını en az seviyede tutmak maksadı ile un regülasyonu çalışması yapıyoruz. Haziran, temmuz, ağustos ayında da devam edilmesi talimatı verildi. Kesintisiz devam ediyoruz şu anda. Haliyle undan kaynaklanan fiyat artışlarının ekmek fiyatlarını çok fazla etkilemeyeceğini değerlendiriyoruz. Regülasyon yaptığımız un fiyatları, un sanayicilerinin fırıncılara sattığı fiyatlar en makul fiyatlar. Ekmeklik un fiyatlarının makul fiyatta tutulması için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.
10.06.2022 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan: Enflasyonu kalıcı olarak düşürmekte kararlıyız
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan: Enflasyonu kalıcı olarak düşürmekte kararlıyız AK Parti İstanbul İl Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen Ekonomi Buluşmaları programında konuşan Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, enflasyonun tüm dünyanın sorunu olduğunu söyleyerek enflasyonu kalıcı olarak düşürmekte kararlı olduklarını vurguladı. Bu yıl turizm gelirlerinde artış beklediklerini belirten Gürcan, 20 milyon ton buğday rekoltesi beklediklerini ve kıtlık olmayacağını vurguladı. Gürcan, "Şu anda tüm dünyanın gözü Türkiyede. Türkiyeden ithalat yapmak için tüm dünya sanayicilerimizin kapsını aşındırıyor. Bunu gayet iyi biliyoruz" dedi.
6.06.2022 Ekonomi
Buğday taban fiyatı açıklandı mı? TMO buğday alım fiyatları ne zaman açıklanacak?
Buğday taban fiyatı açıklandı mı? TMO buğday alım fiyatları ne zaman açıklanacak? Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan, buğday alım fiyatının kilogram başına 8 lira 50 kuruş olmasını beklediklerini söyledi. Peki, Buğday taban fiyatı açıklandı mı? TMO buğday alım fiyatları ne zaman açıklanacak?
25.05.2022 Ekonomi
Dolar ile ilgili flaş tahmin! Değeri...
Dolar ile ilgili flaş tahmin! Değeri... Dolar ile ilgili çarpıcı tahmin! Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, ABD ekonomisindeki gidişata yönelik açıklamada bulundu. Musk, ABD ekonomisinin büyük olasılıkla resesyonda olduğunu ve etkilerinin 12-18 ay arasında sürebileceğini belirtti. Bunun yanında ABD’li dev banka Goldman Sachs, ABD dolarının aşırı değerli olduğunu ve küresel resesyon durumunda Japon Yeni’nin güçlenebileceğini rapor etti.
17.05.2022 Ekonomi
Büyük kriz! Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi?
Büyük kriz! Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Dünyanın en büyük buğday üreticilerinden Hindistan, ülkede yaşanan iklim şartları ve yükselen enflasyon nedeniyle buğday ihracatını yasakladı. Rusya-Ukrayna savaşı sonrası buğday tedariki zora girince birçok ülke gözünü Hindistan’a çevirmişti. Ancak Türkiye’nin söz konusu ülkelerde yaşanan durumlardan etkilenmeyeceği, Türkiye’de buğday rekoltesinin bu yıl 20 milyon ton beklendiği ifade edildi. Hindistan’ın etkisiyle buğday ithal edemeyen Türkiye’de ekmeğin fiyatında büyük artış olacağı iddialarına karşılık Ulusal Hububat Konseyi Başkanı Özkan Taşpınar, dünyada genel manada enflasyonda yükseliş olduğunu, maliyetlerin arttığını, bunun etkisinin ilerleyen süreçte ekmek fiyatlarını artırsa da bir anda halkın tükettiği ekmeğin fiyatında büyük artışlar olmayacağını söyledi.
17.05.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan son dakika enflasyon açıklaması! Enflasyon ile ilgili son dakika gelişmesi. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantı özetinde enflasyonda yakın dönemde gözlenen yükselişte; jeopolitik gelişmelerin yol açtığı enerji maliyeti artışları, ekonomik temellerden uzak fiyatlama oluşumlarının geçici etkileri, küresel enerji, gıda ve tarımsal emtia fiyatlarındaki artışların oluşturduğu güçlü negatif arz şoklarının etkili olmaya devam ettiği belirtildi.
21.04.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı stokçularına baskın! Hepsi depolardan çıktı
Ayçiçek yağı stokçularına baskın! Hepsi depolardan çıktı Ayçiçek yağında yapılan stoklarla ilgili mücadele başlatıldı. Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde marketlere yönelik denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri, bazı marketlerde 5 litrelik ayçiçek yağların raflarda olmadığını gördü. Yapılan incelemelerde, 5’er litrelik yağların depolarda koliler halinde bekletildiği ortaya çıktı.
8.03.2022 Gündem
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Buğday fiyatları arttı mı?
Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Buğday fiyatları arttı mı? Rusya-Ukrayna savaşı devam ediyor. Savaşın yol açtığı kriz devam ederken petrolden metal ve tarım ürünlerine neredeyse tüm emtialarda fiyat artışları yaşanıyor. Özellikle tarım ürünlerindeki artış yaşanırken dünya ekonomisinde sorunlar derinleşiyor. Rusya-Ukrayna savaşı Avrupa’da hububat fiyatları yükseldi. Türkiye’de de artışların yaşanıp yaşanmayacağı merak ediliyor. Fırıncılar Odası açıklama yaptı. Peki, Ekmek fiyatlarına zam gelecek mi? Buğday fiyatları arttı mı? İşte tüm detaylar…
8.03.2022 Ekonomi
Avrupa'da doğal gaza rekor zam! Doğal gaz fiyatları yüzde 160 arttı
Avrupa'da doğal gaza rekor zam! Doğal gaz fiyatları yüzde 160 arttı Doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin doğalgaz arzında kesintiye yol açacağı endişesi Avrupa'da doğalgaz fiyatlarını rekor seviyeye taşıdı. Avrupa'da derinliği en fazla olan Hollanda merkezli sanal doğalgaz ticaret noktası TTF'de işlem gören nisan vadeli kontratların cuma günü megavatsaat başına 192.5 euro olan fiyatı, dün yüzde 80'e yakın yükselerek 345 euroya çıkarak tarihinin en yüksek seviyesini gördü. Geçen hafta yüzde 25'e yakın artışla 118 doların üzerini test eden Brent petrolün varil fiyatı, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Avrupalı müttefikleriyle Rusya'dan petrol ithalatını durdurmayı görüştüklerini açıklamasının ardından dün yüzde 10'dan fazla artarak son 13.5 yılın en yüksek seviyesi olan 130 doları geçti.
8.03.2022 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin! Şu an1.500 TL ama...
Altın fiyatları ile ilgili kritik tahmin! Şu an1.500 TL ama... Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik tahmin geldi. Altın fiyatlarında yükseliş sürecek mi? Özellikle evlilik planı yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Sektör temsilcileri altın fiyatlarının yükseliş trendinin devam edeceğini vurguluyor. Alyans ve altın takı almak isteyenler ne kadar eken hareket ederse o kadar karlı çıkacak. Şu an alyans fiyatları ortalama 1.500 TL'den başlıyor. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte düğün alışverişi dönemi de başladı. Piyasanın hareketlenmesi bekleniyor.
6.03.2022 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu, büyük indirim...
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu, büyük indirim... Ev sahibi olmak isteyenlere müjde geldi! Bakan resmen duyurdu, indirim oranı belli oldu. TOKİ’den ev alanları ilgilendiriyor, tarih belli oldu. Bakan Murat Kurum, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz" dedi.
6.03.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, fiyat artışı...
Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, fiyat artışı... Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Hükümet düğmeye bastı, yeni dönem başlıyor ve 6 ay sürecek. Güneş, rüzgar, hidroelektrik, doğal gaz, ithal ve yerli kömür gibi elektrik üretimi yapılan tüm alanları ilgilendiriyor, enerji yönetimi kararı verdi. EPDK’ye elektrik fiyatları ile ilgili yetki verildi, çok yakında Meclis’e de geliyor. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle artan enerji fiyatlarına çözüm olarak ‘olağanüstü dönemler, olağanüstü müdahaleleri gerektirir’ anlayışıyla EPDK'ya elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunma yetkisi veriliyor. Karara göre; EPDK, EPİAŞ tarafından işletilen, enerji borsası olarak bilinen Piyasa Takas Fiyatı'ndaki (PTF) elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunacak. Elektrik üretimi yapan tüm alanları kapsayacak kararla birlikte EPDK, üreticilere tavan fiyat uygulayabilecek ve ürün bazında PTF belirleme yetkisine sahip olacak.
6.03.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek yağı stokları...
Ayçiçek yağı ile ilgili son dakika açıklaması! Ayçiçek yağı stokları... Ay çiçek yağı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Kirişci duyurdu. Ayçiçek yağı fiyatları son günlerde gündemde. Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle ayçiçek yağında kriz çıkacağı iddiaları gündeme geldi. İthal edilen ham ayçiçeği yağının geçen yıl yüzde 80'inin Rusya ve Ukrayna'dan yapılaması vatandaşları endişelendirdi. Pek çok kişi marketlere ve toptancılara akın ederek yağ kuyruklarına girdi. Ancak ayçiçek yağı ile ilgili gelen son dakika açıklamasında tedbirlerin alındığı, ülkemizde yeterli miktarda yağ olduğu vurgulandı.
6.03.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tamamen değişti, şu anda...
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tamamen değişti, şu anda... Araba alacak milyonlarca kişi, 'Araba fiyatları düşecek mi?', 'İkinci el araba fiyatlarına zam yapılacak mı?' gibi soruların yanıtını arıyor. Pandemi, çip krizi ve en son da Rusya-Ukrayna savaşı araba fiyatlarını olumsuz yönde etkiledi. Sıfır araçlarda yaşanan tedarik sıkıntısı ikinci el piyasasını da doğrudan etkiledi. Hem sıfır hem de ikinci el araba fiyatları arttı. Peki araba fiyatlarındaki artış duracak mı? Önümüzdeki günlerde sıfır ve ikinci el araba almayı planlayanları nasıl bir süreç bekliyor? Otomotiv sektörü temsilcileri araba piyasasındaki son durumu ve yakın gelecekte oluşabilecek fiyat değişikliklerini değerlendirdi.
6.03.2022 Ekonomi
Mecidiyeköy üst geçitte intihar girişimi
Mecidiyeköy üst geçitte intihar girişimi Mecidiyeköy'de bir kişi üst geçitte kabloları yakarak intihara kalkıştı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
6.03.2022 Yaşam
Tazminat hakkı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, önümüzdeki hafta...
Tazminat hakkı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, önümüzdeki hafta... Çalışan milyonları ilgilendiren flaş karar! İş akdi tazminatsız olarak işveren tarafından feshedilebiliyor. Birçok kişi haberdar değil. Konu hakkıda bilgisi olan çalışanlar ise çok fazla ciddiye almıyor. Ancak çalışanların tazminat hakkını kaybetmesine neden oluyor. Koronavirüs salgınında maske zorunluluğunun bazı alanlarda kaldırılmasının ardından yeniden gündeme geldi. Maske artık iş yerlerinin açık alanlarında kullanılmayacak. Sosyal mesafenin uygulanması ve uygun havalandırma koşullarının varlığı halinde kapalı alanlarda da maske zorunlu değil. Bundan sonraki süreçte işyerlerinde maske kullanımının bir zorunluluk olarak değil, iş sağlığı ve güvenliği tedbiri olarak görmesi gerekiyor. İşyerlerinde nerelerde maske kullanımının zorunlu olacağının iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi tarafından belirlenmesi gerekiyor. Belirlenen yerlerde maske kullanmayan çalışanlar iş sağlığı ve güvenliği tedbirine uymamış olacak. Bu tedbirlere uymadığı tespit edilen ve uyarılara rağmen buna uymamayı sürdüren çalışanın da iş sözleşmesi işveren tarafından tazminatsız olarak feshedilebilecek.
6.03.2022 Çalışma Hayatı
Ekmek krizi büyüyor! Buğday fiyatları 1 haftada yüzde 40 arttı, 14 yılın rekorunu kırdı, yeni zam...
Ekmek krizi büyüyor! Buğday fiyatları 1 haftada yüzde 40 arttı, 14 yılın rekorunu kırdı, yeni zam... Ekmek fiyatlarına yeni zam mı geliyor? Gıda fiyatlarındaki artış vatandaşın alım gücünü zorluyor. Buğday fiyatlarındaki arış ekmeğe zam olarak yansıyacak mı? Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaş buğday piyasasında sert yükselişe neden oldu. Buğday fiyatları, 1959’dan sonra ilk kez haftalık bazda yüzde 40’ın üzerinde artarak 12 doları aştı. Fiyatların son 14 yılın zirvesine ulaşması sonrası en fazla buğday tüketen ülke olan Çin Tarım Bakanı gelişmeyi, “Tarihin en kötü dönemini yaşıyoruz” sözleriyle özetledi.
6.03.2022 Ekonomi
Buğday fiyatları artacak mı? Ekmek ve et fiyatlarına zam gelir mi?
Buğday fiyatları artacak mı? Ekmek ve et fiyatlarına zam gelir mi? Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Avrupa’nın tahıl ambarı olan Ukrayna’nın işgali et ve ekmeği etkileyecek. Şimdiden buğday fiyatların 14 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Buğday fiyatlarındaki artış başta ekmek olmak üzere makarna ve bisküvi gibi ürünlerinin fiyatlarını da artırması bekleniyor. Hafta boyunca yüzde 40 artış gösteren buğday fiyatları yem fiyatlarına da yansırsa et fiyatlarını da etkileyeceği tahmin ediliyor. Peki, Buğday fiyatları arttı mı? Ekmek fiyatlarına zam gelir mi? Et fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar…
5.03.2022 Ekonomi
Kapış kapış satılıyor! Kilosu 15 lira, yoğun ilgi görüyor
Kapış kapış satılıyor! Kilosu 15 lira, yoğun ilgi görüyor Kapış kapış satılıyor, yoğun ilgi var! Kilosu 15 liradan alıcı buluyor. Uskumruya benzerliğiyle bilinen kolyoz balığı, Düzce'de tezgahları süslüyor. Kolyoz, lezzetiyle de herkes tarafından rağbet görüyor.
3.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Buğday Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buğday fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.