Brezilya Milli Takımı

Brezilya Milli Takımı

Son dakika Brezilya Milli Takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brezilya Milli Takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brezilya Milli Takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brezilya Milli Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brezilya milli takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.751 brezilya milli takımı haberi bulunmuştur. Tüm brezilya milli takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! İlk görüşme yapıldı
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! İlk görüşme yapıldı Ocak ayı transfer sezonu gelmeden takımlar şimdiden planlamalarını yapmaya başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray, listesine aldığı yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip, söz konusu futbolcuyu transfer etmek için kıyasıya yarışacak...
3.12.2023 Şampiy10
Real Madrid'de Arda Güler'in yeni teknik direktörü belli oldu! İşte Carlo Ancelotti'nin yerine gelecek isim
Real Madrid'de Arda Güler'in yeni teknik direktörü belli oldu! İşte Carlo Ancelotti'nin yerine gelecek isim İspanya La Liga ekibi Real Madrid, Brezilya Milli Takımı ile anlaşma sağlayan ve 2024'ten itibaren Sambacılar'ı çalıştıracak olan İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin yerini doldurmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bellingham ve Arda Güler transferleriyle yeni sezona hazırlanan Real Madrid'in yeni teknik direktörünü duyurdular.
10.07.2023 İspanya
Beşiktaş'a 135 milyon euro'luk orta saha! Görüşmelere başlandı
Beşiktaş'a 135 milyon euro'luk orta saha! Görüşmelere başlandı Tormena, Kuzyaev, Lyanco gibi tecrübeli futbolcularla ilgilenen Beşiktaş Brezilyalı yıldız futbolcu Philippe Coutinho için görüşmelere başladı.
25.06.2023 Beşiktaş
Yılın bomba iddiası! Tite Fenerbahçe'yle görüşüyor
Yılın bomba iddiası! Tite Fenerbahçe'yle görüşüyor UOL Esporte'de yer alan habere göre Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'yla kendisinden beklenen başarıyı yakalayamayan ve istifa eden Tite'nin Fenerbahçe'yle görüştüğü belirtildi.
28.05.2023 Fenerbahçe
'Flamengo'ymuş, Brezilya Milli Takımı'ymış! Ses kayıtların benim önüme düşmesin hocam'
'Flamengo'ymuş, Brezilya Milli Takımı'ymış! Ses kayıtların benim önüme düşmesin hocam' Adı sık sık Flamengo, Brezilya Milli Takımı ve son olarak Suudi Arabistan ile anılan Jorge Jesus'un 'Ali Koç varsa ben de varım' açıklamaları camiada kafaları karıştırdı. Ankaragücü maçından sonra GurmeSpor'da Portekizli teknik adamı eleştiren Serhat Akın, Jorge Jesus için 'Artık Fenerbahçe'ye odaklanmalı' derken, eski futbolcunun Samet Akaydın, Szalai ve Rossi hakkında sarfettiği sözler ise bir hayli dikkat çekti.
17.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erdi! 'Helikopterle aldık getirdik kendisini bir şey zannetti'
Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erdi! 'Helikopterle aldık getirdik kendisini bir şey zannetti' Önce Flamengo, ardından Brezilya Milli Takımı ve son olarak Suudi Arabistan Futbol Federasyonu yöneticileriyle flörtleşen Jorge Jesus'un ses kayıtlarının ortaya çıkması Fenerbahçe camiasının sabrını taşırırken, Sarı Lacivertli kulübün nabzını tutan muhabirlerden Emre Bol'un 'Fenerbahçe'de Jorge Jesus dönemi sona erecek, adam burada kalmayacak' ifadeleri oldukça dikkat çekti.
14.04.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus artık Türkiye'yi tanıdı! Yeni sözleşme sürprizi
Jorge Jesus artık Türkiye'yi tanıdı! Yeni sözleşme sürprizi Adı sık sık Flamengo, Suudi Arabistan Milli Takımı ve Brezilya Milli Takımı ile anılan Jorge Jesus'un yeni sözleşme imzalama konusunda Ali Koç'la masaya oturabileceği öğrenildi.
10.04.2023 Fenerbahçe
Zidane, Mancini, Jose Mourinho... 60 milyon euro'luk astronomik teklif
Zidane, Mancini, Jose Mourinho... 60 milyon euro'luk astronomik teklif Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Jorge Jesus'la yola devam etme kararı alan Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları sürerken, Portekizli hoca için inanılmaz bir teklifin yapıldığı ortaya çıktı. Adı sık sık Flamengo ve Brezilya Milli Takımı'yla anılan Jesus'un Suudi Arabistan'a gidebileceği belirtilirken, federasyonun maaş skalasının bir hayli yüksek olması sadece Jorge Jesus'un değil Mourinho, Zidane ve Mancini gibi isimlerin iştahını kabarttığı öğrenildi.
6.04.2023 Fenerbahçe
2023'ün en büyük sürprizi! Ne Brezilya ne Flamengo Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu
2023'ün en büyük sürprizi! Ne Brezilya ne Flamengo Jorge Jesus'un yeni takımı belli oldu Sezon başında Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve Mayıs ayında kontratı sona erecek olan Jorge Jesus'un yeni adresi hemen hemen belli oldu. Adı sık sık Flamengo ve Brezilya Milli Takımı ile anılan Portekizli teknik adamın bambaşka bir planının olduğu ortaya çıkarken, görüşmelerin haziran ayının başında resmileşeceği bildirildi.
30.03.2023 Fenerbahçe
68 yaşındaki teknik adama şok! İkna turları başladı ama Jesus için değil
68 yaşındaki teknik adama şok! İkna turları başladı ama Jesus için değil Mayıs ayında Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan ve adı sık sık Brezilya Milli Takımı'yla anılan Jorge Jesus'a şok bir haber geldi.
29.03.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus noktayı koydu: Brezilya Milli Takımı'nı kim istemez?
Jorge Jesus noktayı koydu: Brezilya Milli Takımı'nı kim istemez? Mayıs ayında Fenerbahçe ile kontratı sona erecek olan Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu ve 'Böyle bir takımı çalıştırmayı hangi hoca istemez' ifadelerini kullandı.
28.03.2023 Fenerbahçe
'Şu anda ne mayıs ayını ne de ayrılığı düşünüyorum'
'Şu anda ne mayıs ayını ne de ayrılığı düşünüyorum' Brezilyalı gazeteci Paparazzo Rubro-Negro, kanalında yaptığı açıklamalarla Fenerbahçe cephesinde bomba etkisi yaratan Jorge Jesus Sevilla maçı öncesi "Böylesine kritik bir maç öncesinde böyle bir konunun gündeme gelmesi beni fazlasıyla rahatsız etti." ifadelerini kullandı.
13.03.2023 Fenerbahçe
Kulisleri sallayan Jorge Jesus açıklaması: Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü...
Kulisleri sallayan Jorge Jesus açıklaması: Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü... Sezon başında Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve adı sık sık Brezilya Milli Takımı ile anılan Jorge Jesus hakkında sarfedilen sözler Sarı Lacvertli camiada oldukça ilgi uyandırdı. İşte ünlü spor yazar Murat Özbostan'ın Portekizli teknik adamla ilgili o ifadeleri...
4.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe yönetimi yeni sözleşme dedi Jorge Jesus cevabını verdi
Fenerbahçe yönetimi yeni sözleşme dedi Jorge Jesus cevabını verdi Sezon sonunda Fenerbahçe ile kontratı sona erecek olan Jorge Jesus yeni sözleşme teklifine "Şu anda tek düşündüğüm şey şampiyonluk." yanıtını verdi.
12.02.2023 Fenerbahçe
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı
2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları açıklandı 2022 FIFA En İyiler Ödülleri'nin adayları duyuruldu. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli’nin Göztepe’ye attığı gol, FIFA Puskas Ödülü’ne (En İyi Gol Ödülü) aday gösterildi.
12.01.2023 Futbol
Eski yönetici Murat Aşık, Ali Koç'un süper starını deşifre etti! Aboubakar yanında silik kalır
Eski yönetici Murat Aşık, Ali Koç'un süper starını deşifre etti! Aboubakar yanında silik kalır Forvet hattında Serdar Dursun, Joshua King, Enner Valencia ve Batshuayi gibi tercihleri olmasına rağmen bazı yıldızlarıyla yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü bir golcüyü İstanbul'a getirmeyi planladığı öğrenildi. Hem Premier Lig devinin hem de Brezilya Milli Takımı'nın göz bebeği olan tecrübeli santraforu gündemine alan Ali Koç'un önümüzdeki günlerde İngiltere'ye çıkarma yapacağı bildirildi.
12.01.2023 Fenerbahçe
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda!  'Dünya onun karşısında eğilir'
Adriana Lima'dan Pele'ye duygusal veda! 'Dünya onun karşısında eğilir' Brezilya Milli Takımı ile 1958, 1962 ve 1970'te Dünya Kupası zaferi yaşayan, Pele olarak bilinen tam adıyla Edson Arantes do Nascimento, dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Kansere yenik düşen futbol efsanesi için art arda veda mesajları paylaşıldı. Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima da Pele için duygusal bir veda paylaşımı yaptı.
30.12.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pele için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pele için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünya futbolu efsanesi Pele için sosyal medya hesabından taziyelerini yayınladı.
30.12.2022 Gündem
Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti
Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti Bir süredir kolon kanseri sebebiyle kemoterapi gören futbolun efsanesi Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti.
29.12.2022 Futbol
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne?
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? "Siyah İnci", "Futbolun Kralı", "Kral Pele" lakaplarıyla tanınan Brezilyalı efsane futbolcu Pele’nin sağlık durumunun ağırlaştığı, kanserinin ilerlediği duyuruldu. Futbolun efsanesi Pele ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken futbol geçmişi ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki, Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var? Pele hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? İşte Pele’nin son hali ve hakkında merak edilenler…
22.12.2022 Şampiy10
Jorge Jesus'un yakasından düşmüyorlar! Brezilya Milli Takımı derken bir talip daha
Jorge Jesus'un yakasından düşmüyorlar! Brezilya Milli Takımı derken bir talip daha Katar'da düzenlenen Dünya Kupası turnuvasında Hırvatistan'a penaltılarla elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve tecrübeli teknik direktör Tite'yle vedalaşan Brezilya Milli Takımı için Jorge Jesus yakıştırmaları yapılırken, Portekizli çalıştırıcının Brezilya haricide başka bir dev takımla daha adının anılması Fenerbahçe cephesinde tedirginliğe yol açtı...
15.12.2022 Fenerbahçe
İçlerinde Jorge Jesus da var! Ronaldo Brezilya Milli Takımı için gönlünden geçen hocayı açıkladı
İçlerinde Jorge Jesus da var! Ronaldo Brezilya Milli Takımı için gönlünden geçen hocayı açıkladı 2022 Katar'da düzenlenen Dünya Kupası organizasyonunda Hırvatistan'a penaltı atışları sonucunda elenen ve Tite ile yollarını ayıran Brezilya Futbol Federasyonu tam 7 teknik adamla ilgileniyor.
12.12.2022 Fenerbahçe
Bruno Peres'ten flaş Dani Alves açıklaması: 39 yaşındaki bir oyuncunun Dünya Kupası'nda...
Bruno Peres'ten flaş Dani Alves açıklaması: 39 yaşındaki bir oyuncunun Dünya Kupası'nda... Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Bruno Peres, 39 yaşında Dünya Kupası'nda boy gösteren Dani Alves için "Gerçekten saygıyı hak ediyor." açıklamasını yaptı.
4.12.2022 Trabzonspor
16 yaşında futsal oynarken bir anda kendisini dev kulüpte buldu! Galatasaray'dan flaş transfer
16 yaşında futsal oynarken bir anda kendisini dev kulüpte buldu! Galatasaray'dan flaş transfer Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran ve sol stoper arayışlarına artık ufak ufak bakan Galatasaray, 16 yaşında futsal oynarken İnternacional'in futbol akademisine katılan yıldız defansla görüşmelere başladı. Brezilya Milli Takımı'na 4 kez seçilen 31 yaşındaki futbolcu için yeni Marcao yakıştırmaları yapılırken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği belirtildi.
28.11.2022 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.11.2022 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Brezilya Milli Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brezilya milli takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.