Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! İlk görüşme yapıldı

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! İlk görüşme yapıldı

Ocak ayı transfer sezonu gelmeden takımlar şimdiden planlamalarını yapmaya başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray, listesine aldığı yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip, söz konusu futbolcuyu transfer etmek için kıyasıya yarışacak...

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! İlk görüşme yapıldı

 Ocak ayı ara transfer sezonu için şimdiden yıldız avına çıkan Fenerbahçe ve Galatasaray, Brezilyalı futbolcu için karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız futbolcu ile ilk görüşmesini yaptığı öğrenildi.

NDOMBELE BİLEMECESİ DEVAM EDİYOR

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan kiralık olarak transfer edilen Tanguy Ndombele, Süper Lig'deki Alanyaspor ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United karşılaşmalarında sahaya ilk 11'de çıktı. Fransız oyuncu beklenen performansı sergileyemedi. 26 yaşındaki oyuncuyla devre arasında yollar ayrılabilir.

KİNG İLE YOLLAR AYRILIYOR

Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte eksik bölgelere takviye yapmak isteyen sarı lacivertli kurmaylar kadrodan ayrılacak isimleri belirledi. Devre arasında Fenerbahçe'den ayrılacak oyunculardan biri de Joshua King...

STOPERE LEO ORTİZ

İlk 11’deki yerini Davinson Sanchez’e kaptıran ve bu nedenle devre arasında ayrılma ihtimali yüksek gözüken Nelsson yerine Galatasaray’da arayışlar başladı. Brezilya basını, flaş bir isim ortaya attı: Leo ortiz. RB Bragantino forması giyen Ortiz ile Galatasaray’ın ciddi şekilde ilgilendiği hatta kulübüyle ilk görüşmenin de gerçekleştiği belirtildi. Kariyeri boyunca hep Brezilya ekiplerinde forma giyen Leo Ortiz, RB Bragantino’nun takım kaptanı... 1.85 boyundaki savunmacı, bu sezon 20 maçta oynarken, 1 de gol attı.

Haberin Devamı

FENER DE DEVREDE

Brezilya basını, geçtiğimiz günlerde Leo Ortiz için Fenerbahçe’nin de devrede olduğunu yazmıştı. Stoper bölgesinde üst üste sakatlıklar nedeniyle sıkıntıya giren SarıLacivertliler, ara transferde mutlaka savunmaya takviye yapacak. Brezilya’dan da Palmeiras’ın başarılı oyuncuyu istediği biliniyor.

6 MİLYON EURO...

Brezilya Milli Takımı’nda daha önce kadroya çağrılan fakat forma şansı bulamayan Leo Ortiz için kulübünün 6 milyon Euro’dan kapıyı açtığı yazıyor. UOL’un haberine göre; 27 yaşındaki yıldız stoper ayrılmaya sıcak bakıyor ve kariyerini Avrupa’da sürdürmeyi düşünüyor.