Boydak

Boydak

Son dakika boydak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boydak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boydak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boydak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boydak gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 boydak haberi bulunmuştur. Tüm boydak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Boydak'a gözaltı
Mustafa Boydak'a gözaltı FETÖ davasında firari duruma düşen Mustafa Boydak İstanbul’da gözaltına alındı.
24.06.2023 Gündem
AK Parti'li Canikli'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
AK Parti'li Canikli'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, 'basın yolu ile hakaret ve iftira' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu, 750 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
19.07.2022 Siyaset
AK Partili Canikli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap
AK Partili Canikli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM Grup Toplantısı’ndaki iddialarına ilişkin, “Yakınımım Boydak Holding’e kayyım yapıldığı iddiası yalandır” dedi.
28.06.2022 Siyaset
Yargıtay, Aliye Boydak'a verilen 7 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu
Yargıtay, Aliye Boydak'a verilen 7 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görülen davada, eski Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak'a (60) verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu ve dosya yeniden yargılama için yerel mahkemeye gönderildi.
21.12.2021 Yaşam
FETÖ imamı iğrenç olayı böyle anlattı: Nimet olarak yediler midem bulandı!
FETÖ imamı iğrenç olayı böyle anlattı: Nimet olarak yediler midem bulandı! Son dakika haberine göre; FETÖ/PDY'nin sözde 'Kayseri bölge imamı' olmakla suçlanan Serdal Karakurt'un 'silahlı terör örgütü kurma ve yönetme', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'terörizmin finansmanı' suçlarından yargılanmasına başlandı. Tanık olarak dinlenen Hüseyin M, sanıkla birlikte gittikleri örgütün Pensilvanya'daki kampında, FETÖ elebaşının artık yemeklerini yiyenleri gördüğünü beyan etti. Hüseyin M. 'Kalan yemeğin artığını oradaki 3-4 kişi kıymetli bir şeymiş gibi yedi. Ben onun artığı olduğunu anladım asla yemedim, ısrarcı oldular midem bulandı' dedi.
28.04.2021 Arşiv
Boydak Holding'in yeni adı belli oldu
Boydak Holding'in yeni adı belli oldu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından 2016'dan bu yana yönetilen Boydak Holding'de isim değişikliğine gidildi. Şirketin yeni isminin, düzenlenen törenle Erciyes Anadolu Holding olduğu duyuruldu.
25.10.2019 Ekonomi
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
TMSF, mevduat sigorta limitini 150 bin TL'ye çıkarıyor
TMSF, mevduat sigorta limitini 150 bin TL'ye çıkarıyor Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, mevduatta sigorta limitini 100 bin TL'den 150 bin TL'ye çıkarılması için çalışma başlattıklarını belirterek, “Çalışma tamamlandıktan sonra ülkemizdeki sigorta limiti 100 bin TL’den 150 bin TL’ye çıkacak.” dedi.
2.07.2019 Ekonomi
Boydak Holding'in eski genel müdürü FETÖ'den hakim karşısında
Boydak Holding'in eski genel müdürü FETÖ'den hakim karşısında Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.
7.05.2019 Gündem
Boydak Holding'in FETÖ sanığı eski finans müdürünün hapis cezası belli oldu
Boydak Holding'in FETÖ sanığı eski finans müdürünün hapis cezası belli oldu Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında yargılanan, Boydak Holding'in eski finans müdürüne 7 yıl 6 ay, aynı birimde daha önce şef olarak görev yapan kişiye ise 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası verildi.
4.04.2019 Gündem
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu...
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu... TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan bankası Adabank’ı sattı. 60 milyon dolara Türk iş adamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı. İki ay önce yapılan satış BDDK'nın onayına sunuldu.
25.03.2019 Ekonomi
FETÖ hükümlüsü Sami Boydak yakalandı
FETÖ hükümlüsü Sami Boydak yakalandı Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) hükümlüsü Sami Boydak, yaklaşık 3 kilo 600 gram altınla umreye gitmek isterken havalimanında gözaltına alındı.
19.01.2019 Gündem
Kayserispor'a isim sponsoru
Kayserispor'a isim sponsoru Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Boydak Holding bünyesinden faaliyet gösteren İstikbal Mobilya ile yaptığı sponsorluk anlaşması ile İstikbal Mobilya Kayserispor ismini aldı.
14.01.2019 Kayseri Spor
Mustafa Boydak’ın eşine FETÖ’den 7 buçuk yıl hapis
Mustafa Boydak’ın eşine FETÖ’den 7 buçuk yıl hapis FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, kapatılan Melikşah Üniversitesine 50 bin TL havale yaptığı ve ‘abla’ pozisyonunda olduğu gerekçeleriyle terör örgütüne ‘üyelik’ suçundan yargılanan sanık Müjgan Boydak’a, mahkeme heyeti 7 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
4.12.2018 Gündem
O iş adamının eşine 7 yıl 6 ay hapis
O iş adamının eşine 7 yıl 6 ay hapis FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'örgüt üyesi' olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Boydak Holding eski CEO'su Memduh Boydak'ın eşi Meral Boydak, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
20.11.2018 Gündem
16 iş adamına FETÖ'den hapis cezası!
16 iş adamına FETÖ'den hapis cezası! Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan, aralarında iş adamlarının da yer aldığı 16 sanığa, 4 yıl 2 ay ile 10 yıl arasında değişen hapis cezası verildi.
30.10.2018 Gündem
İndirim seferberliği çığ gibi büyüyor
İndirim seferberliği çığ gibi büyüyor Bakan Albayrak’ın açıkladığı indirim kampanyasına katılanların sayısı bir günde 100’ü aştı. TMSF kendisine bağlı tüm şirketlerle kampanyaya katılırken Kiğılı, Metro ve Torku gibi birçok şirket % 10 indirim taahhüdünde bulundu
11.10.2018 Ekonomi
Son dakika: İndirim ve destek haberleri peş peşe geliyor!
Son dakika: İndirim ve destek haberleri peş peşe geliyor! Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) abonelerinin su bedelleri, BEYSU, otoparklar, belediyemize ait KONBELTAŞ'ın işlettiği KAFEM ve Konya Mutfağı ücretlerinde yüzde 10'luk indirime gidiyoruz. Kiracılarımızın kira bedellerinde de artış yapmayacağız." ifadesini kullandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da, "Ankara genelinde yüzde 17 su indirimi gerçekleştirdik. Bundan sonra su fiyatlarında indirim söz konusu değil. Ulaşımda zam yapmadık. Yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. Halk ekmeğin fiyatında zam yapmıyoruz" dedi.Öte yandan Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım ise "Otobüs biletlerinde 'enflasyonla mücadele' indirimi yolda" dedi.
10.10.2018 Ekonomi
TMSF: Enflasyonla mücadeleye katılacağız
TMSF: Enflasyonla mücadeleye katılacağız TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "TMSF kayyumundaki perakende şirketlerinde enflasyonla mücadeleye katılacağız" dedi.
10.10.2018 Ekonomi
Bu otelde kalmayan FETÖ'cü yok!
Bu otelde kalmayan FETÖ'cü yok! FETÖ finansörü Akın İpek'in sahibi olduğu Koza- İpek Holdinge ait 22 şirkete kayyum atanmıştı. Bunlardan biri de Marmaris'teki 7 yıldızlı Angel's Peninsula oteliydi. Otelde el konulan hard diskte 2011 ile 2015 arasında otelde konaklayan birçok FETÖ'cünün ismi ortaya çıkarıldı.
9.08.2018 Gündem
Boydak’ta bir takvim yok
Boydak’ta bir takvim yok Mahkeme kararıyla Boydak şirketlerinin artık devletin olduğunu belirten TMSF Başkanı Gülal “Satabilir miyiz, satabiliriz. Ancak şu an böyle bir satış gündemimizde yok” diye konuştu
19.07.2018 Ekonomi
Boydaklara ceza yağdı
Boydaklara ceza yağdı FETÖ davasında Boydak kardeşlere 6 ile 18 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi. Şirket hisseleri devlete geçti
12.07.2018 Gündem
Boydakların cezası belli oldu!
Boydakların cezası belli oldu! Eski Boydak Holding yöneticilerinin yargılandığı davada karar açıklandı. Memduh Boydak FETÖ davasında 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Boydak Ailesi'nin diğer üyeleri de 7 ile 11 yıl arasında değişen cezalara mahkum edildi.
12.07.2018 Gündem
13 ayda 200 milyon dolar borç ödedik
13 ayda 200 milyon dolar borç ödedik TMSF kayyumunda yönetilen Boydak Holding’in CEO’su Baki Ertekin, 13 ayda 200 milyon dolar borç ödediklerini açıkladı. Ertekin, “Her şey kontrol altında” dedi
10.07.2018 Ekonomi
FETÖ’cülerin mekanı: CAFE 46
FETÖ’cülerin mekanı: CAFE 46 Firari FETÖ’cülerin ABD’deki yeni buluşma mekanını VATAN ortaya çıkardı. New Jersey eyaletinde geçen yıl açılan ‘Cafe 46’ ABD’ye yerleşen firarilerin uğrak mekanı oldu
16.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Boydak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boydak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.