Botox

Botox

Son dakika botox haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan botox ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını botox haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Botox

haberleri sayfasında son dakika yaşanan botox gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 botox haberi bulunmuştur. Tüm botox haberleri aşağıda listelenmiştir.
Botoks ile migren ataklarına çözüm!
Botoks ile migren ataklarına çözüm! Kronik baş ağrısı ve migren atakları için yapılan botoks uygulaması, ilaca karşı duyarlılığı olan hastalar için alternatif çözüm olduğunu dile getiren Doç. Dr. Ülkü Figen Demir ‘Migren tedavisinde botoks uygulamasını anlattı.
18.03.2022 Sağlık
Cilt yaşlanmasının önüne geçmenin yolları!
Cilt yaşlanmasının önüne geçmenin yolları! Cilt yaşlanması estetik görünümüne ve bakımına önem veren pek çok insanın ortak sorununu oluşturuyor. Deri yaşlanmasına bağlı sorunların çözümü için ise cerrahi ya da ameliyatsız pek çok farklı teknik kullanılıyor. Estetik amaçlı tıbbi destek için belirli bir yaş vermenin mümkün olmadığını belirten uzmanlar örneğin, botox gibi uygulamalara eğer ihtiyaç varsa 18 yaşından itibaren başlanabileceğini belirtiyor. Fakat genel olarak cilt yaşlanmasının etkilerini azaltmak için 25-30 yaş arası tedavi desteğine başlamak uygun bir zaman dilimi olabilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Erol Özan deri yaşlanması ile ilgili merak edilenleri anlattı.
2.11.2021 Sağlık
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor!
Olumlu deneyim estetik bağımlısı yapıyor! Görünüşündeki gerçek veya hayali kusurlar kişide saplantı haline gelebiliyor. Ortaya çıkan bu beden algı bozukluğu ile kişi estetik cerrahinin yolunu tutabiliyor. Nasıl göründüğüyle ilgili hissedilen güvensizlik ise zamanla takıntı haline dönebiliyor. Uzmanlar ise uyarıyor! Kimi estetik cerrahi bağımlılarının hayran oldukları bir ünlü gibi görünmek için kendilerini değiştirmeye çalışmalarının altında psikiyatrik sorunların yatabileceğine dikkat çekiliyor.
25.10.2021 Sağlık
Migren tedavi edilebilir bir hastalıktır
Migren tedavi edilebilir bir hastalıktır Ense, şakaklar ve göz çevresinde yoğunlaşan ağrılarla migrenin ataklar halinde görülen baş ağrısı tipi olduğunu ve tedavi gerektiren bir hastalık olduğunu belirten Doç. Dr. Erdal Dilekçi, “Yaşam tarzında yapılacak ufak değişikliklerin yanı sıra, son yıllarda Türkiye’de de uygulanan özellikle akupunktur, ozon terapi, nöral terapi, proloterapi, ağrı mezoterapisi ve kupa-hacamat gibi geleneksel ve tamamlayıcı tıp (GETAT) yöntemleri ile migren tedavisinde çok başarılı sonuçlar alınmaktadır” dedi.
16.08.2021 Sağlık
Pandemi sağlık sorunu kaynaklı estetiği artırdı!
Pandemi sağlık sorunu kaynaklı estetiği artırdı! Pandemi döneminde artan stres, aşırı terleme, diş sıkma ve gıcırdatma problemlerini de artırdı. Estetik müdahalelerin güzellik kaygısı dışında bu gibi durumlarda da yapıldığını belirten Uzm. Dr. Hasan Benar, “Bu rahatsızlıkların temelinde stres mevcuttur. Pandemi dönemiyle de depresyon ve streste anlamlı oranda artış gördük. Bu sebeple pandeminin etkisinin büyük olduğunu düşüyorum” diye konuştu.
11.07.2021 Sağlık
Pandemi, sağlık sorunu kaynaklı estetiği artırdı
Pandemi, sağlık sorunu kaynaklı estetiği artırdı Pandemi döneminde artan stres, aşırı terleme, diş sıkma ve gıcırdatma problemlerini de artırdı. Estetik müdahalelerin güzellik kaygısı dışında bu gibi durumlarda da yapıldığını belirten Uzm. Dr. Hasan Benar, “Bu rahatsızlıkların temelinde stres mevcuttur. Pandemi dönemiyle de depresyon ve streste anlamlı oranda artış gördük. Bu sebeple pandeminin etkisinin büyük olduğunu düşüyorum” diye konuştu.
8.07.2021 Sağlık
Görme kayıplarının en büyük sebebi bunlar
Görme kayıplarının en büyük sebebi bunlar Şaşılığın kız ve erkek çocukta eşit oranda görüldüğünü söyleyen Op. Dr. Melek Kırcalı, "Şaşılık 0-2 yaş grubundaki göz tembelliği ve binoküler görme kayıplarının en büyük sebebidir" dedi.
3.07.2021 Sağlık
Her üç kişiden biri cinsel işlev bozukluğu yaşıyor
Her üç kişiden biri cinsel işlev bozukluğu yaşıyor Cinsel bilgisizlik, eğitimsizlik, cinsellikle ilgili yanlış bilgi ve inanışların cinsel sorunlara yol açtığını belirten uzmanlar, doğru bilgilendirmenin önemine işaret ediyor.Her üç kadından birinde cinsel istek ve uyarılma bozukluğu görüldüğünü belirten uzmanlar, erkeklerin ise yaklas¸ık yüzde 40'ının yas¸amları boyunca en az bir cinsel is¸lev bozuklugˆu yas¸adıgˆına dikkat çekiyor. Uzmanlar, dünyada her üç kişiden birinin cinsel işlev bozukluğu yaşadığını belirtiyor.
3.09.2020 Sağlık
Aşırı terleme tedavisinde kesin çözüm!
Aşırı terleme tedavisinde kesin çözüm! Dr. Ayfer Aydın, aşırı terleme problemine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
10.04.2020 Sağlık
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm
Estetikte artık trend, doğal ve sağlıklı görünüm Estetikte son dönemde abartıdan uzak, doğal ve sağlıklı görünüm kazandıran operasyonların tercih edildiğine vurgu yapan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Umut Zereyak, “Kişinin gerek özel, gerek sosyal hayatında sağlıklı, doğal, iyi ve güzel görünmesi hem kendisine hem de çevresine pozitif bir ekti yaratıyor” ded
24.02.2020 Sağlık
Göz torbası deyip geçmeyin
Göz torbası deyip geçmeyin Doç.Dr. Karaca Başaran, göz çevresi estetiği konusunda önemli noktaların altını çizdi. Yaşlanma belirtileri ilk olarak göz çevresinde başladığını anlatan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç. Dr. Karaca Başaran, “Yüzün odak noktası olan gözler; yorucu kent yaşamı, çevresel faktörler, yoğun iş temposu gibi nedenlerle kişide daha bitkin ve yaşlı bir görüntü oluşturmaktadır. Estetik yüz ameliyatlarında en çok dikkat edilmesi gereken yerlerin başında ise bu nedenle göz çevresi estetiği geliyor” dedi.
15.01.2020 Sağlık
Göz torbası deyip geçmeyin
Göz torbası deyip geçmeyin Doç.Dr. Karaca Başaran, göz çevresi estetiği konusunda önemli noktaların altını çizdi.
23.12.2019 Sağlık
Estetik reklamlarına ceza yağdı
Estetik reklamlarına ceza yağdı Tüketiciler, Facebook, Instagram gibi sosyal medya platformları başta olmak üzere internet üzerinden reklamları yapılan salyangoz kremleri, cilt bakım yağları, nemlendiricilerle ilgili Reklam Kurulu’nu şikâyet yağmuruna tuttu.
13.08.2019 Sağlık
Migren rahatsızlığına cerrahi yöntem
Migren rahatsızlığına cerrahi yöntem Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hakan Seçkin, migren cerrahisiyle rahatsızlığın yüzde 90'ında migren ataklarının sayı, ciddiyet ve süresinde belirgin azalma olduğunu söyledi.
10.08.2019 Sağlık
Migren ağrılarının esiri olmayın
Migren ağrılarının esiri olmayın Doç.Dr. Karaca Başaran, migren ağrılarına dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
29.07.2019 Sağlık
Şaşılık tedavisinde erken tanı önemli
Şaşılık tedavisinde erken tanı önemli Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yusuf Ziya Kaya, şaşılıkta erken tanının tedavide başarıyı getirdiğini söyledi.
6.07.2019 Sağlık
Aşırı terleme yaşamı olumsuz etkiliyor
Aşırı terleme yaşamı olumsuz etkiliyor Göğüs Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. H. Ulaş Çınar, bölgesel aşırı terlemenin toplumda özellikle sosyal alanda kişiyi olumsuz etkileyen istenmeyen bir durum olarak ortaya çıkan bir sağlık sorunu olduğunu söyledi.
8.06.2019 Sağlık
Gözlerde oluşan problemlere dikkat
Gözlerde oluşan problemlere dikkat Op. Dr. İlker İncebıyık, okuloplastik yöntemi hakkında bilgi verdi.
21.05.2019 Sağlık
Yaz yaklaşırken aşırı terlemeye dikkat
Yaz yaklaşırken aşırı terlemeye dikkat Dr. Emre Tambay, aşırı terleme konusunda uyarılarda bulundu.
14.05.2019 Sağlık
Migren ağrılarına çözüm
Migren ağrılarına çözüm Doç.Dr. Karaca Başaran, migren ağrılarına dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
12.04.2019 Sağlık
Aşırı terleme kabus olabilir!
Aşırı terleme kabus olabilir! Eller ve koltuk altında meydana gelen aşırı terleme hayatı kabusa çeviriyor ama cerrahide geliştirilen teknikler bu sorunu ortadan kaldırabiliyor.
22.03.2019 Sağlık
Göz torbası deyip geçmeyin
Göz torbası deyip geçmeyin Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç. Dr. Karaca Başaran, yaşlanma belirtilerinin ilk olarak göz çevresinde başladığını belirterek, “Yüzün odak noktası olan gözler; yorucu kent yaşamı, çevresel faktörler, yoğun iş temposu gibi nedenlerle kişide daha bitkin ve yaşlı bir görüntü oluşturmaktadır. Estetik yüz ameliyatlarında en çok dikkat edilmesi gereken yerlerin başında ise bu nedenle göz çevresi estetiği geliyor” dedi.
11.01.2019 Sağlık
İşte o aknelerin nedeni!
İşte o aknelerin nedeni! Dr. Ata Nejat Ertek, hormonsal değişikliklerin kişinin cilt ve vücut tipini belirlediğini söyledi.
2.01.2019 Sağlık
Hava değişimi migreni tetikliyor
Hava değişimi migreni tetikliyor Nöroşirurji Uzmanı Op. Dr. Kerem Bıkmaz hava değişimlerinin migreni tetiklediğini ifade ederek “Özellikle lodoslu havalarda migren sorunu yaşayan kişiler dışarıyla temastan uzak durmalı” dedi.
13.09.2018 Sağlık
Yaz tatili sonrası ağız ve diş bakımı
Yaz tatili sonrası ağız ve diş bakımı Ağız ve diş sağlığı en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında yer alıyor. Özellikle yaz tatili döneminde ihmal edilen ağız ve diş bakımı için tatil sonrası diş doktorlarının kapısı çalınıyor.
9.09.2018 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Botox ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki botox haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.