Boşnak

Boşnak

Son dakika boşnak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boşnak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boşnak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boşnak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boşnak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.164 boşnak haberi bulunmuştur. Tüm boşnak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edin Dzeko Suudi Arabistan'a gidiyor! Teklifin detayları ortaya çıktı
Edin Dzeko Suudi Arabistan'a gidiyor! Teklifin detayları ortaya çıktı Fenerbahçe'nin, Boşnak santrforu Edin Dzeko için astronomik bir teklif aldığı iddia edildi. Bu sezon 22 gol atıp 9 asist yapan 38 yaşındaki futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi!
Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi! Trabzonspor’da, karın kasında yırtık tespit edilen, tedavisinin ardından dün antrenmana çıkan Belçikalı sağ bekin oynayabilme ihtimali güçlendi. Meunier, görev yaptığı 5 maçta 2 asiste imza atarak kendini göstermişti.
16.03.2024 Trabzonspor
Ali Koç, İsmail Kartal'a hediye etmişti! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor
Ali Koç, İsmail Kartal'a hediye etmişti! Yeni transfer geldiği gibi gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Milan'dan transfer ettiği Rade Krunic ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Boşnak futbolcuya transfer döneminin devam ettiği Brezilya'dan talip çıktığı ve son kararı teknik direktör İsmail Kartal'ın vereceği öğrenildi. İşte haberin detayları...
6.03.2024 Fenerbahçe
Krunic şimdi yandı! İsmail Kartal ille de o olsun dedi, beğenmeyince artık işler değişti
Krunic şimdi yandı! İsmail Kartal ille de o olsun dedi, beğenmeyince artık işler değişti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin, ara transfer döneminde renklerine bağladığı Boşnak futbolcu Rade Krunic'in, sarı-lacivertli forma altında şu ana kadar gösterdiği performans beğenilmedi. Yıldız isme şok bir eleştiri geldi. İşte detaylar...
22.02.2024 Fenerbahçe
Edin Dzeko: Fenerbahçe'nin uzun süre şampiyon olamaması hoş değil
Edin Dzeko: Fenerbahçe'nin uzun süre şampiyon olamaması hoş değil Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Edin Dzeko, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Fenerbahçe
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım'da Cevabi Kaymaklı Boşnak Köftesi tarifi!
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım'da Cevabi Kaymaklı Boşnak Köftesi tarifi! Vedat Milor ile Tadına Doyamadım adlı lezzet programının bu haftaki bölümünde Bosna lezzetleri yer aldı. i İşletme sahibi Cüneyt Has'ın mekanında Cevabi Kaymaklı Boşnak Köftesi'ni deneyimleyen Milor yorumlarda bulundu.
22.01.2024 Yaşam
Edin Dzeko futbolu bırakıyor mu? eşi Amra Dzeko açıkladı
Edin Dzeko futbolu bırakıyor mu? eşi Amra Dzeko açıkladı Edin Dzeko’nun eşi Amra Dzeko, Boşnak golcünün sahalarda ne kadar süre daha kalacağını açıkladı. Bayan Dzeko ayrıca İstanbul hakkında da konuştu.
6.01.2024 Fenerbahçe
Hocası gözden çıkardı! Ali Koç dünya yıldızını Fred'in yanına getiriyor, tek şartı var
Hocası gözden çıkardı! Ali Koç dünya yıldızını Fred'in yanına getiriyor, tek şartı var Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Boşnak orta saha oyuncusunun kupadaki Cagliari maçında oynamaması, Milan’la arasındaki tansiyonu iyice yükseltti. İtalyan basınına göre Kırmızı-Siyahlılar, Fenerbahçe’ye bu transferde kolaylık sağlayacak. Ancak Milan’ın tek şartı var. İşte detaylar…
5.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin hayalleri suya düştü! Herkes Krunic'i beklerken hocası kötü haberi verdi
Fenerbahçe'nin hayalleri suya düştü! Herkes Krunic'i beklerken hocası kötü haberi verdi Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, uzun süredir Milan forması giyen Rade Krunic'in peşinde. Boşnak yıldız ile uzun süren temaslar sonucu anlaşan sarı-lacivertlilere, İtalyan ekibinden kötü haber geldi. İşte detaylar...
27.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Dzeko Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Resmi açıklama geldi
Fenerbahçe'de Dzeko Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Resmi açıklama geldi Fenerbahçe'de sakatlanan Edin Dzeko'nun son durumu belli oldu. Sarı-lacivertli kulüpten Boşnak golcünün sakatlığı ile ilgili açıklama geldi.
20.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Genç yıldız 'artık sona erdi' deyip duyurdu
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Genç yıldız 'artık sona erdi' deyip duyurdu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Hafta sonu Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de sakatlık sıkıntısı yaşanıyor. Kayseri maçından sonra pazar günü ezeli rakibiyle oynayacak Kanarya’da Boşnak golcü, adalesindeki ağrı yüzünden idmana çıkmadı. Öte yandan Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti. Genç yıldız ayrılığı bu sözlerle duyurdu. İşte detaylar...
20.12.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal, Dzeko'yu kadrodan çıkardı! Fenerbahçe'den kafa karıştıran paylaşım
İsmail Kartal, Dzeko'yu kadrodan çıkardı! Fenerbahçe'den kafa karıştıran paylaşım Fenerbahçe'den Edin Dzeko açıklaması geldi. Galatasaray derbisinde oynayacak mı? Fenerbahçe, Edin Dzeko'nun sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiğini açıkladı. Sarı lacivertli kulüp daha sonra Boşnak golcünün idmandan fotoğrafını paylaştı.
19.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de Dzeko depremi! Batshuayi planı ortaya çıktı
Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de Dzeko depremi! Batshuayi planı ortaya çıktı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Hafta sonu Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de sakatlık sıkıntısı yaşanıyor. Kayseri maçından sonra pazar günü ezeli rakibiyle oynayacak Kanarya’da Boşnak golcü, adalesindeki ağrı yüzünden idmana çıkmadı. Teknik heyet, MR sonucuna kilitlendi. Öte yandan İsmail Kartal'ın Batshuayi planı ortaya çıktı. İşte detaylar...
19.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Krunic müjdesi! Transferi resmen açıkladılar
Fenerbahçe'ye Krunic müjdesi! Transferi resmen açıkladılar İtalyan basını Milan'da forma giyen Boşnak oyuncu Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye transferinin yaz aylarına göre daha mümkün olduğunu iddia etti.
5.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de işler karışacak! Yılın takası: Krunic'i verin, Ferdi Kadıoğlu'nu alın
Fenerbahçe'de işler karışacak! Yılın takası: Krunic'i verin, Ferdi Kadıoğlu'nu alın Milan'dan Krunic'i isteyen Fenerbahçe'ye sürpriz takas teklifi geldi. Devre arası için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, yaz transfer döneminde istediği fakat kadrosuna katamadığı yıldız futbolcu Rade Krunic için ara transfer döneminde yeniden Milan'ın kapısını çalacak. Bu sefer Boşnak futbolcuyu renklerine bağlamak isteyen sarı-lacivertli kulübe, Milano ekibinden flaş bir takas teklifi geldi.
17.11.2023 Fenerbahçe
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 10 maçta 10 gol atan ve kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan Edin Dzeko, başarısının asıl kaynağını açıkladı. İşte detaylar...
3.11.2023 Fenerbahçe
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması TBMM Başkanı Kurtulmuş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, içinde bulunan üniversitenin kuruluş günlerini, hatta kuruluşundan önceki günlerini hatırlayan birisi olarak 20 yılda ne kadar büyük mesafe alındığını ne kadar verimli sonuç elde edildiğini görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.
2.11.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu şiddet iddialarının ardından oğluna sahip çıktı: İftiraya uğradı
Ünlü oyuncu Ayşe Tunaboylu şiddet iddialarının ardından oğluna sahip çıktı: İftiraya uğradı Rock müziği grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz yine kadına şiddet iddiasıyla gündemde. Geçen sene solist Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun’u darp ettiği haberleriyle gündeme gelen grupta bu kez gitarist Can Tunaboylu, eski sevgilisi Aybike Çelik tarafından ‘şiddet’ iddiasıyla suçlandı.
17.10.2023 Magazin
Can Tunaboylu hakkında şoke eden iddia: Şiddet uyguladı
Can Tunaboylu hakkında şoke eden iddia: Şiddet uyguladı Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi Can Tunaboylu’nun sevgilisi Aybike Çelik, şiddet gördüğünü iddia etti.
16.10.2023 Magazin
Edirne Segedin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Edirne Segedin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Edirne Segedin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Edirne Segedin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Haçlı ordusu ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşen Savaş sonucu ortaya çıkan anlaşma Edirne Segedin Antlaşması olarak bilinmektedir. Dönemi açısından Tarihin en önemli antlaşmalar arasında yer aldığını söylemek mümkündür.
5.09.2023 Eğitim
Edin Dzeko bombası patladı: Takımdan ayrılıyor! Ali Koç'un önünde diz çökecek
Edin Dzeko bombası patladı: Takımdan ayrılıyor! Ali Koç'un önünde diz çökecek Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Inter'den kadrosuna kattığı Edin Dzeko, kısa sürede gösterdiği performansla göz doldurdu. Taraftarın sevgilisi konumuna gelen Boşnak yıldız, attığı goller ve takım oyununa katkısıyla dikkat çekiyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın da oldukça memnun olduğu Dzeko hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
4.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den sıcak temas! Krunic, Ndombele ve Phillips...
Fenerbahçe'den sıcak temas! Krunic, Ndombele ve Phillips... İsmail Kartal’ın orta sahaya ısrarla Rade Krunic’i istemesi nedeniyle Milan’la pazarlıklar kıran kırana sürüyor. Boşnak yıldız da Fenerbahçe’ye gelmek için bastırıyor. Yönetim, Kartal’ın isteği nedeniyle Krunic’e özel önem verse de Ndombele ve Phillips’i de gündemde tutuyor.
17.08.2023 Futbol
Fenerbahçe'den 11.bomba! Zajc, Dzeko derken Mame Thiam sürprizi
Fenerbahçe'den 11.bomba! Zajc, Dzeko derken Mame Thiam sürprizi Daha önce Ryan Kent, Dzeko, Tadic, Szymanski, Becao, Djiku, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz, Mert Müldür, Zajc'ı kadrosuna katan ve tam 10 yıldızla anlaşmaya varan Fenerbahçe 11. bombasını patlatmak üzere. Kariyerinde daha önce Zajc ve Salih Uçan'la beraber oynayan Boşnak orta sahanın Mame Thiam'la da forma giydiği ortaya çıkarken, tecrübeli futbolcunun iki kulübün anlaşmasını beklediği bildirildi.
2.08.2023 Fenerbahçe
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi
Luiz Suarez futbolu bırakıyorum dedi Gremio Joao Pedro transferini bitirdi Dizinden yaşadığı sakatlık sonrası futbolu bırakma kararı alan Luiz Suarez'in yerini doldurmak için transfer çalışmalarına başlayan Gremio, Joao Pedro'nun işini bitirdi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Alo ben Emre abin döneminden sonra Fenerbahçe'de 'Alo ben Dzeko abin' dönemi
Alo ben Emre abin döneminden sonra Fenerbahçe'de 'Alo ben Dzeko abin' dönemi Ryan Kent, Dzeko, Djiku, Tadic, Szymanski, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz, Becao bombalarıyla taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran ve ilk resmi maçında Zimbru karşısında şov yapan Sarı Lacivertlilerde transferde Edin Dzeko'nun yönetime bazı konularda yardımcı olduğu, Boşnak yıldızın süper starlarla telefon görüşmesi yapıp onları Fenerbahçe konusunda ikna etmeye çalıştığı bildirildi.
27.07.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Boşnak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boşnak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.