Dzeko

Dzeko

Son dakika Dzeko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dzeko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dzeko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dzeko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dzeko gelişmeleri de dahil olmak üzere 684 dzeko haberi bulunmuştur. Tüm dzeko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derbi öncesi Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sürpriz karar! Dzeko ilk kez yedek...
Derbi öncesi Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sürpriz karar! Dzeko ilk kez yedek... Süper Lig'in 34. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Edin Dzeko'ya ilk 11'de yer vermedi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı
Fenerbahçe'nin yeni hocası Ersun Yanal mı oluyor? Bu sözlerle paylaştı Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Ersun Yanal sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yaptı.
25.04.2024 Fenerbahçe
Dzeko ve Tadic, İsmail Kartal'ı parmağında oynatıyor: Hocam bu oyuncuları oynat
Dzeko ve Tadic, İsmail Kartal'ı parmağında oynatıyor: Hocam bu oyuncuları oynat Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de olay yaratacak iddia ortaya çıktı. Sarı lacivertlilerin yıldız isimlerinin İsmail Kartal üzerinde baskı yaptığı iddia edildi. İşte son dakika Fenerbahçe haberinin detayları...
25.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar
Ali Koç ve İsmail Kartal acilen istifa edip gidin: Dzeko, Batshuayi derken hepsini kandırdılar Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanındaki puan kaybı sonrası tartışmalara devam ediyor. Fenerbahçe'de teknik heyet oyuncuları tekrar ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. Öte yandan milli eski futbolcu İsmail Kartal ve Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirirken bomba istifa açıklamasından bulundu. İşte detaylar...
25.04.2024 Fenerbahçe
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı İngiltere Premier Lig'de forma giyen iki futbolcu, tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, futbolcular kefaletle serbest kaldı. İki oyuncunun da 19 yaşında olduğu ve aynı takımda forma giydiği belirtildi.
24.04.2024 Futbol
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız
Samandıra'da kriz! Tadic, Dzeko derken resti çektiler: İsmail Kartal gitmezse bırakırız Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde puan kaybı sonrası teknik direktör İsmail Kartal eleştirilerin odağı olmuştu. Tüm bu yaşananlar sonrasında yeni kriz patladı. Buna göre; Takımın bazı yıldızları İsmail Kartal'ın takımın başında kalması durumunda Fenerbahçe'ye veda edeceklerini duyurdu. İşte tüm detaylar...
24.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında puan kaybetti Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'un konuğu oluyor. Sivas'ta nefes kesen maç tamamlandı. Fenerbahçe, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.
22.04.2024 Futbol
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor
Galatasaray, zirve yürüyüşünü devam ettiyor Galatasaray, Süper Lig'in 33. haftasında evinde Pendikspor'u ağırladı. Son 13 lig maçını kazanarak muhteşem bir çıkış yakalayan ve şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Sarı-Kırmızılılar, İstanbul ekibini de 4-1'le geçti ve kendisine ait olan 14 maçlık galibiyet serisini tekrarladı.
21.04.2024 Futbol
İsmail Kartal dönemi kapandı! Hepsi gidecek, Dzeko ve Tadic deyip yeni hocayı açıkladı
İsmail Kartal dönemi kapandı! Hepsi gidecek, Dzeko ve Tadic deyip yeni hocayı açıkladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı Olympiakos karşılaşması oldu. Tecrübeli teknik adamın oyuncu değişiklikleri sert bir dille eleştirildi. Eski Fenerbahçeli isim İsmail Kartal dönemimin kapandığını ifade ederek Ali Koç'a çağrıda bulundu. İşte detaylar...
21.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç olaya el atacak! Fenerbahçe'yi bile bile yaktı, Dzeko, Tadic ve Fred bile inanamadı
Ali Koç olaya el atacak! Fenerbahçe'yi bile bile yaktı, Dzeko, Tadic ve Fred bile inanamadı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Maç sonrası eleştirilerin hedefinde tek isim vardı. Mağlubiyet sonrası Ali Koç yönetimi harekete geçiyor. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Olympiakos maçı öncesi İsmail Kartal'dan izin aldılar! Dzeko, Tadic'in kararı tüm takımı etkiledi
Fenerbahçe-Olympiakos maçı öncesi İsmail Kartal'dan izin aldılar! Dzeko, Tadic'in kararı tüm takımı etkiledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Lig ve Avrupa'da serüvenini sürdüren ve UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de takım kaptanları Edin Dzeko ve Dusan Tadic'ten flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi yakmıştı! Olympiakos maçı öncesi Krunic, Çağlar Söyüncü'yü değil, sadece onu uyardı
Fenerbahçe'yi yakmıştı! Olympiakos maçı öncesi Krunic, Çağlar Söyüncü'yü değil, sadece onu uyardı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk edecek. Yunanistan'da oynanan ilk karşılaşmayı 3-2 kaybeden sarı-lacivertliler, taraftarı önünde rakibini devirerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, Yunan ekibi karşısında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. Öte yandan yıldız oyuncuya kritik uyarı geldi.
18.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal 'herkes dertli' deyip tehlikeyi açıkladı! Tadic, Dzeko ve Mert Hakan yakabilir
İsmail Kartal 'herkes dertli' deyip tehlikeyi açıkladı! Tadic, Dzeko ve Mert Hakan yakabilir Fenerbahçe tarihinin en önemli maçlarından birini bugün Olympiakos’la oynayacak. Sarı-lacivertli takım, Yunanistan’da 3-2 mağlup olduğu rakibini 2 farkla yenmesi halinde Konferans Ligi’nde ilk kez yarı finale adını yazdıracak. İsmail Kartal maç öncesi tehlikeyi açıkladı. İşte detaylar...
18.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal, Ali Koç'a alalım diye yalvarmıştı! Top oynamaya değil İstanbul'a tatile gelmiş!
İsmail Kartal, Ali Koç'a alalım diye yalvarmıştı! Top oynamaya değil İstanbul'a tatile gelmiş! Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında hata yapmadı. Forvet Edin Dzeko, Süper Lig’de 20. golünü atarken, kaleci Livakovic de Gaziantep maçının ardından en etkili performansını ortaya koydu. Öte yandan maçın en kötü isimlerden olan yıldız, eleştirilerin hedefi oldu.
17.04.2024 Fenerbahçe
Tadic, Mert Hakan'ın değil onun söylediğini hemen yapılır! İsmail Kartal'ın yeni prensi oldu
Tadic, Mert Hakan'ın değil onun söylediğini hemen yapılır! İsmail Kartal'ın yeni prensi oldu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, sezonun ilk bölümünün aksine ikinci yarısında daha fazla zorlanıyor. Ancak İsmail Kartal ve öğrencileri ne olursa olsun pes etmiyor. Fenerbahçe, 2024 yılında ligde 6 maçta 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen dikkat çeken bir puan grafiğine ulaştı. Öte yandan takımda adeta İsmail Kartal'ın yardımcısı gibi her söylenileni yapılan yıldız isim ile ilgili detay dikkat çekti.
16.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı!
Fenerbahçe’nin geri dönüşünü bildi, 32 TL’ye 173 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninde Karagümrük – Fenerbahçe maçının da bulunduğu 5 maçlık Sistem 3-4-5 kuponu oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
15.04.2024 İddaa
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal kararını değiştirdi! Tadic, Dzeko ve Batshuayi'ye özel söyledi: Artık bunu yapmayın
İsmail Kartal kararını değiştirdi! Tadic, Dzeko ve Batshuayi'ye özel söyledi: Artık bunu yapmayın Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı Teknik Direktör İsmail Kartal’ı değişime itecek. Sarı-lacivertli takımın teknik patronu sahaya farklı bir ilk 11 sürecek. Öte yandan İsmail Kartal, yıldız isimleri kenara çekerek kritik uyarıda bulundu. İşte detaylar...
14.04.2024 Fenerbahçe
TFF yeni kararı açıkladı! Süper Lig'de 'yabancı VAR' resmen başlıyor
TFF yeni kararı açıkladı! Süper Lig'de 'yabancı VAR' resmen başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA ve Avrupa'nın 5 ülke federasyonu ile görüşmeleri sonucunda, Süper Lig'in 32'nci haftasından lig sonuna kadar haftanın kritik maçlarında yabancı Video Yardımcı Hakemi (VAR) görevlendirilecek. Ligin 32'nci haftasındaki MKE Ankaragücü - Gaziantep FK, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe ve Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmalarında yabancı video yardımcı hakemi görev alacak.
12.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Yunanlılar olay hareket sonrası çılgına döndü: Dzeko Türk vatandaşlığına geçsin
Yunanlılar olay hareket sonrası çılgına döndü: Dzeko Türk vatandaşlığına geçsin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın geniş yer bulduğu Yunan basınında dikkat çeken konuların başında, Fenerbahçe'nin yıldızlarından Edin Dzeko'nun tribünlere formasındaki Türk bayrağını göstermesi geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'a konuk oldu. İlk yarısı Olympiakos'un 2-0 üstünlüğü ile biten maçta itirazından dolayı tepki gören Edin Dzeko, Yunan taraftarlara formasındaki Türk bayrağı ile cevap verdi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadelesinde Fenerbahçe Yunanistan ekibi Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
11.04.2024 Fenerbahçe
Olympiakos - Fenerbahçe maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de
Olympiakos - Fenerbahçe maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de Süper Kupa kaosundan çıkan Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Pire'de Olympiakos ile kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı İzle, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
11.04.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Dzeko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dzeko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.