Boşanıyorlar

Boşanıyorlar

Son dakika boşanıyorlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boşanıyorlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boşanıyorlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boşanıyorlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boşanıyorlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 boşanıyorlar haberi bulunmuştur. Tüm boşanıyorlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı!
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı! Çağlar Ökten ile 2022'de Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, eşinden boşanacağı söylentileriyle gündeme geldi. Kendi sunduğu programda yapılan haberlere isyan eden Sayan, ayrılık iddialarına son noktayı koyarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Magazin
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’ Çağlar Ertuğrul 2016’dan beri Kayla Manukyan ile aşk yaşıyor. Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.
18.11.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı
Onur Büyüktopçu: İlişkiler vıcıklaştı 2015-2017 yılları arasında yayınlanan 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Onur Büyüktopçu, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Son dönemde ünlüler dünyasında boşanma haberlerinin artması hakkında konuşan oyuncu, "Artık kimsenin birbirine tahammülü yok. Gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriliyor" dedi.
8.05.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş yine zirvede…
Üç Kız Kardeş yine zirvede… Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş, 48’inci bölümüyle yine zirvede yer aldı. Dizinin ekrana gelen yeni bölümü Total kategoride 5.14 reyting ve yüzde 13.86 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. İ
3.05.2023 Televizyon
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor!
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor! Burak Sergen geçen hafta eski eşi oyuncu Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması istemiyle dava açtı. Sergen, ödediği 41 bin 209 liralık nafakanın 10 bin liraya düşürülmesini talep etti.
14.01.2023 Magazin
Burcu Binici ile Tankurt Manas'ın evliliği 2,5 ay sürdü! Boşanıyorlar
Burcu Binici ile Tankurt Manas'ın evliliği 2,5 ay sürdü! Boşanıyorlar Oyuncu Burcu Binici, geçen eylül ayında rap’çi Tankurt Manas ile evlenmişti. Çift, evlendikten birkaç gün sonra ayrılma kararı almış kısa süre sonra da barışmıştı. Evliliklerine ikinci şansı veren çiftten Binici’nin eşinin ihanetini yakaladığı için yeniden boşanma kararı aldığı öne sürüldü.
24.12.2022 Magazin
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi!
Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan'dan mutluluk pozu geldi! Doktorlar dizisinde Ela karakteriyle tanıdığımız Yasemin Özilhan, 2011'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı. Ayrılık iddialarıyla sık sık gündeme gelen çiftten mutluluk pozları geldi. Özilhan, eşinin doğum günü sosyal medya hesabından kutladı.
29.08.2022 Magazin
Boşanıyorlar! Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal’dan karşı dava!
Boşanıyorlar! Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal’dan karşı dava! Ünlü oyuncu Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’a boşanma davası açmıştı. Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’ın kendisini aldattığını iddia etti. Ünsal’da karşı dava açarken, asıl kendisinin aldatıldığını ve hatta Burak Sergen’in ilişkisinden çocuğu olduğunu ileri sürdü.
6.03.2022 Magazin
Falcı 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanıyorlar...
Falcı 'Özer Hurmacı seni aldatıyor' dedi! Boşanıyorlar... Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi takımlarda top koşturan Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’dan boşanıyor. Çiftin boşanma nedeni ise Mihriban Hurmacı'nın, gittiği falcıların 'Özer seni aldatıyor' demeleri...
19.09.2021 Magazin
Sağlık çalışanlarını ilgilendiriyor! Emsal karar
Sağlık çalışanlarını ilgilendiriyor! Emsal karar Ordu’daki bir boşanma davasında, ebelik yapan anneden koronavirüs riski sebebiyle çocuğunun velayetinin alınarak babaya verilmesine yönelik karar, tartışma yarattı. Ordu Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri biriminde görev yapan ebe Cemile D. 7 yıldır evli olduğu Mehmet Atakan D.’ye boşanma davası açtı.
28.11.2020 Gündem
Belçim Bilgin: Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum
Belçim Bilgin: Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum Sanatçı Yılmaz Erdoğan’la 13 yıl süren evliliğini noktayan Belçim Bilgin kendi yapım şirketini kurdu. Yakında ‘Şahmeran’ isimli oyunuyla sahnede, ‘Hekimoğlu’ dizisiyle ekranda olacak. Bilgin yeni aşkını, değişen hayatını ve ayrılığın perde arkasını anlattı. İşte o röportaj...
1.03.2020 Magazin
Boşanıyorlar!
Boşanıyorlar! Justin Hartley ve Chrishell Stause, iki yıllık evliliklerini bitirme karar aldı.
24.11.2019 Magazin
Ünlü şef Mehmet Gürs boşanıyor
Ünlü şef Mehmet Gürs boşanıyor Ünlü şef Mehmet Gürs, sahibi olduğu Mikla ile Dünyanın En İyi 50 Restoranı listesinde yer alıyordu. Gürs, özel hayatında ise ikinci şoku yaşıyor. Ünlü şefin 10 yıllık eşi Asena Hanım ile boşanacağı söyleniyor.
22.08.2019 Magazin
Kocamla dalga geçenler şimdi...
Kocamla dalga geçenler şimdi... Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu'na, eşi Yağmur Sarıoğlu sahip çıktı.
24.06.2019 Magazin
Boşanıyorlar mı?
Boşanıyorlar mı? Oyuncu Selen Görgüzel ile 2014 yılında evlendiği Hamdi Alkan'ın ayrılık kararı aldığı iddia edildi.
21.05.2019 Magazin
"Beren, Kenan’ı değil Efe’yi seviyor"
"Beren, Kenan’ı değil Efe’yi seviyor" Bir süredir boşanacakları konuşulan çiftten Kenan Doğulu, sessizliğini bozdu ve 'keyfimiz yerinde, sorun yok' açıklaması yaptı. Bu açıklamadan dakikalar sonra Beren Saat, eski sevgilisi Efe Güray'ın fotoğrafını kalp emojisi ile Instagram hesabından paylaştı. İkilinin yılan hikayesine dönen ilişkisini Cengiz Semercioğlu köşesine taşıdı...
11.05.2019 Magazin
"Esed rejimi tecavüzü savaş silahı olarak kullanıyor"
"Esed rejimi tecavüzü savaş silahı olarak kullanıyor" Uzman Klinik Psikolog Ayşe Hümeyra Kutluoğlu Karayel, Beşşar Esed rejiminin cezaevlerinde kadınlara işkence ve tecavüzü savaş silahı olarak kullandığını, kadınların kişiliklerini yok etmeyi ve kalıcı psikolojik hasar bırakmayı amaçladığını söyledi.
22.02.2019 Dünya
Chloe Loughnan fena sinirlendi!
Chloe Loughnan fena sinirlendi! Haziran 2014'te şarkıcı Serdar Ortaç ile evlenen İrlandalı manken Chloe Loughnan, bir takipçisinin ''Biraz da kocanla ilgilen'' yorumuna sinirlendi.
21.01.2019 Magazin
Boşanıyorlar mı?
Boşanıyorlar mı? Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan’la tartışıp evi terk ettiği iddia edildi.
31.12.2018 Magazin
Boşanma dedikodularına yanıt geldi
Boşanma dedikodularına yanıt geldi Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftiyle ilgili ayrılık iddiaları çıkmıştı. Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'le paylaştığı fotoğrafıyla bu iddialara adeta yanıt verdi.
21.12.2018 Magazin
Karım emin ellerde
Karım emin ellerde Serdar Ortaç, önceki akşam Kıbrıs Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı.
28.10.2018 Magazin
Boşanıyorlar mı?
Boşanıyorlar mı? Milan’da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, çocukluk aşkı Sinem Gündoğdu ile geçen yıl evlenmişti.
26.06.2018 Magazin
Hülya Avşar'dan cevap: Sözümün arkasındayım
Hülya Avşar'dan cevap: Sözümün arkasındayım Hülya Avşar, eleştiri oklarının hedefi olduğu sözlerine "Lafımın arkasındayım. Kadınlar, iki işi beceremiyor, boşanıyorlar. Ben de onlardan biriyim." diyerek yine tartışılacak sözlere imza attı.
7.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Boşanıyorlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boşanıyorlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.